Кошаркашке рашље. Интересује ме да ли зна неко стручан назив за поменути део коша. Ако не зна, јебем ли га, може се смисли нешто, да буде општеприхваћено и коришћено на сунцемокупанимбетонскимтеренима дуж Србије.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Кошаркашке рашље. Интересује ме да ли зна неко стручан назив за поменути део коша. Ако не зна, јебем ли га, може се смисли нешто, да буде општеприхваћено и коришћено на сунцемокупанимбетонскимтеренима дуж Србије.
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje
Зваћемо га ''уф''.
ццц
како уопште да спемујем на ово?
zove se djole
Зваћемо га предмет који спаја обруч и таблу. ХА! проблем солвд!
Било би до јаја да се направи нека спрдња, предлози, зајебанција...
И по обичају да попијем бан :)
Држач обруча! Са амортизерима или без!
Срање.
И јебем јој мајку, највише мрзим кад погоди у оно срање!
''Оно што спаја обруч и таблу'' = " Ошсоит"?
Kurac.
'OTIŠO NAM ONAJ KURAC ŠTO DRŽI OBRUČ ZA TABLU!'
Ошсоит зајебано за изговор, мада идеја на месту. Говно, срање и курац се и најчешће помињу. Треба неки назив мајку му...нешто као...не знам.
Ja kad sam bio klinac zvali smo to "ekser" kad lopta pogodi direkt u to i odbije se visoko da me jebeš ne znam zašto.
svako neka da svoj predlog, pa da glasamo i da ga krstimo, patentiramo ime i postanemo poznati
Predlažem da se zove "colja".
Обручодржач
gugl? ne?
Jel imenica muškog, ženskog ili srednjeg roda? Ne mogu smisliti tek tako, treba prvo utvrditi pol!
Северни