Шта данас ручавате?

1. Kolačići, to je muški naziv za uštipke u mojoj vukojebini, kad neko kaže uštipci umjesto kolačići i palačinak umjesto prevrta, mi to odmah bijemo ko najveće gejčine što i jesu

2. napravijo sebi govedji biftek i objasnio

3. midori ja sam mađar mogu da skuvam srneći paprikaš u kuvalu za kafu valjda ja znam..
    popuši mi govno baklava je pita orahnjača

4. pasulj. do subote, onda riba...

5. Kolačići, to je muški naziv za uštipke u mojoj vukojebini, kad neko kaže uštipci umjesto kolačići i palačinak umjesto prevrta, mi to odmah bijemo ko najveće gejčine što i jesu

KOLAČIĆ! TRVE KVLT POBRATIME! TO! KOLAČIĆ!

A prvrta i palačinka nisu ista stvar, kod mene bar.

6. Имао сам 5 оброка за четири дана, уништи ме факултет јебени скроз, не једе ми се ич. Мада сам се сад наждрао у мензи белог меса, грашка и пиринча.

7. A prvrta i palačinka

Prevrta je deblja kod nas, ko tri palačinka, i masnija duplo, sve se cijedi ona mast niz lakat, palačinke prave providne

8. popuši mi govno baklava je pita orahnjača

U MAJKU VAM UGROIZDAJNIČKU!

9. Ručavao sam Pasulj, a za večeru sarma.

10. Prevrta je deblja kod nas, ko tri palačinka, i masnija duplo, sve se cijedi ona mast niz lakat, palačinke prave providne

JES!

11. Priganice su slične uštipx-cima, samo mećeš.vino ako oš, grožđice i slatko je mnogo. Podjite na ivanova korita na med i priganice..

12. Priganica je deo veprovog vrata gornji deo, donji deo je gronik. Drugi naziv je rozbratna. Najčešće se jela na dvoru Kralja sunca Luja 14og. Služi se uz Burgundsko vino ili Carigradsku limunadu.
    KIZO 14/88

13. nedelju dana već krkam praseće pečenje, beše neka slava, ae kolji prase. Pre 3 dana sam imao neke ortake za ispomoć u dizanju krova i postavljanje crepova, ae kolji još jedno. Holesterol mi na nos izbija, al šta ću kad volem <3

14. ja sam ždrao suljpa. uf razneo sam se

15. pita orahnjača

Pita je ovo ako te neko pita,

http://upload.slike.com/slike/2013/09/1380216678-960-x-720px-pita.jpg

baklava je kolač, poslastica nije za najesti se nego za zasladiti malo

16. meni to više liči na čupavu pitu pogledaj još jednom

17. Dokle više braćo! Dokle, pitam ja vas? Dokle ćemo trpjeti ova mađarski gastrofašizam?

18. gastroleksički fundamentalizam što bi zmia rekla

19. A ne volim kad neko kaze palacinak umesto palacinka... Ili palacinjak, jos gore. xD

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.