Шта данас ручавате?

1. Pljevljakinje imaju niske kriterijume. Znam po sebi :)

2. ada i ja po sebi. ne smijem ti reć što sam ručao danas, zajebavaćeš me :)

3. Leprikon
    позз комад, какоси?

Da ne spamam temu reći ću: gladno :)))

Komad, vidiš kako je to kod vas u Hrvatskoj. emancipacija ovo ono :)

emancipacija je golo govno....ja bi radije kuhala :)

4. Jesam li bolje prošao danas od tebe sa ručkom, samo mi to reci? :)

5. Ajde se onda pofali :D

6. nema šanse, nije za Vukajliju. mada, ostatak familije je ručao bureke i mogu ti reć da sam im zavidio :))

7. Priznaj, nemo si pička :D

8. tera te riba da jedeš govna buuuu

9. Ćao Komad, koje je tvoje omiljeno jelo?

10. _AJAX_
    Ćao Komad, koje je tvoje omiljeno jelo?

hmmmmm dobro pitanje....veliki sam izjelica i uživam u hrani....ali znam da ne volim ljuto!

11. komad kuva po dzelinom receptu !

12. Ona ne kuva nego kuha.
    Ja naprotiv baš volim ljuto. :|

13. meni ljutina ubije pravi okus namirnica......sve što je ljuto ima isti okus...na ljuto :))))

14. ah ti bokca :/
    Kak neku romantičnu vječeru uz svijeće (beli veliki pasulj sa dimljenim rebarcima i adidas slaninicom kuhan u zemljanom loncu) kušati bez Valjevskog piva i teglice feferona?

15. belog luka,zdravo je...
    ja cu jedem danas pasulja.od juce,naravno.uvek je pasulj od juce.da se pomolim,mozda je i neka koska ostala od juce.da ne bude klot.

16. Imam musaku, isto od juče. I musaka je bolja sutradan. Sira, paradajza, luka, ihaaa

17. Ljutu pljeskavicu u tortilji.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.