U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Zašto je bananu napustio dečko?
Zato što je som
aaajajajahahahjashbvjahdjahahahahhahhHAHAHAHAHAHAHHAA
- Mujo mogli smo igrati karte?
- Ili šah ili pak domine ili pak za hokej.
Sjede četrnaest gusara na brodu
Kaže sadista mazohisti:
- Oćeš da te mučim?
- Hoću!
- Čoveče, pa zar ne slušaš i ne pamtiš bajate viceve? Naseo si na najstariji trik u knjizi. Da si u toku, znao bi da je jedino mučenje koje ćeš doživeti uskraćivanje patnje.
ide djecak kod drvorezaca da pregleda lakat zato sto ima pusacku nogu a drvorezac mu kaze : levoooooo
AHAHAHA HAH
zasto rudolf ima crven nos?
zato sto je krvav
AHAHAHAHAHHHHHHHHHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA
Zaljube se Bosanac i Talijanka i kaže Talijanka:
- "Bacha mi a more (poljubi me dragi)!"
- "Kud ćeš da te bacim u more, neba ti?"
Ponovno će Talijanka:
- "Bacha mi a mor!"
- "Ajd kad si već navalila."
I baci Bosanac nju u more, a Talijanka počne vikati:
- "Ajuto, ajuto (u pomoć, u pomoć)."
A Bosanac kaže:
- "Nije more ljuto, već je slano!"
Idu kauboj, pas i konj nepreglednom pustinjom. Pas se saplete i pade.
- "Uh, kako ovdje zapeh kad nemam od šta..."
A kauboj začuđeno:
- "Svašta, nikad nisam čuo da pas govori."
Na to će konj:
- "Ni ja."
Ide jedna, odvratno, nemoguče, neverovatno, zla svinja šumom i naleti na dobru vilu.
Kaže joj vila:
- "Ajde bre svinjo, nemoj da si tako nervozna i zla, ajde ispuniću ti jednu želju."
- "Crkni!!!"
Idu dve muve ulicom, tećce jedna:
- "Gdje idemo?"
A ova druga:
- "Pa mogli bi u shoping."
A ova kaže:
- "Kako ćemo, taksijem ili pudlicom?"
Šta je brže ili zec?
Pa brže je uvek brže.
Ide konj pomoćnom trakom na auto putu, i pretiče ga mercedes najnoviji neki. Konju se od ljutnje diže kurac i stiže mercedesa na naplatnoj rampi kurcom i glavićem mu polupa štopove
Uđe konj na bicikli u pekaru i kaže daćete mi jedan hleb, pita ga prodavačica oćete crni ili beli, a kaže konj nije važno na bicikli sam.
Ne ide tako vic brate, nego koj kaze pleee
Naruče kornjače i splinter picu u Bucku onu najveću sa goveđom salatom i ne iseku im na parčiće i oni popizde i onda dođe Sekač i reši problem
Dođe Nole kod Federera na gajbu i upozna ženu mu i kaže : Birala Birka ćorava si Mirka
Kosio deda livadu u rajskom vrtu i izađe zmija ispod nekog kamena se bejaše sakrila i kaže dedi, idi deda uzmi uberi malo jabuke pojedi. Pa joj na to đed reče : MRŠ U PIČKU MATERINU ZNAM ZA JADAC I UZME NAPRAVI RAKIJU JABUKOVAČU BILA JE LJUTA KO ZMIJA!
Pitali cigu koja mu je omiljena pevačica?
-Ne da ukraden.
Otišao Vuk Karadžić u klabing i neke maloletnice ga napile, olešio se od tekile i nema ko da ga vozi kući i dođe Jernej Kopitar
dejancevi vicevi su smesni
uleće terorista u teretanu i diže sve tegove u vazduh