Teško da možeš naći vremena za tolike serije ali ozbiljno. Imao sa period u životu kada sam pored izlazaka i dnevnih obaveza još jedino praktikovao gledanje serija i opet se ne mogu pohvaliti da sam ih toliko pogledao. Počinjem da sumnjam da celtic sve ovo gleda, verovatno pogleda pilot epizodu, ako ga smori, samo kaže da mu se nije svidela.
Fazon je što danas postoji mnogo ovih cyber recenzenata kako već, imaš samo u srbiji neka 4 sajta koja se aktivno bave recenzijama serija i filmova (čak i knjiga). Nekako mi celtic baš takav tip. On radi to.
Kasnim jedno 3-4 godine ali tek sad odgledah True Detective jbg
Prva sezona kida, zanimljivo do jaja, dosta simbolizama, sviđa mi se ona fora naracije kroz celu sezonu, Metju odličan - u rangu Brajana Krenstona u BB
Druga sezona ćorak. Kolin Farel mi je baš iritantan glumac, ona MekAdams mi je samo za komedije i romanse, jebiga imam osećaj da je baš promašaj + onaj mladi detektiv mi je neka blaža verzija Bikovića
Izašao trejler za treću sezonu True Detective, kažu biće bolja nego prva mada čisto sumnjam
I samo ne znam zašto forsiraju crnce u nekim ulogama, prvo Džejms Bond, sad i ovde. Ovo će biti poslednja stvar koju ću odgledati a da crnci glume policajce/detektive, više mi se smučilo jebeno da ih gledam
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Hvala na info celtik, a odbijam da poverujem da uopste nisu na spanskom snimili, kakvi su to mentoli ja ne verujem
Srozali kvalitet serije skroz
+1254173
Tesko, ja aktivno ovde provedem dnevno maks pola sata u proseku ako i toliko, smor zivi ovde
Lepo te pitam, ne kontam cemu taj mudrijaski odgovor
Teško da možeš naći vremena za tolike serije ali ozbiljno. Imao sa period u životu kada sam pored izlazaka i dnevnih obaveza još jedino praktikovao gledanje serija i opet se ne mogu pohvaliti da sam ih toliko pogledao. Počinjem da sumnjam da celtic sve ovo gleda, verovatno pogleda pilot epizodu, ako ga smori, samo kaže da mu se nije svidela.
Pa ili to ili nema bukvalno nikakve obaveze
To vam je već 2-3 epizode propuštene
Fazon je što danas postoji mnogo ovih cyber recenzenata kako već, imaš samo u srbiji neka 4 sajta koja se aktivno bave recenzijama serija i filmova (čak i knjiga). Nekako mi celtic baš takav tip. On radi to.
nikad nisam video da je rekao to za neku seriju.. :D kod njega serija ili jebe ili moze da prodje
Celtic kaze ova serija je ok ili tako nesto, iz njegovog ugla. Retko objasni zasto tako misli, tako da ne verujem da ima veze sa recenzijama.
https://www.youtube.com/watch?v=MFdO0s1K1EM
Kasnim jedno 3-4 godine ali tek sad odgledah True Detective jbg
Prva sezona kida, zanimljivo do jaja, dosta simbolizama, sviđa mi se ona fora naracije kroz celu sezonu, Metju odličan - u rangu Brajana Krenstona u BB
Druga sezona ćorak. Kolin Farel mi je baš iritantan glumac, ona MekAdams mi je samo za komedije i romanse, jebiga imam osećaj da je baš promašaj + onaj mladi detektiv mi je neka blaža verzija Bikovića
hahaha
https://www.imdb.com/title/tt3877200/
poceo sam ovo da gledam.dobro se razvija.
Izašao trejler za treću sezonu True Detective, kažu biće bolja nego prva mada čisto sumnjam
I samo ne znam zašto forsiraju crnce u nekim ulogama, prvo Džejms Bond, sad i ovde. Ovo će biti poslednja stvar koju ću odgledati a da crnci glume policajce/detektive, više mi se smučilo jebeno da ih gledam
https://www.youtube.com/watch?v=YpUznQds8p4
poslednjih 10 i kusur godina se pominje da ce bond biti crnac.
Kakav si ti jamajcanin kad si rasista druze
Crnci su bas osetljivi na takve stvari jamajcanine, bukvalno ih mora biti svugde inace je rasizam
A koga boli kurac da li je bond crnac ili belac, niti je bitno nesto niti ce biti dobar film svakako
https://www.imdb.com/title/tt8235236/
Danas izašla 1. sezona, od autora Brickleberryja
smučili su mi se u ulogama policajaca, ovo ostalo manje-više
Imam osećaj da ovaj bond ima predispozicije da bude najgori od svih