Prijava

Ne pecam to je moje misljenje. Da gledao sam, kad ministar mora da jebe svinju da spasi princezu.

ja odgledao 3-4 blak mirora pa odustao. ne svidja mi se, mogla je fina dark komedija da bude na tu temu, ali se trude da bude ozbiljno i filozofski a onda mi je plitko, glupo i predvidljivo, jebi ga.

Ma da, plitko je prilicno.

pazi fora je da nije to toliko lose, ni prica, ni gluma, al nekako kad se bas toliko trudis "technology is bad, mkay" istadne glupo. bar meni.

jebem li ga, nijedna prica mi nije kao sad otvorila oci "vau, ovo je tako uvidjajno, nikad nisam pomislio da moze tako", a mnogo ciljaju na to pa mi se jednostavno ne gleda...

Trust odličan, ludilo i radnja i muzika

Celtic, da nemaš slučajno preporuku za neku opskurnu mini seriju da je po kvalitetu slična kao The terror. Ili neko drugi. Krenuh ovaj Berlin babylon, nešto mi nije legla, pa da prespojim dok se ne nakanim da pokušam opet, vidim da obećava, samo trenutno nisam tog raspoloženja.

Apofise, pogledaj Handmaid's Tale, ako već nisi, lijepo odrađena distopija, od četvrtka kreće 2. sezona.

pogledaj i film the handmaiden ako vec nisi :)

imam isto misljenje kao celt za black mirror

Gledao Makaronac, odličan film, baš mi legao.

3% počela 2. sezona, preporuka.

sta je to seltik?

Bombas, brazilska serija 3%. Vidi trejler, ne bih da spojlujem.

Celtic ako moze link za drugu sezonu Marseja sa eng prevodom bio bih ti zahvalan, ja skinuo nesto ono sinhronizovano na engleski soldino sam omanuo

Ako sam dobro shvatio, ti si naletio na englesku glasovnu sinhronizaciju, a to jako boli; evo ga 2. sezona sa engleskim titlovima:

http://putlockers.tw/watch/yd6pOZx7-marseille-season-2.html

Ulogovao sam se samo da prijavim da ste najgore pičke najzaludnijeg foruma netu, tkzv meganubovi nesvesni svoje nesvesti i života u zabludi deljenja net prostora sa megadilejama sjebanog internet univerzuma!!!

Ć I L A
I
L
A

The Crossing fina serijica, gledljiva.

https://www.imdb.com/title/tt6468322/
Odlicna spanska serija, drzi paznju.. Glumi neki nas nabildovani celavac iz Kladova i pickara zgodnu Spanjolku na srpskom :D