Prijava

Za mene Rusija predstavlja ovo http://russianvodka.com/russian_vodkas.htm ... Možda sam lud...

Nemoj ti predragog i presvetlog Kanamea ducis kako se kaze i sta je u trendu, KANAME POSTAVLJA STANDARDE!!!

Добар је Кенаме, бојим се за његов углед, па да га упозорим да се за нијансу срозао :)

Кенаме, под један не тролује се тако, под два ''лоло'' је изашло из моде, има већ једно пола године :)

ja sam hipster lololo a i ne znam što trolujem, sve što sam reko je istina i samo istina :D

KANAME POSTAVLJA STANDARDE!!!

I OBJAŠNJAVA NEZABRANJENU ISTORIJU RUSA

e da i da citiram Napoleona dok se baškario u Moskvi :To oni sami pale. Kakvi su to ljudi, to su Skiti.: u neverici će on....posle ga Leksa naguzijo nasred Šanzelizea dok je ceo sen žermen aplaudirao

ja se izvinjajem, jel ovo tema za nas koji bi ćeli da spavamo ruskinje, ukrajinke i ostale sssr-ovke?

Хахахахах знао сам да је Севастократор отворио тему.
Ево сад да се упишем па ћу касније да читам и нешто пишем.

Е овако, што се тиче Руса, готивим их али не онако слепо. Највише у неком културном смислу. Словени су и православци што их чини доста сличним нама. Несвесно Србија тежи да буде оно што је и Русија јер има исте атрибуте а и јебено је огромна. Одувек су Јужни Словени тежили Русији поготову за време аустријске и турске власти. Поред Савe Владиславића и осталих Срба било је чак и Хрвата који су служили руског цара, као што је нпр. Јурај Крижић или Крижевић служио код цара Алексеја. Тако да је нормално да су Јужним Словенима били дражи Руси јер су им слични него Турци и остали који су их угњетавали.
Што се моје русофилије тиче, мислим да баш није чиста... Ја сам пре словенофил, али пошто су Руси највећи словенски народ онда сам доста кренуо да се занимам за њих. Скоро сам прочитао руску историју а у слободно време учим руски. Код руског ми се свиђа што док учим руски сазнајем доста о српском и о неким коренима речи. Волео бих да видим Москву и Петроград. Волео бих да барем једном креснем Рускињу. Слушам један руски бенд: Машина времени. Криво ми је што не знам за неку добру руску серију уз коју бих лепо уз титл могао да лакше вежбам језик. Е да, кад сам имао неких 9 година ћале ми је пустио неки це-де на коме је била класична музика. Тада сам заволео Чајковског. Али баш заволео. Ето, толико од мене.

Боле ме курац да читам претходне странице, рано је, али готивне су мени словенске везе с Русима, руски ми је тако добар језик, учићу га (надам се) једног дана, али по принципу "ко ће кога ако не свој свога" су нам шукнули курчину у Другом свецком... Ал' ме боли и за то. Кул су Руси. Кул је и вотка, иако после два дана кењам жилете.

Криво ми је што не знам за неку добру руску серију уз коју бих лепо уз титл могао да лакше вежбам језик.

http://www.imdb.com/title/tt0337898/

Prilikom oslobađanja silovali sve što je žensko i na 2 noge a nije kokoška. I to su neki prijatelji? Pričala jedna baka ovde blizu mene koja je dvaesšesto godište bila a ispustila je svoju plemenitu dušu u devedesettrećoj godini od posledica silovanja. Tako kažu. Al i dalje gotivim Ruse, nekako su mi dragi, valjda zato što nisu moju prababu silovali. Ili su to moji vešto krili od mene svih ovih godina. A da, da zlo bude veće dok su stigli da nas oslobode iz Rusije uz put su se nakupili picajzli, pa su naše seljanke u to vreme morale da se brijaju još tada u predelu prepona ni krive ni dužne. Mislim da prašak za buve još bije bio izmišljen.

Tacno sam znao da ce neko Coletu predloziti da gleda Brigadu . Mnogo jaka serija.

Спасибо, а је л' зна можда неко неки линк за Александра Невског, нови филм са српским или енглеским титлом? Ја гледао на Јутјубу али не могу баш да пратим, не капирам све.

SVE BIH JA VAS RUSOFILE POPALIO! I PANSLAVISTE!

SVE BIH JA VAS RUSOFILE POPALIO! I PANSLAVISTE!

U SIBIR S TOBOM!!!

Дошао сам да кажем да ме боли куре.

чељаде, децхко, еј
морам да ти рекнем
ти си убергеј

АХАХХХАХАХАХХАХАХАХХА ЈЕСАМ ТЕ ААААААААААХАХАХАХХАХАХА

Моја мачка је управо прочитала твој коментар и пала са стола.

evo dosao sam iz Rusije, pun utisaka ali bice mi lakse da me vi pitate sta vas zanima
ako zelite xD