Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Kakav je Deadwood vanvremenski kvalitet

2. Озарк трећа сезона има само једну ману - кад се заврши ко да се скинеш са неког фикса, криво ти и оћеш још.

Све су бољи и бољи, феноменална трећа сезона.

3. Trapped

У исландском Мајданпеку усред незапамћене мећаветине испливава нечији торзо.

4. Nisam gledao ni eskobara ni el čapa. Neko mi je preporučio.

Koju prvo da gledam, tj da l su povezane i da l vredi gledati?

5. A bre narcos see zove ne eskobar

6. Prve dve epizode narcosa nista spec.

Bekstvo iz zatvora me zaokupiralo celog posle prve jbg.

7. Smor i presporo nekako.

8. narkos kida serija, sta kenjas decko

9. Izeda da sam se zajebo i krenuo od prve epizode ali iz drugog serijala lol

10. better call saul u poslednjoj sezoni definitivno bolji od breaking bada

11. koristim karantin pa sam konačno rešio da odgledam ceo GOT jer sam stao na 5. sezoni, krenuo od početka pre par nedelja i juče završio 4. sezonu.
    Mnogo je bolje gledanje kad se smiri hajp ili ga nema uopšte, tako sam završio i Breaking Bad, sledeće posle GOT je vrv the Wire

12. Pogledao Narcos, svi ste gledali, nema šta da pričam. Al sam stao kad su ubili Eskobara.

Jer opet razvlačenje kao u prizn brejk, upropaste suštinu zarad para

13. Je l vredi El Čapo da gledam sad. Neće li da smori ista tematika.

14. Ja sam pri kraju prve sezone Ray Donovana i ok je ali nije sad da jedva čekam svaku sledecu epizodu, hoće li kasnije biti bolje i dinamičnije ili će sve biti u ovom fazonu?

15. Biće bolje, strpljenja, Miloše.

16. Meni serija nije to ako ne pogledam 10 sati i mrtav umoran počnem još jednu epizodu i onesvestim se.

17. Mora bre da drži pažnju na max serija je to.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.