Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Нисам ово разумио. Биће 30 епизода у другој сезони?
Иначе, баш дођох на тему да питам гдје је десета епизода. Колико се сјећам, нису на крају девете написали да је крај сезоне. Маму им...
Neće, nego mi nije jasno zašto im toliko dugo treba da izbace drugu sezonu, kad ima malo epizoda, pa sam lupio tih 30 epizoda kao nešto što je realno da se snimi do sledeće godine za kad su najavili. Garant će biti opet nekih 9-10.
A ono jeste kraj sezone, mogli su bar neke stvari da razreše malo bolje, treba sad dočekati 2014.
Рекли су да ће бити 10 епизода у другој сезони.
Odgleda i ja ovih prvih 7 epizoda Hanibala, dobar je, jako dobar, ali mislim da ipak nije bolji od Dextera
Konačno, ako opet nije neka fora
http://www.youtube.com/watch?v=T0mronoPszI
Одгледах осму епизоду "Ханибала" без титла. Јес' мало зајебано, треба похватати шта Мадс на свом енглеском промумља, али је епизода одлична, у рангу шесте која је била најбоља до сад. Да не спојлујем превише, има одлична сцена у којој Ханибал показује своје... хм, немедицинско знање. Једино што ми можда донекле смета је чињеница да је серија превише мрачна. Не радња (ок, она мора бити мрачна) али амбијент је некако превише мрачан, све је у затвореном, унесе додатну црнину можда беспотребно. Све у свему, мислим да је одлична серија и у неким аспектима боља од прве сезоне "Декстера".
Почиње 24. јуна, и ако буде бар петину добро као што је књига добра, биће до мудију...
http://www.youtube.com/watch?v=NyDMR1zrulQ
ubaci engleski titl, on automatski izađe s epizodom...a i milion puta je bolje, učiš jezik
gde si našla engleski, aj bači link
ne gledam hanibala, al gledam jedno 15 serija i ono, za svaku u roku od sat vremena od izlaska torenta izađe engleski sabtajtl, i ev sad tražim za hanibala-ne'a. nije mi jasno, tako popularna serija.. doduše, možda i nije toliko u americi, pa zato i nema.
Ukljuci na BS plejeru da ti sam trazi titlove. Meni nadje po 50 engleskih, doduse ne za Hanibala, zato sto ne gledam.
a bs plejer ti ima par osnovnih sajtova sa kojih traži, bolje da sam potražiš na gugl, veći je izbor. :)
a izašao je torent jutros u 5, al nema nikakvih titlova još
Tek jutros odgledah prvu epizodu Hanibala. Kakav odvratan akcenat ima onaj čo'ek, ono je katastrofa. Što se tiče serije, deluje zadovoljavajuće bolesno. Samo da nema nekih paralela između nje i Dekstera, pošto videh da je izvršni producent Sara Koleton.
Grifine, jesi nastavio da gledas BoardWalk Empire?
Upravo sam odgledao finalnu epizodu osme sezone Supernatural-a. O JE BA LO! Bilo je trenutaka kad je serija bila u škripcu, ali jedva čekam devetu sezonu jer je finalna otvorila dosta mesta za dalji razvoj.
Inače ne volim serije sa dosta sezona. Smolvil je bio okej ali su ga ujebali sa odugovlačenjem. I pored osam sezona, Supernačural jebe, očuvao je dinamičnost i ima i dalje pravi šmek. Nek snime još deset sezona pored ovih osam! http://www.youtube.com/watch?v=eGtu4Bb5dec
meni sedma bila toliko očajna da sam prestala da gledam ;(
Jeste, levijatani smorili međeda :D
Stvarno ova zadnja epizoda je bila bas dobra, meni je serija taman pocela ici na kurac, pogotovo u poslije seste sezone i konto sam da ce ovo biti zadnja sezona pa sam zato i nastavio gledati, ali dobar cliffhanger su ostavili, nadam se da ce se u devetoj vratiti korijenima tj onim apokalipticnim stvarima iz 3-4-5 sezone...
Vidro, videh da gotiviš mentalistu. Šta misliš, ko je Crveni Džon? Kladim se da je Džejn :D