Prijava

Vidim hvale neku Dark seriju. Vredi li?

Nisam guglo niti znam koji je žanr.

Jednog sam lika video da je napisao da je razvučena i da ne drži pažnju. Ostali svršavaju

Dark- nije serija kojoj ces se vracati ceo zivot kao sopranosi, bb, td, serije koje imaju neke duboke i sustinske istine

Ali sto se price tice i drzanja paznje, mozda u top 5 svih vremena

Perry Mason (2020– )

https://www.imdb.com/title/tt2077823/

Do sad zadovoljavajuća, imam osjećaj da će kraj već nekako usrati. I jebala ih džez muzika iz tog vremena, i uopšte džez. Ou jea.

знаш шта је рекла ханка палдум кад је чула идоле?
- у јеботе, ово горе од џеза.

Трећа сезона Westworld ојебала ко и прве две, можда још и боља од прве две. Временске линије су опет онако разјебане, доста је све истриповано и треба да се похвата, али врхунска. И да, у трећој сезони се сконта пост кредит сцена из последње епизоде друге сезоне.

Mešo, džezu se moš samo sagnuti. I da, i hanka vas jebala, čobanka nazadna kao i muzika i stavovi joj.

Pa da znaš da me zvuk saksofona nagoni na taj sagnuti položaj, dođe mi da se sklupčam kao fetus i umrem, jer čisto sumnjam da bih uspio da se otkkotrljam daleko od tog zvuka.

hahaha 5 godina kasnije Mensur i dalje u ratu protiv saksofona. Jel neki komšija drzi časove pa ti trubi po glavi cijeli dan?

Da li je neko probao da gleda Cursed? Deluje mi da je sjw gowno jer ima kralja artura crnca pa da ne gubim vreme ako sam u pravu

Nakanio se da odgledam Lost. Na sredini sam treće sezone.

Cursed mi djeluje kao ženska verzija Witchera, koji sam ugasio posle desetak minuta. Ne bih ja to gledao, ali probaj.

Nemam muzikalnih komšija Ledeni, ali me zvuk saksofona iritira skoro isto kao zvuk krede po školskoj tabli. Jako oduran ton...

mesjo, cudi me da nisi video ovo sto sam okacio na dzez temi:
https://www.youtube.com/watch?v=Pt76-vvCGWs
saksofon solo pocinje oko 0:55, cenim da ces postovati kako je tehnicki odradjen

Hahaha, ne zezaj, mislio sam da će neku muzičku vratolomiju da izvede a on samo puva u taj saksofon kao patka preko megafona.

Ovo sam prije neku noć čuo na radiju, baš ovaj zvuk saksofona ne mogu da podnesem, taj što si ti okačio je i podnošljiv, jer pjesma zvuči kao neki crnački cover bend Bitlsa.

https://www.youtube.com/watch?v=ZK_lKYY-u_k

SERIJA “SEX EDUCATION”

Do sada su emitovane dve sezone od po osam epizoda. Serija je potpuno podređena tinejdžerskoj percepciji seksualnosti – njihove seksualne preferencije, njihova seksualna iskustva i njihovi seksualni problemi su u samom jezgru svega što ovde gledamo.
Glavni lik Otis ima majku koja je seksualni terapeut, tako da i on otvara svojevrsno “savetovalište” u svojoj srednjoj školi i daje improvizovane savete vršnjacima koji su spremni da plate za to. Otis je dete razvedenih roditelja koji se dobro slažu. Uprkos svemu Otiš, kao donekle uspešan terapeut koji čak i zarađuje zahvaljujući savetovalištu, ne pomaže samom sebi i ne ume da odgovori na neprilike koje mu stvara nadolazeće prvo seksualno iskustvo.
Otis ima najboljeg druga koji se zove Eric. Eric je otvoreni homoseksualac koji prolazi kroz različite avanture zbog svoje seksualnosti, ali njegov lucidan smisao za humor mu pomaže da sva opterećenja svede na lekcije koje nudi ”životna škola” jer u srednju već ide.
Tu je i glavna junakinja ove tinejdžerske melodrame – Maeve koja živi u kamp-kućici, dužna je da sama plaća stanarinu, jer se neodgovorna majka (koja je sklona uzimanju narkotika) pojavljuje kad hoće tj. povremeno, a na brata ne može da se osloni. Ipak, Maeve dobro uči, ide na takmičenja, ćita književne klasike (Shakespeare, Virginia Woolf), vraća se u školu posle izbacivanja zato što otkriva da je drugima pisala radove koji su osvajali prva mesta na takmičenjima, itd…
Ako želite da gledate seriju koja vam popunjava rupe koje su nastale u ranoj adolescenciji (budimo iskreni, svi smo bili zbunjeni, uplašeni, željni (samo)prihvatanja i gladni informacija u tom periodu), gledajte ovu seriju. Ova serija se humorom bori protiv ružnih neminovnosti i autodestrukcije mladih ljudi koji nisu sigurni u sistem vrednosti koji su izgradili jer su preosetljivi i usamljeni.
Da bi ljudima bilo bolje, dovoljno je da saznaju da se neko takođe bori protiv onoga što je neprihvatljivo zbog okoline. Posle puberteta nije važno šta će okolina reći, ali dok smo na samoj granici tj. na prelazu koji razdvaja detinjstvo od odraslog doba, moramo da dobijemo signale koji jasno stavljaju do znanja da smo zajedno u svojim neobičnim karakteristikama i da ne treba da radimo ono što ćemo za deset ili petnaest godina osuđivati. Zašto to ne treba da radimo? Zato što moramo biti sigurni u odbrambene mehanizme koje imamo ako hoćemo da radimo ono što želimo. Neki adolescenti napuštaju srednje školovanje zbog nerazumevanja, pritiska, inata ili čega već, a da li se mnogi od njih kaju zbog toga? Kaju se skoro svi.
Tako da: dobro je što postoji serija koja voli svoju potencijalnu publiku toliko da im odgovara na nedoumice kao što bi im odgovorila starija, zrelija, iskusnija i bolja verzija njih samih.
10/10

https://www.youtube.com/watch?v=qZhb0Vl_BaM

barry- mislim da je neko preporucivao..super serija

https://www.imdb.com/title/tt5820976/
ovo cu da gledam.video sam na tv-u da ide.tvorza,krajm,drama,misteri,triler...sve sto valja.na spanskom je.taman da se podsetite kako ste nekada gledali kasandru i znali spanski.

https://www.youtube.com/watch?v=m7NChV93LBw

Није свакако анонимна серија, ал' ретко где је чујем у расправи о ГОАТ серијама, а свакако заслужује помињање....