Prijava

Неко је поменуо пуначке, ни то ми не смета. Био сам са девојком која је била мало тежа од мене и било ми супер. Добро, није ми било супер, ал то што је била "буца" није било на листи проблема. Сад сам са девојком која има 175 и 48 кила, а што је најгоре, једе као мећава, то јој је тако генетски :)

To nije zdravo, ne daj joj da ide u vece 10 dana, da se udeblja malo.

То што је била твоја риба не мораш да говориш буца, можеш слободно да кажеш дебела. Немо' се стидиш.

Неко је поменуо пуначке, ни то ми не смета.

Ja vala jok, ne volim ja to. Ja volim vitkije cure, nek' ona i nema neku sisu i guzicu, ali ako je to sve skladno i fino raspoređeno, za mene je idealno. Bio sam sa jednom tako, ne debelom, ali punijom, nije mi to to. Ne volim ja kad je uhvatim oko pasa i za salo da hvatam, jeb'o to.

мање је жене лакше напунити шакама

Хахахахахха, јеби се, пола времена с њом сам провео убеђивајући је да није дебела. И даље стојим иза тога, волим те мало пуније :) Рецимо она је имала нешто као 171 и 68 кила, отприлике. Мада, волим ја и мршавице. Заправо немам јебено појма шта волим, имам неки идеал у глави, а допадну ми се девојке које су потпуно друкчије од тога и тако :)

Имао сам толико дебелу девојку да нисмо могли ни да се загрлимо. А и није могла да ми пуши седећки, превише дебела па не може да се сагне. Морам ја да стојим а она да чучи, што је добро донекле, после буде кул фациал.

мање је жене лакше напунити шакама

Hahahahahahaha jebem ti ljeb!

A Duče, im'o je moj drug jednu debelu, kaže znak da raskinemo bio je onda kad nisam mog'o da je obuhvatim rukom oko pasa. :D

лололололололололо на последња три поста не рачунајући мој лололололо.

И да, шалим се, никада нисам имао ђембелу дебојку.

Ja sam imala dosta momaka koji su bili niži od mene, i uvek me je bolelo dupe
:)
hahahah, ladno sam omašila temu...nema veze...keri on :)

Ти си заправо најбоље и одговорила на тему, лила.

Елем на ово

A š'o s' tiče te visine, nema to veze ako je cura par centi viša od momka, bitno da nije previše. Eh sad, koliko je to previše, to zavisi od oka do oka koje to sve gleda. Meni je, recimo, nekih 5-10 cm sasvim OK razlika.

и сличне коментаре, могу да поновим да то не би требало да буде нормално. Шта ти, или било ко, имате да одлучујете шта је превише. Ако се двоје готиве, не би требало да им препрека буде мишљење околине. Боли ме бре курац да ме цео свет зајебава, ако ми се допадне девојка 15цм виша од мене, има да је смувам ако икако будем могао!

Иначе видео сам једном један пар, плавуша нека и мали ћелавко. Он стоји на нечему, јебемлига шта је било, што му додаје једно 15цм, она је и поред тога мало виша од њега, и љубе се, ватају, шта већ. И мени био необичан призор, зато сам и упамтио, али питам ја вас што сте против тога, зашто сте који курац против тога? Шта је ту лоше? Шта ви уопште има да гледате?

добро, бре, импресијо, онда си лепо требао да напишеш у уводном посту:
"е, ја сам патуљак од 150 центиметара, и допала ми се девојчица из разреда која је виша од мене за 20 сантима, ал' ми се толико допала да сам јој на ликовном радио скулптурице од пластелина, и сад ме занима да ми ви мени кажете имам ли ја шансе код ње?"
е, а ми би ти рекли: "ко те јебе кад си миџет, лололо, нећеш јебати децхко".

нема потребе да се љутиш. мени би било глупо да је девојка виша од мене (на штиклама већим од пешес сантима и јесте, ал' ме боле курци тад, шта да радим), и то је то. а то што си ти нашао да се заљубиш у дете од метар осамдесет које је '99.-о годиште па је обогаћено уранијумом, то је твој проблем.

Ouuvaj... Meni ne smeta da vidim takav par, štaviše volim kad imam čemu da čudim. Ja sam se ložila na jednog patuljka dosta dugo u osnovnoj, a bio je stariji od mene tako da kad je on bio sedmi, a ja treći, bili smo iste visine. (kad se on popne na prste) E, sad su se promenile stvari. Jednostavno prema mlađim i nižim bićima imam zaštitničnički odnos, da ne kažem majčinski instikt. Tako nešto ne bi' mogla da jašem, da izvinete.

Jednostavno prema mlađim i nižim bićima imam zaštitničnički odnos, da ne kažem majčinski instikt. Tako nešto ne bi' mogla da jašem, da izvinete.

Ал би могла да подојиш. ОПААААА! :Д

Nisam imao tih problema, jebiga, raponja sam zadovoljavajuće visine. A što se tiče takvih veza, nem pojma, čudno izgleda.

ОПААААА! :Д

TO! OPAAAAA

Zašto na ovoj temi pišu samo žene koje se predstavljaju kao visoke? I sve kažu da ne bi mogle da budu sa nižim momcima? Da li je to zato što visoke žene ne znaju šta je prava ljubav, razumevanje, držanje za ruku i sigurna luka? I samo oće da ih zajaše krupan i dominantan mužjak? Ah, toliko pitanja...

Visok sam metar i Higsov bozon al' i dalje me žele.

kakav kuščev argument ''ne osećam sigurnost pored nižeg lika od 185''.....a zamisli neki baja od 180 i nešto koji može tri glave od 2 metra odjednom da rascepa, kako onda da se ne osećaš sigurno pored takvog tabadžije.
A jedna moja komšinica ima ravno 194 i ima decka koji nema ni 180....e sad, verovatno ona ne voli niže al on je garant jedini na ovom svetu koji je toliko zagoreo da bude sa njom pošto devojka ima seksipil -10. Još je ovaj povremeno i tuče i to znaju i njeni roditelji al se ne bune jer znaju da ova neće imati drugu priliku.

Ne bi' ni to, onda ipak imam maćehasti instikt ili me zabole dupe da budem sa nekim nižim od sebe. Možda me i strah da ga ne pojedem posle parenja, ko bi to znao...