Шта данас ручавате?

1. Mokru, sluzavu, slanu pičku. Nema pasulja više

2. Sinoć neku francusku kocku paštete od guščije jetre prelivenu čokoladom i nekom travkom
    mazao na nekakav pederski lebčić

3. Ajakse, brate, kvalifikovo sei se za paradu.

4. Кажем курви у месари да ми насече 300 грама сланине, она ркнула два комада по 150 и боли је пичка. За шта примаш плату курво?

5. Mislila sam dispečem jedno celo pile, nisam odavno i da ga nako kidam iz pleha i umačem lebac u lepljivu moču.

6. kidam iz pleha i umačem lebac u lepljivu moču

Tako sam ja stalno krisom cupkala kad sam bila mala. Onako, skinem kozuricu, otkinem komad mesa i vratim kozuricu, i kao, verujem da niko nece primetiti.

7. danas jedem kiselu spermu

8. skinem kozuricu

vratim kozuricu

:)

9. cccc, očekivano :)

10. Pa namestila se. :)

11. Skuhao na pari 2 krompira, 2 šake riže, 2 šake graška, time napunijo pile, zavezo u čvor i peko u rerni. Iskomado, prelijo umakom od vrganja i mlađahnim kajmakom. Žena u mene i ja pojeli prste.

12. Žena u mene i ja pojeli prste.

A šta ste uradili sa piletom?
    :)

13. Žena u mene

uzvratila?

14. Ajakse, brate, kvalifikovo sei se za paradu.

Nisam, pokenjao sam im se u pedersko čisti la toilette monstruozno od pasuljčine stare 4 dana.

15. studentsko lovacki rucak, isto kao i juce
    krompir i tikvice prvo prokuvani na izdinstanom luku a zatim zapeceni, sa kimom i origanom! jebati ga, visok datum, nema snicle danas :)

16. Punjenje iz paprika.

17. Џела скуво казан.

18. ja moram samo da preporučim, ako ko nije probao
    "paprika u pavlaci" by niška mlekara
    u čaši od 400 grama, 60% mm.
    once you go high fat, you never go back

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.