Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Da jede salatu, ne bi cigle srao.
svakakve zajebancije sam video na pici, u italiji pogotovo. isticu se pica sa nutelom i pica sa pomfritom. bukvalno imas testo dole i pomfrit gore.
https://res.cloudinary.com/tf-lab/image/upload/f_auto,q_auto,g_auto:subject,w_488,h_488,c_fill/customer/5f50d0b4-ae3a-4f73-a9ad-04ac585fca4e/74ee226b-0a18-4a15-aff3-a1440b4ce002.jpg
ova ima i jos ponesto
Govna.
Kasno mesni na stranicu 334 dođe
a kupusa nacepao za salatu.
mmmmmmmmmmmm
samo lopatu majoneza u tu pomfri picu. Ništa više mi ne treba.
Preljepo. Poezija
Upravo stuko kajganu od 4 jaja.
Usput ona pica djeluje baš momački, nisam nikad tako nešto probao. Čini se mnogo zasitljivo.
razmišljam da turim thomy majonez na procesor, kad već može kaladont.
haha a bog te tvoji glavatari pocinjem da skupljam
bog me šta?
ubio da te ne ubije
Riska :D
Pare, pare dodju pa odu, ali zbog nje, zbog nje cu da se ubijem
Vuk as Arandjel
Sta si ti ruckao danas skauz
Ejdus: Pavkate li ?
Kameni: Ručkate li ?
Lazanje iskr
Ima u Kg da se naruci pica s pomfritom, osrednje je to sve