Шта данас ручавате?

1. Mala Vidra
    ništa, kupujem maslinovo ulje. a i ja gledam sve neka fensi. kol'ko košta najobičnije?

Ako si u NS, u velikim trgovinskim lancima možeš uzeti ono rafinisano od 1l, košta oko 400 dingera, a trajaće ti sigurno koji mesec.

2. Сутра ћу сам спремим себи јело. Контам неко месо испржити како се то већ каже са свим оним зачинима, луком, паприком итд. рижу неку скувати, скувану убацити у таву са месом и опаааааааа
    ЕДИТ:
    И онда погледам у себе, видим кол'ка гејштина излази из мене, казним се врелом тавом по лицу, и извадим сланине и лука и наједем се.

3. "Grijanjem maslinovog ulja dolazi do smanjenja koncentracije hidroksitirosola i njemu sličnih biofenola. Grijanjem se djelimično razgrađuje alfa-tokoferol. Oleinska kiselina, steroli, skvalen, triterpenski alkoholi i biološke aktivne kiseline sadržane u maslinovom ulju ostaju stabilni prilikom grijanja."

http://www.7maslina.net/novosti/tabid/60/articletype/articleview/articleid/921/default.aspx

4. Pojo supu, pojo jajo smješano na kajmaku, pojo malo pršute.

5. Krem supa od graška
    Pakore (pohovano voce i povrce, danas bio luk, bundeva i jabuka)
    Njoke sa pečurkama
    Šargarepa u sosu od susama

6. Pa ima roštilja, ima pečenja, evo i torta je gotova, ima i kolača.

7. aj se sad svi vi koji jedete ta fensi jela, tipa pečenje, kolače i tako to, skupite i ponesite dubu da ima da jede par dana.

8. Proju. Koju su mi pojeli kupci, alave stoke, došli da jedu, popiju rakiju i odu.

9. 20 ćevapa iz Želje, opaaa!12 Da me želja mine.

10. Jebo Želju, Hase je zakon.

11. Danas nam odlazi Asim Ferhatović.

12. Zar ne odlazi u nedelju?

13. Danas ću da napravim samo sos od gorgonzole i bosiljka i uz to testenine, neke od heljde ili sl. Zelena salata bi mi išla. To ću.

14. Ručo sam kikiriki, jogurt, mlijeko i komad kruva domaćeg.

I odem do marketa da kupim nešto za večeru kad ono....

BIKOVA MUDA!
    KUPIJO SAM BIJELE BUBREGE!

I to slučajno naletim.

Al ću se uništim večeras od jela, uuuuuuu....

Specijalitet!

15. Skočimiš
    Al ću se uništim večeras od bikovih muda, uuuuuuu....

Алал било.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.