Врати србску земљу

  1. Pušido, имаш право на размишљање. Искористи га некад. Узурпираш право на слободу говора својим латентним фегетизмом у размишљању.

    Кизо, послао бих ти одговор у слици, али кажу да је забрањено качити порњаве.
    Оно што си окачио из дедине сушаре није подела Србије, него будуће републике. И не плаши нас тим вашим бабетинама са Романије (Романија, место где живе Роми), јер нисте могли да отресете пар балија и шаку усташица. Срамота. Треба вам укинути републику, нисте је заслужили.

    Moje mišljenje je vrlo jasno:

    Očito si vrlo nezahvalan. Nezahvalan si prema svojoj porodici pre svega.
    Nezahvalan si prema lobanji koja je dozvolila da neko tvoj, verovatno ćale, kroči na kaldrmu ovoga grada.
    Nezahvalan si prema, verovatno svom ćaletu, koji je platio u bugarskoj valuti da ga prevezu u kanalizacionoj cevi preko grane, a kako bi zasnovao porodicu na prosperitetnom tlu.

    Nezahvalan si prema svim precima koju su plaćali u bugarskoj valuti cenu toga da mu se dete danas naziva "beogradjaninom", koja je plaćala u kokoškama da bi oni kojima plaća zaboravili da su mu ova pernata srculenca bila više od živine, a ništa manje od prve ribe. Jer bilo je toplo u obe, samo se ova druga manje drala. Nezahvalan si prema njima. A ima vas podosta. Kapiram, tu si negde drugo koleno. Vi ste obično kokošari.

    Malo više zahvalnosti. Ništa preko toga.

    Eto, ja sam ovde koliko znam sedma generacija, ali ipak isključujem mogućnost da mi je neko od predaka ulazio u pernate životinje, ili kopitare. Ipak posedujem aristokratsko držanje (mora da su mi se karali medjusobno), poštovanje prema seljaninu, ali i prema nekom pretku, koji mora da je sišao sa neke jebene planinčuge ovde.

    Drugačiji smo mi od vas kokošara. Ovcojebača. Vi se trudite da potisnete. Pa ste zato najvići među beograđanima.

    I naravno ne ispuštate priliku da naručite "Beograd" od kurve iz Žitorađe, jer ipak vuku koreni nazad u kokošinjac.

    Kizo, pali makinu.

    Let the KLABING begin!!!

  2. Ne znam ko je ovo napisao što si citirao ali mu sve šupljine na glavi treba napuniti kurčinama.

  3. Пушидо, дефинитивно ниси од козојебаца. Само инцест може дати нешто налик теби. Седмо колено брата и сестре. Твоје увреде су комплименти. Захвалан сам ти што си ми решио ребус. Питао сам се какав си то човек. Сада ми је јасно. Хвала.
    А коме би ти требао бити захвалан, не бих знао. Да`л Вуку Бојовићу или Дарвину... У сваком случају, не налазим се увређеним твојим коментарима. Апсурдни су и банални, у складу са аутором који их шаље.

  4. Трансфер. . .

  5. Пушидо

    hahahaha

  6. Колико ја капирам однос између неких аутора овде - тачније, Кине, Пушида и ВладеЛимара, није у питању Клабинг, него Блајвинг. Али, то је само моје мишљење. Надам се да је погрешно и да се нико неће увредити мојом слободом.

  7. Daj jebote, Kine. Ozbiljno?

  8. Пушида и ВладеЛимара

    hahaha
    Ovo "Kine" je bzv.

  9. Стого, јел може Шизо?
    Лик је иначе шизно, мало су га тукли бомбама па би још.

  10. Birao bih Republiku Srpsku, uprkos činjenici da ima ubedljivo najgori geo-politički i vojno-strateški položaj od svih ponuđenih...
    Čisto zato što je stanovništvo najlojalnije Srbiji i verujem da su generalno veći Srbi u Republici Srpskoj nego ovi u Srbiji.

  11. Drugačiji smo mi od vas kokošara. Ovcojebača. Vi se trudite da potisnete. Pa ste zato najvići među beograđanima.

    E ovo mi je više puta padalo na pamet da napišem.

    Baš ti likovi koji se toliko pumpaju da su trve oriđinale beograđani, imaju rupu u logici te ne shvataju da im to busanje samo još više baca svetlo na fleke od čvaraka po trenerci. Ko je iole nešto olskul i vazda bio, on će sa takvih nebesa da piša po vama, a da ne kaže ni jednu reč. Želja za tim dokazivanjem i kurčenjem je samo odlika nesigurnosti u sebe, egoistički projektovana kao "odbrana" kvltnosti krvi i imidža svoga od kozofakera i ostalih bugarorumuna. Ja nisam bgđanin, ja sam Krajišnik, brđa, polu-Crnogorac, polu-Srbin. Pa mi je opet smešno i bedno gledati te neke "beograđane" koji toliko pišaju po svemu ostalom, a i sami znaju zašto to rade, hehe.

