Prijava

I ja to volim, npr boardvok empire je vrhunska ali nisam imao taj trip dok npr lost ili dekster su me tako držale ili casa de papel i ako je objektivno lošija od bordvoka.

Posto je zakljucana tema za seriju: Gledate li Better Call Saul? Kako vam se cini?

Meni bilo presporo na pocetku al kao ajde da nastavim zbog likova iz BB pregotivnih al sad je sve pocelo da se sklapa, svaka preduga i naizgled bespotrebna scena imala je svoj razlog.
Jebeno remek delo. Jedino sad pitaj Boga kad ce poceti snimanje 6. sezone i emitovanje zbog korone itd

Сталкер
koristim karantin pa sam konačno rešio da odgledam ceo GOT jer sam stao na 5. sezoni, krenuo od početka pre par nedelja i juče završio 4. sezonu.
Mnogo je bolje gledanje kad se smiri hajp ili ga nema uopšte, tako sam završio i Breaking Bad, sledeće posle GOT je vrv the Wire

Javi utiske posle odgledanog GoT-a obavezno xd

Posto je zakljucana tema za seriju: Gledate li Better Call Saul? Kako vam se cini?

Meni bilo presporo na pocetku al kao ajde da nastavim zbog likova iz BB pregotivnih al sad je sve pocelo da se sklapa, svaka preduga i naizgled bespotrebna scena imala je svoj razlog.
Jebeno remek delo. Jedino sad pitaj Boga kad ce poceti snimanje 6. sezone i emitovanje zbog korone itd

Vrh serija, drzi paznju

Gledam Narkosa na RTS-u. Dobra serija, mozda malo cudna, prva sezona sabijena u 10 epizoda, 12 godina zivota. Malo samo smaraju klasicne holivud pretenciozne scene gde DEA agenti i CIA sve rade s nekim visim ciljem za odbranu covecanstva. I par scena gde u moru razlicitih misljenja, naravno DEA agenti razmisljaju najracionalnije. Pritom ne Marfi i Penja, nego ovi okolo

Bukvalno sam pre sekund postavio pitanje o ovoj seriji na dve teme :D
Jesi gledao zadnju epizodu?(veceras)

Zbog cega je los pepesu u interesu da pablov advokat Duke bude mrtav. Nisam bas obratio paznju na detalje a mora se obracati da bi se pratila serija nazalost, cini mi se da su gerilci doznali da Penja hoce da zastiti Dukea ali se ne secam tacno sta je bila rec. Zbog cega je nedozvoljeno da Penja izvlavi informacije od dukea u cilju dolazenja do pabla, nego su ga ovi ubili, kako ih je to Penja izdao?

Pa zato sto Los Pepesi hoce da pobiju sve ljude koji rade za pabla, tj krenuli su u totalni rat protiv medeljin kartela. Znas da je ovom bankaru podmetnuta bomba na svadbi cerke. Rekao je posle toga da pobiju i sekretarice Pablove ako treba. A dzabe im Fernando da bi dosli do Pabla, jer je Fernando tamo dolazio uvek sa povezom, on ni ne zna gde je bilo koja Pablova kuca

Secam se al kroz maglu te bombe :D. Nisam nesto gledao pazljivo. Ili sam radio nesto. Znaci taj je bankar. Nemam pojma odakle se on pojavio niti u kakvoj je vezi sa bilo kim, samo sam ga video sa ostalima jednom. Tacno je za dukea ali mogli su da ga prate do pabla itd.
Ne vredi da se prati ako nemas paznju i vremena za svaki minut. Bog te pita vise ko sta igra. Onaj drugi amer sa bradom, ne znam u kojoj je on sluzbi, on je u sprezi sa gerilcima, dao im je oruzje to sam gledao a na dalje nemam pojma, ali valjda saradjuje sa svima njima. Kaze on penji da zeli pabla mrtvog a ostali da rade ako sam ja dobro shvatio. I koja je razlika da li je duke mrtav ili ziv, cilj je pablo, ovaj im nista ne moze nauditi bilo sa mrtvim ili zivim pablom. Penja je hteo da izvuce neku korist nisam shvatio kako je to pogodilo los pepese. Planirano je da ga ostavi pepesima ali je odlucio da on dodje prvi do njega, jeste prekrsio dogovor ali sto ga hoce mrtvog jebem ti seriju i moje gledanje. Ma jebe mi se vise ko da moram gledati xD

Gledam serije na tabletu, ono serijeonline.com i takvi sajtovi za gledanje online.

I na svakom sajtu mi u prevodu umesto č i ć izlaze neki hijeroglifi.

Može li to nekako da se popravi? Neki ad on nešto. Ne razunem se mnogo. Preko hroma gledam ako ima ikake veze.

thilmo brate, nemoj da gledas serije preko tih sranja

ako ti je mrsko da placas netfliksu i slicnim sajtovima 7-10 ojra mesecno (pritom mozes i da podelis s nekim), skidaj torente ko covek

Ma ja ovoliko serija gledam samo u doba svetskih pandemija virusima. Znači sad pa za hilljadu godina. Xd

Pogledao Eskobara, dobra serija.

Sad gledam El chapa, ne drži baš pažnju, slabija za dve nijanse.

Naletim dve večeri za redom na tv-u Dr Haus ide i odgledam to, treće veče vikend bio ne puste i ja se iznerviram jer sam hteo da se podsetim kako ce da se zavrsi neki zaplet i sad sam skinuo sve i 3 sezone odgledao već

Evo uskoro završavam GoT, sutra počinjem poslednju sezonu koja je sranje kako svi kažu i mogu da kažem ova 7. po redu je skroz do jaja malo zbrzana al ne mari jer nije ovo jebena Dinastija, tako da me ne čudi razočarenje fanova na kraju.
Inače, Misandei ima najlepše sise koje sam dosad video u Gejmotronu (change my mind), u poslednjoj sezoni ne očekujem ič da vidim gole sise.

Vot vi du in sadovs, prejakaa

И ја је управо извртео, феноеманлна серија.

Најтоплија препорука за What we do in the Shadows.

Mortal Kombat Legacy није лош. Није да паднеш од одушевљења, али тотално може да се гледа, и технички је баш фино одрађен. Фино су одрадили поставку за неке будуће делове, иако није баш канонска прича она из игрица.

Jel koristite neke add-onove za titlove na Netflix - u?