Bojkot okupljanja vukajlijaša u Novom Sadu 2013.

1. лик се зајебава нешто.

2. Nije on kriv što ga ni keva ne voli

3. Dogodine okupljanje u Jasenovcu!

4. E ti ćuti, prva tamo dolaziš, da nisi išla na okupljanja ne bi imala s kim ni da se družiš! Ćozdra!

5. КАД ЈА ПОВЕДЕМ ВОЈСКУ МУЏАХЕДИНА НЕЋЕ БИТИ НОВОГ САДА!
    БУРЕК ЈЕ САМО СА МЕСОООООООООООООМ БРАЋО

6. I nisam išla lolololo

7. HA! Za manje od sat vremena 12 ljudi, oni net socijativni nisu skupili toliko ljudi ni za 4 dana. A kad pogledaš ovaj bojkot - spisak, shvatiš da su tu veoma ozbiljni autori. Uskoro ću ove anemične što se predomisle pa zažele da se nadju ovde slati u oblomov, da, ne kvare prosek.

8. Haha, koja tema... pa ne mo'š..
    Evo, i ja ću d'izbojkotujem, idem u BL tad :D

9. To, sad nam raste i koeficijent lepote!

10. Пријатељу, да ли си ти видео како изгледа ЦрнаБо? Мени она не личи на неку која само седи за компом, која нема друштво и која је незадовољна својим животом. Ако је била на неком окупљању, вероватно је била из радозналости, као што свако иде. Можда њена фотографија вара, али мој утисак је потпуно другачији. Ти си својим првим постом деловао као да си бубуљичави тотално загорели штребер-нолајфер који би све што је женско заскочио било где и нервираш се што на окупљањима Вукајлијаша нема нимфоманки у допичњацима са налепницама на хаљинама на којима пише: "Јеби ме!".

Немам ништа против оваквих окупљања, боље је да људи уживо размене и по коју реч, кад већ комуницирају преко Интернета. Што да се само познају преко тастаруре?

11. што на окупљањима Вукајлијаша нема нимф оманки у допичњацима са налепницама на хаљинама на којима пише: "Јеби ме!".

Ali to nije istina.

12. Подршка, бојкотујем!

13. Пријатељу, да ли си ти видео како изгледа ЦрнаБо? Мени она не личи на неку која само седи за компом, која нема друштво и која је незадовољна својим животом. Ако је била на неком окупљању, вероватно је била из радозналости, као што свако иде. Можда њена фотографија вара, али мој утисак је потпуно другачији.

Nećeš jebati.

14. E znam, je, dobra riba.

15. deky_aod
    Ali to nije istina.

Па не знам, можда и није истина. Човек је у свом првом посту написао као да тамо ваљда иду само ружне девојке и оне коју су умислиле да су лепе, а које само умеју "да ти обарају ерекцију".

Бенисијо
    Nećeš jebati.

И не планирам јер не познајем девојку лично. Шта мислиш, да сам ретардиран па да јурим девојке преко Интернета широм Србије. Нећу ваљда из Ћуприје да мувам девојку која живи у Шапцу (чини ми се)? Само причам на основу једне њене фотографије коју сам видео. За мој укус она је лепа девојка. То је моје мишљење, а не позив на мување.

16. ja isto bojkotujem ovo okupljanje, jer su tamo sve slaninari, i kako čujem doće i čanak da svira tamburu, a postoji mogućnost da dodje i panonski govnar i da peva čuvenu autonomašku šansonu hej srbi karam vas na vrbi...a kako najavljuju oni najradikalniji proći ćete ko memeluci kod Mehmed - paše lololo

17. И не планирам јер не познајем девојку лично.

A da je poznaješ lično?

18. Засхто си прзхеница децхко?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.