Врати србску земљу

  1. Стоже, Бошњаци не могу да буду Турци јер потурчени Срби. Не могу да буду оно што хоће него оно што јесу, а Босанци и Херцеговци из РС јесу Срби. Знају добро шта су. Ми у Србији полако почињемо зарад ових проклетих европских интеграција да заборављамо да смо Срби.

  2. Nisam pročitao Fenderov post, ali na prvi pogled vidim da se epski israo.

  3. Напиши пост дужи од једне реченице па онда нешто причај. Него многи овде не знају ни да мисле својом главом него користе и копирају туђе провале да би били занимљиви па им је срање све оно што што има више од три написана реда.

  4. Neću da smaram ljude, nisam ti. A i nemam toliku inspiraciju ni motivaciju. Kad mi se sere ja lepo serem, ne ubijam ljude na forumu.
    Edit:
    Evo ti dve rečenice, jesi li zadovoljan? Jesam li se dovoljno israo?

  5. Kako se sad osećaš Fendere kad znaš da si džaba pisao onaj post kojeg niko nije celog pročitao, a ti se mučio?

  6. Inače, moj projekat je uveliko u fazi planiranja, i imam par predloženih mapa Velike Republike Šumadije, koja neće obuhvatati samo Šumadiju, već će biti gotovo čitava centralna Srbija, od Drine do Morave, i od Ibra do Dunava, isključujući Beograd. U Beograd ću istovarati likove poput Fendera.

  7. Не убијам ја људе на форуму, него су већина изгледа дркоши и празнолгавци који не умеју да обрате пажњу на људе који умеју нешто и да КАЖУ. Јбг, неке ствари не могу да се кажу у две-три речи. А многи себе представљају као супер-кул ликове и њима су сви они који знају да говоре о нечему смарачи и сератори, а то им је маска да би прикрили своју нетолерантост, живчаност и глупост. Ја овде обраћам пажњу на људе који умеју више од две-три реченице да напишу у једном посту па макар се са њима и не слагао.

  8. A šta si ti to zapravo rekao? Čitav tvoj post u kome si srao se može svesti na jednu rečenicu "Mrzim milogorce, volim republikosrbistance." jer osim krajnje rečenice tvoj post nema apsolutno nikakve veze sa temom, i imbecilni je spem.

  9. Београд је био некад центар културе, а Ђилас је од њега направио европски Банкок са најјефтинијом храном и пићем, али и најјефтинијим курвама у Европи.

    Vidi se da nisi bio u Bankoku. A verovatno nisi prismrdeo dalje od Krnjače.
    Pošto je Bankok jedan od centara kulture na Azijskom kontinentu. Grad u kome je svaka druga ulica spomenik. A i narod koji je vrlo konzervativan i kulturan.
    Daj bože da jednoga dana budemo evropski Bankok.

  10. A i Beograd se odavno ponosi svojim lakim devojkama po splavovima i klubovima koje skidaju gaće kad čuju strani jezik ili vide da lik ima dobar fon, auto i pije skupo piće, nije to Đilas uveo. Otkad ja znam za sebe, kad god dođe neki stranac u BG, odma ga pitaju novinari: Kakve su naše devojke (Jeste jebali neku već); Zar nisu najlepše na svetu? (Jel da da nikad niste jebali tako dobru ribu, a da ste joj za uzvrat samo jedno piće platili)...

  11. Fender, šta te ujelo?

  12. A i Beograd se odavno ponosi svojim lakim devojkama po splavovima i klubovima koje skidaju gaće kad čuju strani jezik ili vide da lik ima dobar fon, auto i pije skupo piće, nije to Đilas uveo. Otkad ja znam za sebe, kad god dođe neki stranac u BG, odma ga pitaju novinari: Kakve su naše devojke (Jeste jebali neku već); Zar nisu najlepše na svetu? (Jel da da nikad niste jebali tako dobru ribu, a da ste joj za uzvrat samo jedno piće platili)...

    Ala se nalupeta...

  13. Кизо, ујело ме је много тога. Нпр. људи немају живаца да читају било што дуже од једног пасуса од 5 редова. До пре 20-25 година људи као ја нису били прозивани ако имају нешто да кажу, нису се звали смарачима и сераторима, него су се њихови ставови слушали па и поштовали. Данас нико ништа не чита, уствари читају само клинке и неуспеле спонзоруше и то читају интимне исповести некадашњих курви које себе називају списатељицама. Јесам, опширан сам, али друштвени проблеми су толико велики да не се не може о њима говорити у две-три речи.

    Стоже, није Ђилас увео то у Београд, али је урадио добру промоцију тога и омасовио је то. Он, али и сви они што су били на власти у Београду од 2000. године па на овамо. То јесте започето деведесетих, али је настављено и после 2000. године. Још су им мало биле Београђанке, него су почели прво да "увозе" Новосађанке, а потом и девојке из целе Србије. Ја се сећам 2001., 2002. године кад сам био бруцош да сам се и тад сретао девојке које нису хтеле да разговарају са тобом ако немаш у џепу 100 марака, а чим чују енглески крешу се са странцем за једно пиће још верују да ће их тај странац оженити и одвести са собом. Знам о чему причаш.

  14. До пре 20-25 година људи као ја нису били прозивани ако имају нешто да кажу, нису се звали смарачима и сераторима, него су се њихови ставови слушали па и поштовали.

    To što si uporan u tome da iskucaš što duži post bez imalo smisla ne znači da si pametan, već da samo preterano sereš. Slažem se, dosta napišeš, ali ništa ne kažeš, a to je problem. Samo melješ u prazno.

  15. То што Стена изрече, подржавам. Клабинговање нас је убило. АЈМО СВИ У КЛАБИНГ ДА СЕ БОДЕМО ПАЈОМ У ВЕЦЕУ.

    Реално (јебем ти реч), овом народу је толико узето од деведесетих па наовамо, да им је мгра неке количине Свети Петар лично, док је вопс испред драгстора урбана кулијана. Клошарлук је постао бренд кулоће, а курварлук бренд узвишености. То само кажем како изгледа из перспективе малог човека, што имплицира колико је систем вредности ишчупан без да ико мари о томе. Као они керови што се неке будале кладе, ови јуре за зецом, а шансе су им 1:6 понаособ. Исто тако овде сви капирају да могу да буду Снуп догови, да решетају из аудија и картају шаха у Скупштини, јер су тако видели на тевеу како је пропалица без школе успео. Па, што не бих и ја могао? КЛАБИНГ МАИКА СРБИА!

  16. Ozlojeđenost lebdi vazduhom.

  17. Vidiš da je bombardovanje opravdan vid dijelovanja.

  18. Туга, брате Фендере. Толико се трудиш да укажеш на друштвене проблеме и уместо да те послушају и поштују, они користе иронију да те омаловаже. Тебе и уопште човека са здравим ставовима који стаје на пут банди која младе момке из унутрашњости маме да буду педери.

  19. Ja sam vođa bande beogradskih drogaša koji mame momke iz unutrašnjosti da budu pederi!
    JA MAMIM!!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.