Шта данас ручавате?

1. A onda si ti ipak za korak ispred mene :))

2. Јебач, чекај брате да ја пробам: Веснам, лепа си.

3. заборави ме не, бићеш лепа кад будеш звала на кифлице или неки други вид прехране.

одох да поједем гореспоменуту питу, ја сам је правио.

4. сад ми глупо да лупам едитове кад сам спор...

5. Ja da znam da ćeš sigurno doći, zvala bih te. Evo zovem te. Dođi sjutra. Reći ću ti posle adresu.

6. Чекај, чекај ме, чекај и ја ћу доћи... Делча јеботе!

едит: јел Делча ил сам се зајебо?

7. Važi, kad bude neki drugi vid prehrane, zvaću te, ovo sad čuvam za cimerku, kasno si se prijavio :P

8. Навише волим доручак у кревету, да имаш у виду.

9. forget-me-not
    Važi, kad bude neki drugi vid prehrane, zvaću te, ovo sad čuvam za cimerku, kasno si se prijavio :P

А јел ти цимерка бар приближно божанствена као и ти анђеле? још искуство са цимеркама па да могу да мрем ;ПпП

10. Пржен ајвар. Цео дан неке прженије маму им јебем...

11. Само Златиборац, најбољи су, реално.

12. http://vukajlija.com/reakcije/118472
    овако и ја направим фацу к'о Шиљо кад узНем златиборца.
    нај'о сам се неких кобасица домаћи', ал' су стајале у фрижидеру неко време, можда су и покварене биле. дигла ми се дијафрагма а ушинула ме промаја здруге стране, па не смем ни да подригнем, ој да крепам к'о пакче.

13. хахахаха, Радмила да запослим у маркетингу

14. Него, лош ми трол, једино си се ти упецао ал то није ништа ново..јбг. Морам нешто ново да смислим.

15. Ko kobajom seče od kobaje i gine!

16. Кобаје су квалитетније него да једеш виршле.

17. Uhapsili Matijevića, umrećemo od gladi

18. @
    _AJAX_

Sad će vegani da ga siluju u ćorki

19. mozda je sad rasprodaja posto-zasto po njegovim prodavnicama....sad ce vegani da mu nabiju patlidzan...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.