Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. meni BB nikako nije percenjena, spada u top 5 najboljih krimi serija svih vremena sig.a sije i 99% ostalih serija

2. Sopranovi, Žica, Rim, Tvin Piks, Most, Blajndersi... Stvarno ne razumem kako neko može da napiše da je BB bez premca. Neke epizode jesu sjajne, vrhunski režirane i napisane, ali porediti sa gorepomenutima je za mene smešno. I s tim što BB stvarno hvata veliki zalet prve sezone, ako se dobro sećam. Gledao sam samo jednom i to malo nakon emitovanja poslednje epizode.

3. I da, ono što je neoprostivo BB je stvarno što serija ima sveukupnp nekoliko momenata da se nasmeješ onako sebi u brk. Jebeš seriju gde nema barem malo glasnog smijanja.

4. Da, i to što kažeš, ja sam se npr davio na Tvin Piks

5. haha pored sola nema humora u bb.svasta li pisete..ja sam vristao na scenu kad onaj iz DEA kaze:neko se nameracio na nas(ili tako nesto) a onaj mali sa stakama:sto jel to zbog minerala

6. Dobra je BB, ali ima boljih. BB sam koncept i prica cini sjajnom, sve je odradjeno super, ali fali neki jaci filozofski dojam, pored onog, zajebalo me drustvo, zajebacu ja njega. Na primer OZ je neuporedivo bolji od BB jer svaka epizoda ima zasebnu moralnu pouku.

7. A Better call saul je krenula fantasticno, po meni cak bolje nego BB i onda se odjednom srozala, pocelo je da malkice da me smara. Ali cu nastaviti sa gledanjem, previse je Dzimi simpatican lik.

8. Ja cesto volim da pomenem The Shield u kontekstu kvaliteta, a malo ko je gledao

9. Apo, ti si cenjen recenzent i ne mogu da verujem da stavljaš u isti koš Oz sa BB-om (da nisi mislio na Wire?)

Niko ne spominje Prison Break, jel vas toliko razočarala ova zadnja sezona naknadna ?

10. Dobar je The Shield. Prve dve sezone Homicida, The wire i Oz su najkvlt (prvo sto mi pada na pamet, ima tu puno jos i pored ovih sto je Pruv spomenuo). Od komedija Seinfeld i Curb your enthusiasm.

11. mojih prvih 5:
    wire
    bb
    shield
    oz
    dexter

12. Nisam pomesao plidu, Oz je neverovatno dobra, a gresno potcenjena serija

Edit. Dexter prve 4 sezone, nesto neverovatno. Babylon 5 kad se glavna radnja zahuhta takodje nesto genijalno sto se price tice.

13. Od komedija mi je The office americki neprevazidjen (ne racunajuci poslednje dve-tri sezone)

14. A crkli dabogda sto su ukinuli The Knick, Firefly, Carnivale, Deadwood,.... kad su toliko potencijala imale.

15. 1. Srećni ljudi
    2. Bolji život
    3. Porodično blago

Ne obavezno ovim redosledom, topla preporuka.

16. zica izvikana do krajnosti, ajde prva sezona i nekako ako ne,as sta drugo, Oz sa, gledao u premijernom prikazivanju, mislim da ne bk tv otkupio ako se secam, do jaja

17. Hahah pa sine Breaking bad je napravljen tako da svaka sledeca serija koju odgledas izgleda sranje naspram nje, jednostavno nema bliskog konkurenta

Peaky Blinders nije ni u top 20, iako svi kazu potcenjena, za mene je precenjena

Vidim da dosta vas pominje Oz, a na listi za gledanje su mi jos Prison Break i The killing. Sad se dvoumim koju prvo da pocnem. I imam skinut americki Killing, nadam se da nisam jako pogresio sto prvo gledam remake, negde videh da je bolji nego danska verzija, ispravite me

18. ja sam Peaky Blinders batalio posle 5-6 ep

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.