Добро, бре, нећу да ти је дирам. :)))))))))
Написао сам у претходној поруци све шта мислим. Ако сам на основу једне њене слике, рекао да је за мој укус лепа и симпатична девојка, то за мене није мување.
jedino sto vam vredi su madjarice i domace sto povukle malo na tu stranu.
to jest svaka druga riba hoho vi ste ljubomorni jer vam madjarice naše nisu dale pičke lolo one vole gospodu, da ih vode u teatar, na šetanje, i taj fazon
to jest svaka druga riba hoho vi ste ljubomorni jer vam madjarice naše nisu dale pičke lolo one vole gospodu, da ih vode u teatar, na šetanje, i taj fazon
ja, vole da ih vojvodjanska gospoda vodi u teatar i na setanje, al raspitaj se malo koga vole da ih vodi na nesto drugo :P
у новом саду можете да се окупите једино у камп-приколице, скупите лепо све зепе што сте понели, оне гадне капе црвене што носите, бабе и ђедове и паљба брале из моје равнице, поготово ови босанци!
Ne može to tako! Vi Novosađani se kurčite vašom urbanošću, a ništa ne radite! Mi, Banaćani, dobismo čukljeve na dlanovima od rada, a samo se Novi Sad gradi! Banat republika, barem federacija!
Što se uopšte organizuju okupljanja u provinciji? Danas Novi Sad, sutra Kragujevac i Niš, prekosutra već Požega i Pepeljevac.
A onda kad su neki štrajkovi i generalni protest malinara i ostalih ratara, svi dolaze u Beograd da nam ga zagađuju svojim paorizmom. Niko ne ide u Novi Sad.
Seljani, ostajte u svojim selima da sadite papriku kad niste ni za šta drugo.
Ne može to tako! Vi Novosađani se kurčite vašom urbanošću, a ništa ne radite! Mi, Banaćani, dobismo čukljeve na dlanovima od rada, a samo se Novi Sad gradi! Banat republika, barem federacija!
a mi šajkaši prvo smo u Djuru ginuli za madjare, pa u Titelu za neke kurce iz Beča, pa gini vamo, pa tamo, stigli do Rajne sve vam jebem, i opet državu nemamo, grcamo u stočnom fondu a para nidje majke vam ga, za šta su moji dedovi ginuli bre eeej
vi dolaze u Beograd da nam ga zagađuju svojim paorizmom
vi imate Šmrkasa i Cecu, vi ste zagadjeni ko Begej lololo
Hihihi, slatki ste :)
a tek Bo da vidiš lolololo
A da je poznaješ lično?
Добро, бре, нећу да ти је дирам. :)))))))))
Написао сам у претходној поруци све шта мислим. Ако сам на основу једне њене слике, рекао да је за мој укус лепа и симпатична девојка, то за мене није мување.
ua novosadjani! ua!
dosadni ste i smarate dok pricate!
jedino sto vam vredi su madjarice i domace sto povukle malo na tu stranu.
Bravo celte, u centar!
E ljudi ja sad odoh, eto me sutra, nemojte da se poubijate.
ja, vole da ih vojvodjanska gospoda vodi u teatar i na setanje, al raspitaj se malo koga vole da ih vodi na nesto drugo :P
у новом саду можете да се окупите једино у камп-приколице, скупите лепо све зепе што сте понели, оне гадне капе црвене што носите, бабе и ђедове и паљба брале из моје равнице, поготово ови босанци!
e ako si mi jebo mater hohoho možda imamo male kite al smo doktori oralnog seksa
Fendere očigledno nisi skontao Benisija pa da ponovim: NEŠ JEBATI!
Što se uopšte organizuju okupljanja u provinciji? Danas Novi Sad, sutra Kragujevac i Niš, prekosutra već Požega i Pepeljevac.
A onda kad su neki štrajkovi i generalni protest malinara i ostalih ratara, svi dolaze u Beograd da nam ga zagađuju svojim paorizmom. Niko ne ide u Novi Sad.
Seljani, ostajte u svojim selima da sadite papriku kad niste ni za šta drugo.
Tomaševac je Orlovat!
a mi šajkaši prvo smo u Djuru ginuli za madjare, pa u Titelu za neke kurce iz Beča, pa gini vamo, pa tamo, stigli do Rajne sve vam jebem, i opet državu nemamo, grcamo u stočnom fondu a para nidje majke vam ga, za šta su moji dedovi ginuli bre eeej
vi imate Šmrkasa i Cecu, vi ste zagadjeni ko Begej lololo
ako kapiraš moj provincijski humor hehehe
Još jedan dokaz da su vojvodjani uglavnom gurbeti, čast izuzetcima (Bosancima što studiraju)
Baci bombu vikendon na "Deltu" i "Ušće", nijedna sahrana neće biti u Beogradu!
рекао да је за мој укус лепа и симпатична девојка
Fendere očigledno nisi skontao Benisija pa da ponovim: NEŠ JEBATI!
Не разумем. Па нисам имао намеру да мувам девојку на Вукајлији.
Мелки, тол'ко си ово добро написа' да и ја бојкотујем то окупљање, нећу доћ сад за инат!