U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Mokru, sluzavu, slanu pičku. Nema pasulja više
Sinoć neku francusku kocku paštete od guščije jetre prelivenu čokoladom i nekom travkom
mazao na nekakav pederski lebčić
Ajakse, brate, kvalifikovo sei se za paradu.
Кажем курви у месари да ми насече 300 грама сланине, она ркнула два комада по 150 и боли је пичка. За шта примаш плату курво?
U glavu je.
Mislila sam dispečem jedno celo pile, nisam odavno i da ga nako kidam iz pleha i umačem lebac u lepljivu moču.
Tako sam ja stalno krisom cupkala kad sam bila mala. Onako, skinem kozuricu, otkinem komad mesa i vratim kozuricu, i kao, verujem da niko nece primetiti.
danas jedem kiselu spermu
:)
cccc, očekivano :)
Pa namestila se. :)
Skuhao na pari 2 krompira, 2 šake riže, 2 šake graška, time napunijo pile, zavezo u čvor i peko u rerni. Iskomado, prelijo umakom od vrganja i mlađahnim kajmakom. Žena u mene i ja pojeli prste.
A šta ste uradili sa piletom?
:)
uzvratila?
Nisam, pokenjao sam im se u pedersko čisti la toilette monstruozno od pasuljčine stare 4 dana.
studentsko lovacki rucak, isto kao i juce
krompir i tikvice prvo prokuvani na izdinstanom luku a zatim zapeceni, sa kimom i origanom! jebati ga, visok datum, nema snicle danas :)
Punjenje iz paprika.
Suljpa
Џела скуво казан.
ja moram samo da preporučim, ako ko nije probao
"paprika u pavlaci" by niška mlekara
u čaši od 400 grama, 60% mm.
once you go high fat, you never go back