Глупи, измишљени вицеви!

1. ali Jernej.
    Jbt koje ime

2. Oleši se Vuk Karadžić od rakije i oduzme mu se jezik.

3. i krene da guta slova

4. Dođe Zvončica kod Petra i pita ga šta to čitaš?
    -Kaže on Pan erotiku

5. Седе два небодера, један се плаши земљотреса, а други авиона.

И ДОЂЕ ТРЕЋИ УПАЛИ СВЕТЛО ХУЕХУЕХУЕХУЕХУЕ

6. Ide Vukašin Golubović Knez Mihailovom i šeta Simu i naiđe Eva Ras i kaže:
    -To je moj Živko!
    A kaže Vukašin
    -Ne to je Sima!
    -Živko!
    -Sima!
    -Živko!
    -Sima!
    -Živko!
    -Živko!
    -Sima!
    -Opaaaaa al sam te zajebo baba!!

7. Ide slađanova majka ulicom i sretne slađana: slađane, ja sam tvoja majka, a slađan će na to: zdravo majka ovde tvoj sin dragiša binić

8. хахаха иди бре у три лепе

9. Селе се двије птице. Једна лети... А друга зими.

10. Уђе човек у продавницу сретне Сашу Матића и пита га имају ли неке тапете а каже Саша: Не знам.

11. Уђе пудлица у пекару каже хлебу да јој да једну књигу овај ће али ја немам руке каже пудлица нема везе ионако ће ујак да ме вози онда улети Туфер и направи реакцију а супермен дрка курац.

12. Saznao Mujo da ima rak i da mu ostalo još mesec dana života. Kaže njemu Haso:

- Mujo bolan, ajde taj poslednji mesec da proživiš muški! Vodim te na kurve u Tuzlu!

- A vidi hajvana. Jarane nijesam lud, oš da fasujem sidu i umrem?

13. Седе карава и овца на храсту, пролете изнад њих јарац.
    Каже крава овци: "Муууу! Види пролете јарац."
    А овца ће: "Беееее! Један јарац не чини пролеће."

14. I dođe Šaban i kaže : Jedan jarac ne čini proleće

15. Свађају се Видоје и Милутин, дође Коста, викне: "Доста!" и скочи с моста.

16. добро је, не машите тему

17. добро је, не машите тему

18. Три брата, један од њих мртва крава. Сељани су се сажалили и одлучили да се прикупи новац за нову краву, али је упозорио их да буду опрезни у шуми, јер је вила која ће им новац. Иде старијег брата и срео вилу, а она је рекла:
    - Ако можете да ми времена 20 пута ћу удвостручити свој новац ако не - ја ћу их узети.
    И тако је почело - 1, 2, 3, 4, 5, али није могао више, а он је узео новац вилу.Исто се догодило и са средњим братом. Почео - 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 15, али није могао, а он је узео новац. Гоне, а најмлађи брат и иста ствар - 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 15, 20, 25, 30, а вила је рекао:
    - О, па ја ћу удвостручити свој новац, само молим те престани.
    И мали брат је одговорио:
    - Аххх, Цхез се види шта је наша мртва крава.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.