Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. noćas počinje četvrta sezona Game of Thrones.

omg

2. S nestrpljenjem isčekivana, četvrta sezona mega popularnog serijala ''Igra prestola'' na HBO stiže 7. aprila u 20:05.
    Prva epizpoda fantastičnog spektakla Igra prestola takođe je dostupna i putem usluge HBO GO, i to već 7. aprila ujutro, samo nekoliko sati nakon američke premijere.

Pripremili smo i posebno iznenađenje za sve fanove u Srbiji - svi koji posete HBO GO stranicu www.hbogo.rs , u periodu od 7. aprila do 6. maja, moći će besplatno da pogledaju 1. epizodu, sa srpskim titlovima i odličnog kvaliteta.

3. Kostimografu serije treba dati sve moguće nagrade zbog ovih jebenih odela!
    http://www.youtube.com/watch?v=X1JxbuqfJCM

4. Flashpoint i Spartacus Blood and sand !

5. S nestrpljenjem isčekivana, četvrta sezona mega popularnog serijala ''Igra prestola'' na HBO stiže 7. aprila u 20:05.
    Prva epizpoda fantastičnog spektakla Igra prestola takođe je dostupna i putem usluge HBO GO, i to već 7. aprila ujutro, samo nekoliko sati nakon američke premijere.
    Pripremili smo i posebno iznenađenje za sve fanove u Srbiji - svi koji posete HBO GO stranicu www.hbogo.rs , u periodu od 7. aprila do 6. maja, moći će besplatno da pogledaju 1. epizodu, sa srpskim titlovima i odličnog kvaliteta.

omg!!

6. 8 out of 10 cats.
    Workaholics.
    Gledao bi ove dvije ali nemam kad. Nemam ni zivaca nesto. U stvari, ne gleda mi se nista.

7. Probao da gledam Breaking Bad, nije losa, ali mi nesto ne ide

8. Odgledo i ja DaVincijeve demone (i licimure) prvu sezonu. Nije lose, moze da se gleda, sise bi mogle da budu vece, a nije mi promaklo ni sublimirano propagiranje da je pederluk i buljastvo okej, i Papa je kao negativac ali kul i zajeban negativac, a Vlajko Drakula je u fazonu "Turciiiiin"... Nabiti na kolaaaac"... tj. glupi, primitivni i nekul negativac.
    A nije.

9. da ne dužim, Da Vinči i Suits, konstantno kidaju punom parom

10. Da ne listam sad, ne znam da li je bilo govora o ovoj seriji?
    http://www.imdb.com/title/tt1266020/?ref_=fn_al_tt_1
    Drugar mi preporučuje, kaže da je blentava. Jel gledao iko?

11. dajte neku da je dobra i da ima lepa glavna glumica

12. Ako nisi gledao Frindž, preporučujem. Serija je kompletirana prošle godine, pet sezona ima. A glumica, nije da sad kida koliko je lepa, ali ima ono nešto.

13. sad cu da pogledam suits i taj frindz prvu epizodu pa da vidim sta je bolje

jbg, ne moze fionu nijedna da mi zameni