Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ali Jernej.
Jbt koje ime
Oleši se Vuk Karadžić od rakije i oduzme mu se jezik.
i krene da guta slova
Dođe Zvončica kod Petra i pita ga šta to čitaš?
-Kaže on Pan erotiku
Седе два небодера, један се плаши земљотреса, а други авиона.
И ДОЂЕ ТРЕЋИ УПАЛИ СВЕТЛО ХУЕХУЕХУЕХУЕХУЕ
Ide Vukašin Golubović Knez Mihailovom i šeta Simu i naiđe Eva Ras i kaže:
-To je moj Živko!
A kaže Vukašin
-Ne to je Sima!
-Živko!
-Sima!
-Živko!
-Sima!
-Živko!
-Živko!
-Sima!
-Opaaaaa al sam te zajebo baba!!
Ide slađanova majka ulicom i sretne slađana: slađane, ja sam tvoja majka, a slađan će na to: zdravo majka ovde tvoj sin dragiša binić
хахаха иди бре у три лепе
http://www.dodaj.rs/f/42/fN/dWdKEyP/105931171020511005153012.jpg
Селе се двије птице. Једна лети... А друга зими.
Уђе човек у продавницу сретне Сашу Матића и пита га имају ли неке тапете а каже Саша: Не знам.
Уђе пудлица у пекару каже хлебу да јој да једну књигу овај ће али ја немам руке каже пудлица нема везе ионако ће ујак да ме вози онда улети Туфер и направи реакцију а супермен дрка курац.
Saznao Mujo da ima rak i da mu ostalo još mesec dana života. Kaže njemu Haso:
- Mujo bolan, ajde taj poslednji mesec da proživiš muški! Vodim te na kurve u Tuzlu!
- A vidi hajvana. Jarane nijesam lud, oš da fasujem sidu i umrem?
Седе карава и овца на храсту, пролете изнад њих јарац.
Каже крава овци: "Муууу! Види пролете јарац."
А овца ће: "Беееее! Један јарац не чини пролеће."
I dođe Šaban i kaže : Jedan jarac ne čini proleće
Свађају се Видоје и Милутин, дође Коста, викне: "Доста!" и скочи с моста.
добро је, не машите тему
добро је, не машите тему
Три брата, један од њих мртва крава. Сељани су се сажалили и одлучили да се прикупи новац за нову краву, али је упозорио их да буду опрезни у шуми, јер је вила која ће им новац. Иде старијег брата и срео вилу, а она је рекла:
- Ако можете да ми времена 20 пута ћу удвостручити свој новац ако не - ја ћу их узети.
И тако је почело - 1, 2, 3, 4, 5, али није могао више, а он је узео новац вилу.Исто се догодило и са средњим братом. Почео - 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 15, али није могао, а он је узео новац. Гоне, а најмлађи брат и иста ствар - 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 15, 20, 25, 30, а вила је рекао:
- О, па ја ћу удвостручити свој новац, само молим те престани.
И мали брат је одговорио:
- Аххх, Цхез се види шта је наша мртва крава.
^koi kurac