Ide Vukašin Golubović Knez Mihailovom i šeta Simu i naiđe Eva Ras i kaže:
-To je moj Živko!
A kaže Vukašin
-Ne to je Sima!
-Živko!
-Sima!
-Živko!
-Sima!
-Živko!
-Živko!
-Sima!
-Opaaaaa al sam te zajebo baba!!
Уђе пудлица у пекару каже хлебу да јој да једну књигу овај ће али ја немам руке каже пудлица нема везе ионако ће ујак да ме вози онда улети Туфер и направи реакцију а супермен дрка курац.
Три брата, један од њих мртва крава. Сељани су се сажалили и одлучили да се прикупи новац за нову краву, али је упозорио их да буду опрезни у шуми, јер је вила која ће им новац. Иде старијег брата и срео вилу, а она је рекла:
- Ако можете да ми времена 20 пута ћу удвостручити свој новац ако не - ја ћу их узети.
И тако је почело - 1, 2, 3, 4, 5, али није могао више, а он је узео новац вилу.Исто се догодило и са средњим братом. Почео - 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 15, али није могао, а он је узео новац. Гоне, а најмлађи брат и иста ствар - 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 15, 20, 25, 30, а вила је рекао:
- О, па ја ћу удвостручити свој новац, само молим те престани.
И мали брат је одговорио:
- Аххх, Цхез се види шта је наша мртва крава.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ali Jernej.
Jbt koje ime
Oleši se Vuk Karadžić od rakije i oduzme mu se jezik.
i krene da guta slova
Dođe Zvončica kod Petra i pita ga šta to čitaš?
-Kaže on Pan erotiku
Седе два небодера, један се плаши земљотреса, а други авиона.
И ДОЂЕ ТРЕЋИ УПАЛИ СВЕТЛО ХУЕХУЕХУЕХУЕХУЕ
Ide Vukašin Golubović Knez Mihailovom i šeta Simu i naiđe Eva Ras i kaže:
-To je moj Živko!
A kaže Vukašin
-Ne to je Sima!
-Živko!
-Sima!
-Živko!
-Sima!
-Živko!
-Živko!
-Sima!
-Opaaaaa al sam te zajebo baba!!
Ide slađanova majka ulicom i sretne slađana: slađane, ja sam tvoja majka, a slađan će na to: zdravo majka ovde tvoj sin dragiša binić
хахаха иди бре у три лепе
http://www.dodaj.rs/f/42/fN/dWdKEyP/105931171020511005153012.jpg
Селе се двије птице. Једна лети... А друга зими.
Уђе човек у продавницу сретне Сашу Матића и пита га имају ли неке тапете а каже Саша: Не знам.
Уђе пудлица у пекару каже хлебу да јој да једну књигу овај ће али ја немам руке каже пудлица нема везе ионако ће ујак да ме вози онда улети Туфер и направи реакцију а супермен дрка курац.
Saznao Mujo da ima rak i da mu ostalo još mesec dana života. Kaže njemu Haso:
- Mujo bolan, ajde taj poslednji mesec da proživiš muški! Vodim te na kurve u Tuzlu!
- A vidi hajvana. Jarane nijesam lud, oš da fasujem sidu i umrem?
Седе карава и овца на храсту, пролете изнад њих јарац.
Каже крава овци: "Муууу! Види пролете јарац."
А овца ће: "Беееее! Један јарац не чини пролеће."
I dođe Šaban i kaže : Jedan jarac ne čini proleće
Свађају се Видоје и Милутин, дође Коста, викне: "Доста!" и скочи с моста.
добро је, не машите тему
добро је, не машите тему
Три брата, један од њих мртва крава. Сељани су се сажалили и одлучили да се прикупи новац за нову краву, али је упозорио их да буду опрезни у шуми, јер је вила која ће им новац. Иде старијег брата и срео вилу, а она је рекла:
- Ако можете да ми времена 20 пута ћу удвостручити свој новац ако не - ја ћу их узети.
И тако је почело - 1, 2, 3, 4, 5, али није могао више, а он је узео новац вилу.Исто се догодило и са средњим братом. Почео - 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 15, али није могао, а он је узео новац. Гоне, а најмлађи брат и иста ствар - 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 15, 20, 25, 30, а вила је рекао:
- О, па ја ћу удвостручити свој новац, само молим те престани.
И мали брат је одговорио:
- Аххх, Цхез се види шта је наша мртва крава.
^koi kurac