kul, fala
Сутра ћу сам спремим себи јело. Контам неко месо испржити како се то већ каже са свим оним зачинима, луком, паприком итд. рижу неку скувати, скувану убацити у таву са месом и опаааааааа
ЕДИТ:
И онда погледам у себе, видим кол'ка гејштина излази из мене, казним се врелом тавом по лицу, и извадим сланине и лука и наједем се.
"Grijanjem maslinovog ulja dolazi do smanjenja koncentracije hidroksitirosola i njemu sličnih biofenola. Grijanjem se djelimično razgrađuje alfa-tokoferol. Oleinska kiselina, steroli, skvalen, triterpenski alkoholi i biološke aktivne kiseline sadržane u maslinovom ulju ostaju stabilni prilikom grijanja."
http://www.7maslina.net/novosti/tabid/60/articletype/articleview/articleid/921/default.aspx
Sam suljpa. :(
Opet sarma ♥
Pojo supu, pojo jajo smješano na kajmaku, pojo malo pršute.
Salama.
Krem supa od graška
Pakore (pohovano voce i povrce, danas bio luk, bundeva i jabuka)
Njoke sa pečurkama
Šargarepa u sosu od susama
Supa. Iz kese.
Pa ima roštilja, ima pečenja, evo i torta je gotova, ima i kolača.
aj se sad svi vi koji jedete ta fensi jela, tipa pečenje, kolače i tako to, skupite i ponesite dubu da ima da jede par dana.
Proju. Koju su mi pojeli kupci, alave stoke, došli da jedu, popiju rakiju i odu.
20 ćevapa iz Želje, opaaa!12 Da me želja mine.
Jebo Želju, Hase je zakon.
Danas nam odlazi Asim Ferhatović.
Zar ne odlazi u nedelju?
Danas ću da napravim samo sos od gorgonzole i bosiljka i uz to testenine, neke od heljde ili sl. Zelena salata bi mi išla. To ću.
Ručo sam kikiriki, jogurt, mlijeko i komad kruva domaćeg.
I odem do marketa da kupim nešto za večeru kad ono....
BIKOVA MUDA!
KUPIJO SAM BIJELE BUBREGE!
I to slučajno naletim.
Al ću se uništim večeras od jela, uuuuuuu....
Specijalitet!
Алал било.
ništa, kupujem maslinovo ulje. a i ja gledam sve neka fensi. kol'ko košta najobičnije?
Ako si u NS, u velikim trgovinskim lancima možeš uzeti ono rafinisano od 1l, košta oko 400 dingera, a trajaće ti sigurno koji mesec.