Prijava

Ta antikvarnica u Banjaluci se nalazi preko puta pozorišta - kod pozorišta pređeš glavnu ulicu, i onda kreneš prema hotelu Bosni, i odmah skreneš desno u neki od onih prolaza u onim zgradama koje se godinama grade, a nikako da se dovrše. Zove se "Agora". Tu neki đed prodaje knjige i stvarno ima svakakvih i vrlo su povoljne. A može i da se trampi, mada on tu gleda da bolje prođe, nije baš fer u trampama. Inače, jeftinih, a dobrih knjiga, ima i kod Slavka, a on se stalno mota oko filološkog i filozofskog faksa na kampusu. Ali zna da udavi pričom.

Ja u kući imam dosta knjiga, ali nemam dobre police za knjige, pa onda knjige nažalost stavljam u plakare koji su predviđeni za garderobu i sl. Sa starom sam se par puta svađao što nije u dnevnoj sobi stavila neku normalnu policu za knjige. U mojoj sobi više nema mjesta.

Imam nekih medicinskih knjiga od stare, dobar dio one kolekcije iz Novosti, onih klasika, što su se prodavali prije par godina, neke dječje enciklopedije, Larus enciklopediju iz 70 i neke, atlase, raznu beletristiku, stranu i domaću novijeg datuma, nekoliko knjiga iz oblasti psihologije i filozofije (ložio sam se na to jedno vrijeme, a i sad volim pročitati), neku staru kolekciju Froma. I još neke sitnice.

Devetarčiću, pisao Čak Palahnjuk, pročitaj njegovu knjigu PreživEli u kojoj na strašno dobar način opusije život jedne mega - zvijezde, on jebe. Ne znam gdje ima da se kupi, ja sam takoreći ukrao. Ako naletiš nekad u BL, javi se, mogu ti prebaciti nije frka, ali ide cener kao kapara. :)

Imam i Dalijevu autobiografiju koju sam takođe pozajmio na neodređeno, od ove jedne ribe sa kojom sam jednom izašao. Na prvoj stranici piše ''Poklon jednom interesantnom strancu'', pa kad god nekom dam da čita dobijem porast u očima njegovijem, kontaju ljudi da jebem al eto.

Jova, jel onaj prolaz na kraju kojeg je NTV il onaj prije?

Сад гледам цјена књиге 17 евра :)

Šarmiraj ribu sa tog sajta i reci joj da ti kopira i pošalje busom.

Могу мислити каква је књига кад на филм можеш дркати лагано :)

Sve ono što si vidio u filmu je puno šire opisano, lakše za shvatiti, malo ti sjebe čitanje to što znaš skoro sve šta će se desiti, ali boli te kurac, čitaš dalje, jer ideš do kraja, jer to se nauči kad gledaš film. A kad pročitaš knjigu, misliš da ćeš jebati, ali opet nećeš. Štaš.

čiča sez za onu antikvarnicu u bl

"Preko puta pozorišta ali ne sa strane Arhiva, već sa one strane gdje se nalazi hotel Bosna, zove se Agora, malo se zađe u jedan prolaz, označeno je i lako se vidi i nađe. A takođe imate nekog lika ( uvijek mu zaboravim ime) koji prodaje knjige po duplo jeftinijim cijenama ispred fakulteta ( većinom ispred Filozofije i Političkih nauka)"

eto.

imam iljadu knjiga.

E ovako, zanima me od vas Banjalučana i tih što imate biblioteke da li imaju ove knjige da se kupe ?
Cass
Congratulations, You Have Just Met the ICF
Top Boys: True Stories of Football's Hardest Men
Terrace Legends
0 Years of Hurt: A History of England's Hooligan Army
Fight Club
Ako ima koliko su para itd :D

Pa vidi po sajtovima izdavačkih kuća.

Е ја знам сајтове издавачких кућа лоло

Pa guglaj, jebogapas, Laguna, Alnari, Algoritam, Editor... :) Samo kucneš na guglu izdavačke kuće, iskočiće kamara :)

Bar da mi je naći ovu :D
Congratulations, You Have Just Met the I.C.F.

Čitava moje biblioteka se nalazi na konfilteru, u formi .pdf dokumenata, ponosan sam vlasnik par hiljada stručnih knjiga i svega dvadesetak iz bjeletrist'ke koje sam skoro jednu po jednu skinuo sa raznoraznih sajtova. Što se tiče knjiga elektronskog formata, nemam ja problema sa tim emotivnim dilemama "ah knjiga u ruci kad ti je nije isti osećaj, šum'ca, njiv'ca, livad'ca"... Čitanje knjiga u elektronskom formatu mi je jednostavnije i lakše nego fizičkih knjiga, em je džabe, em je i ekološki, nabacim na pantljivi telefon i laptop, pa tako čitam, malo s jednog, malo s drugog. K'o sajber hrčak sam, šta god vidim korisno, ja to grabim, i neprestano to radim. Evo baš sad imam otvoren tab na ebook3000.com da skidam knjige. Ponajveći problem mi je što me duš'ca boli jer nemam dovoljno vremena da ih čitam.

Joj lukseeeeeeeeee
Nađem ovu knjigu što mi treba a ona na italijanskom :((
PU!

Joj vidi ovog Cokulu, sve huliganske knjige kupuje. Vidi se da si klinac. :D

Да се одморим мало од класике и Андрића јебеног :))
А хоћу да пичим у Лондон па да видим литературу :)

неколико регала пуних књига. од бабе и деде.

ја што сам купијо, углавном модерна проза

пол остер, албер косри, мураками, маркус зусак, хулио кортасар

нека дела из политичке теорије, енциклопедије што су се продавале на трафифакма, хари потер, бела хамваш, неколико антикварних од жила верна, неколико књига од леонида андрејева. толико

Sajtovi za online knjige :D ?