Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Ja sad tek odgledao Blek Miror. Ajme menii

2. Алекс Андрос
    Ел зна неко каће дизађе нова сезона Фајнал Спејса? Требало сад негде за Видовдан ил тако нешто дизађе, ал још је нема.

Čitaj moj post iznad svog posta, krenulo 25.06.

3. Dark. Izbindžovao sam prvu sezonu, mada nije savršena. Počeo i drugu. Sad već jebe keve. Preporuka. Malo je jebeno pohvatati u početku likove, ko je ko u različitim tajmlajnovima, pa preporučujem da se dobro pamte imena, a osim toga nije teško za praćenje, iako premisa deluje komplikovano.

4. Čitaj moj post iznad svog posta, krenulo 25.06.

Видео и обрадовао се, ал га још нема на Нетфликсу па мислио да није ни кренуо. Јел га има негде другде?

5. Na rarbg uvek imaju te nive serije

6. poceo sam drugu sezonu darka da gledam.malo je tesko povatati likove.nisam gledao od prosle godine u ovo vreme,pa sam malo zaboravio sta se izdesavalo.u prvoj sezoni je bilo poprilicno detalja za zapamtiti,pa jos i put kroz vreme.malo mi se izmesalo,ali sam poceo da povatavam.
    izasao i stranger things treca sezona.kada navatam vremena,to mi je sledece.

7. Počeo Snowfall 3. sezona, 19.07. počinje La Casa de Papel S03

8. Slabo skroz, jedva gledljivo, Dušane!

9. Celt, totalno si lud!

Iskopah tek nedavno ovo čudo... Liči na ranog Tarantina, kida od ludila!
    https://www.imdb.com/title/tt5761496/?ref_=tt_sims_tt

10. Celt, totalno si lud!

Pa kad se ljudi sprdaju, tako i odgovaram

A Get Shorty je ludnica, preporuka svima!

11. Celtic spremam jedan spisak budi tu budi tu

12. Hanibal
    Kvantiko
    The last man on Earth
    Fortitude
    Into the badlands
    Counterpart
    Suburra
    The Fall
    Justified
    Broadchurch
    The Killing
    Person of interest
    Black sails
    Oz
    The strain
    Deadwood
    Mentalist
    Orphan black
    Bloodline
    Legends
    Crossing lines
    Borgen
    Wayward pines
    The killing
    White collar
    Broen
    Code 37
    The shield

NAIME, ovo su skoro sve zavrsene serije koje se nalaze na mojoj VOCLISTI pa ako moze neki savet koje da gledam prvo, a koje da raskurcam u 3 pizde materine sa spiska

13. dodao bih The Missing.
    prilicno potcenjena serija.
    od gore navedenih, glasam za oz

14. Msm sa sam sa liste gledao samo bloodline i do jaja su prve 2 sezone, treca onako jer je zbrzana i sabijene 2 sezone u jednu, ali vredi pogledati

15. Odgledao prvu sezonu koja je odlicna, drugu sam poceo jednu ili 2 ep ali ne znam sto nisam zavrsio

16. Ne mogu edit ovo sam za mising napisao ^

17. Gledao sam Dark S02. Ajde što je komplikovan plot, često i previše, ali kakav su kasting napravili za glumce koji igraju iste likove u različitim tajmlajnovima, samo po tridesetak godina razlike. Kao da imaju izbor od sto miliona glumaca. Izuzetna serija svakako, iako je i dalje dosta toga nejasnog.
    https://www.reddit.com/r/DarK/comments/7mzztb/casting/

A Stranger Things S03 je odvratna feministička propaganda čak i za Netflix standarde. Čak je zasenila i antirusku propagandu koja je presmešna.

18. Hanibal
    Counterpart
    The shield
    Justified
    Person of interest
    Oz
    Deadwood
    Broen

Ovo, pa onda dalje kako hoćeš

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.