  12. verujem da su generalno veći Srbi u Republici Srpskoj nego ovi u Srbiji.

    Dobro vjeruješ. Najveće patriote su ovdje. Za lojalnost, donekle, mi ipak volimo samo svoju Republiku Srpsku. http://www.youtube.com/watch?v=c3jlILSXXEA
    Jes' dobra pjesma Sunce t'jebem.

  13. ГРАЊКА ИZDRЖИ!!!!

  14. А ја што ћу, али са киме ћу?
    Мало руках, малена и снага
    једна грањка међу вихорове.

  15. Jes' dobra pjesma Sunce t'jebem.

    Ko da je Mlađa komponovao u predizbornoj kampanji :)
    Samo su deca ružna :((

  16. Треба да вас све буде срамота! Јеб'о вас локал-патриотизам!
    Мени јесте увек сметало што су дођоши из Лике, Кордуна, Босне, Херцеговине, Црне Горе, па и са Косова изигравали староседеоце и "праве Београђане", а људе из Централне Србије су звали геџама, а ове из Војводине паорима. Као да ми имамо мање права на Београд од њих. Али опет, све су то, бре СРБИ! Наши Срби у пизду материну!

    Знате шта је највећи сељацицам, џиберизам или простаклук, како хоћете, а који нема везе са пореклом и дужином живота у Београду? То што свако ко има више од 100 евра у џепу покушава да имитира живот холивудских звезда, светски познатих и популарних музичара и спортиста. Нема везе ни врста музике која се слуша. Да л' је турбо-фолк, техно, рок, свеједно је. Набију се преко везе у државне службе, разне дирекције, институте, на факултете и више школе као професори и асистенти, баве се политиком и криминалном, расипају паре и представљају се као способни људи који знају да уживају, али они су урбани, нису простаци. И такви све оне који немају пара сматрају простацима и сељачинама која би требало да оду из Београда. Ено таквих у групи о јебеном КЛАБИНГУ где уместо да дођу и праве зајебанције на рачун таквог џиберског живота, они дођу да се просеравају о томе како "умеју да живе пуним плућима", још се хвале колико су кокса, крека, вутре и екстазија угурали себе и колико су пара на то потрошили. Има оних који се зајебавају, али има оних који себе називају "правим клаберима" и озбиљни су. Одакле има паре за такав живот?! Је л' то од плате од 200 евра? Аха, мало сутра! Е, то је простаклук, рођаци! Убијем лајну и утрипујем да сам, лупам, Снуп Дог! Сликам се и качим слике на Фејс да виде "сељаци" шта је живот. Е, тај простаклук, звани КЛАБИНГ се раширио по целој Србији па је оно што је некад била одлика мотела на Ибарској магистрали и што се некада кришом радило постало је нормално и јавно за урбани Београд. Рурарлно је дошло у Београд и постало урбано, па је то модификовано урбано опет постало рурално. Тако да простаклука има свуда, а много простаклука је из Београда дошло у унутрашњост. Јебеш паре, мени не треба 500 евра да бих неколико месеци био срећан што сам урађен и да тако себе смирујем, ја ћу за 500 евра купим нову електричну гитару и себе смирујем свирком, а не дрогирањем. И некад да одем и на концерт класичне музике, а не само у кафану или неки клуб. Београд је био некад центар културе, а Ђилас је од њега направио европски Банкок са најјефтинијом храном и пићем, али и најјефтинијим курвама у Европи. Још је и то мало него су почеле девојке из унутрашњост масовно да се маме да дођу у Београд да раде (читај: да се курвају за мале паре). А младе момке из унутрашњости маме да буду педери. Педерај и проституција на све стране. Је л' то култура? Је л' су за то криви (само) дођоши? Нису. А Ђилас је само довршио посао започет још деведесетих.

    А ја ћу Србе из Републике Српске увек сматрати својим, ма колике сировине биле, а сировина има свуда. Црногорци који себе сматрају Србима такође сматрам својим и у Србији, конкретно у Београду, имају права да се осећају својим. Милогорци и Дукљани су за мене Шиптари, а немали број таквих живи у Београду. Живе у Србији, а први су ишли да гласају за независност Црне горе! Е, такви ми сметају. Али опет понављам, везано за тему, пре бих да се Република Српска припоји Србији него Црна Гора јер се Срби из РС осећају и већим Србима од нас из Србије.

  17. Срби из РС осећају и већим Србима од нас из Србије.

    Sad bi Granjka reko: "I neki Bošnjaci se osećaju većim Turcima od Turaka, a ne znači da jesu zaista."

  18. Jebeš širenje, budućnost je u rasparčavanju Srbije i nezavisnoj Šumadiji! Jebeš i Beograd, i Novi Sad, jebeš Banja Luku, i jebeš Podgoricu. Mršte u kurac svi.

  19. Фендере, стварно купи ту гитару да не свираш курцу овако на суво.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.