Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kako sam nekada gotivio Idrisa Elbu, toliko ga sada mrzim, komercijala hodajuca. Dabogda crko peder, pogotovo ako bude Bond.
https://www.imdb.com/title/tt5715524/
Preljepa pilot epizoda,vidćemo kako će se razvijati priča
Jel to nesto fazon nastavak na sons of anarchy, i jel se moze gledati ako nismo gledali SOA?
Spomenusmo na drugoj temi ali castle rock. Ima nesto taj stiven king
celtice, de si gledo mayanse, piše da u sredu tek izlazi pilot, daj link
Covek ima neke jake veze sig, sad kad gledam ovu temu u poslednjih 250 strana na svakoj je njegov post lolo covek je odgledao SVE
ODGLEDAO SI SVEEEE, ODGLEDAO SI SVEEE
BRATE SELTIKE
Koji sam nub, tek sad gledam Lost, doduse neke epizode sam vec gledao dok je jos Fox postojao pre Prve. Prvu sezonu za 2.5 dana odgledao, dobro su smuckali, drzalo paznju ali kako odmice sve mi se cini manje zanimljivim, videcemo da li cu moci da doguram do šeste
Posle druge sezone me smorila Lost.
Pre sam čitao neka objašnjenja šta je gde u stvari bilo u Lostu. Preglup sam za to.
Ја сам Лост исто гледао док је Прва била ФОХКС, било ми јако занимљиво, почео сам да гледам серију пре неке 2 године и одгледао, није лоша мада очекивао сам нешто реалније од ње.
Kečeri kad su bili na foksu kao deca igrali smo se ja sam bio tripl ejč udaro drugu đecu motkom nekom na velikom odmoru jbg nisam smeo baš pravi malj da ponesem u školu.
Deuce serija mnogo dobra, onako natenane raspičiti i uživati kako je napravljeno sve.
Počeo sam da gledam Better Call Saul. Na osnovu 8 pogledanih epizoda mislim da je serija na nivou precenjenosti majke-serije. Jes da BB kasnije postaje bolje, ali i dalje mislim da mu nije mestu u panteonu televizijskih serija. Kim je inače jedno divno stvorenje.
saul kasnije postaje bolji, nastavi... breaking bad jeste prosecna serija, za nijansu iznad ove sa zmajevima zaboravih ime
Bolji bude sol dosta u kasnijim sezonama ali meni bb nije precenjen ni malo pa vidi sam da li da nastavljaš.
Tom Clancy's Jack Ryan https://www.imdb.com/title/tt5057054/ jel vredi gledanja?
Fađo, Mayans izašli još juče:
https://rarbg2018.org/torrent/plkwb2q
Lab, trejler djeluje fino, nisam pogledao (još).
Miki, koje su serije tebi dobre ako ti je BB precenjen?
hahaha bb precenjen hahahahah
BB najbolja serija na svetu i nikad neće izaći ništa približno dobro kao BB. A Saul je negde u Top 5 serija svih vremena. Svaki pokret, detalj, zvuk sve je tako usklađeno. Vince Giligan je maestro veći od našeg bauštelca Maestra pa sad vi zamislite kakav je genije.
Ja mogu da nabrojim bar 10, Falicni Pansion, Yes minister, Mucke, Oz, Kafic uzdravlje, sajnfild, nepristojni ljudi, crna guja, bandzi zeks i decak iz svemira, true detektiv prva sezona