Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Da sam ja neki diktator ili predsednik, pokrenuo bih osvajački rat prema nekoj od tih susednih teritorija, pa bih onda u početnoj fazi rata tražio od Amera da se povučem i potpišem mir, a oni da mi obezbede azil u nekoj karipskoj ili polinezijskoj državi sa obilnim doživotnim izdržavanjem, a posle nek se pripaja ko kome hoće.
http://r9.fodey.com/2251/1b502fbfa88b4dbe8ac123597c75e5f9.0.gif
Najiskrenije, ja sam za potpuno raščlanjenje Srbije. Šumadija da bude nezavisna, Vojvodina takođe, Sandžak da ne pominjem. Ne može više ovako!
JAŠTA ĆU
I onda bombardujemo, bomdardujemo, sve dok ne išćeramo sve beograđane u unutrašnjost.
Тиме би додатно ојачао и овако јаку позицију Приштине у преговорима и онда би нам откинули Косово са све севером док си рек'о швепс.
@Валдемаре, разочар'о си ме и као човек и као атеиста. Ја мислио ти неки алтернативни патриота, кад оно Наташа Кандић рилоудед. лололо
Negde sam cuo/procitao da nam je kao pobednickoj strani u I svetskom ratu bilo ponudjeno da biramo Madagaskar ili Yuga.
Ja sam da vratimo nama Madagaskar.
Još radikalnije treba, svaki grad da bude država za sebe. K'o u srednjem veku. Mada bi i tada dolazilo do separacije pa bi na kraju verovatno svako završio sa ogradom i bodljikavom žicom oko svoje kuće dok se svi ne pobijemo i ostane samo JEDAN!
Ja sam za to da se protjera sva okupatorska gamad iz Srbije. Svih sedam i kusur miliona.
Neeee, Nataša Kandić nikad ne bi bila tako iskrena :)
Samo jednom da prelazis granicu do Halkidikija?
Ja biram nasu praotadzbinu Spartu
http://www4.slikomat.com/09/0114/5bq-360px-.png
Савез Слободних Срезова Србије
pa s obzirom da smo nebeski besmrtni narod....na kraju krajeva i MOŽE BITI SAMO JEDAN
plitvicka jezera.
rece moj djed!
E моја историјо.
http://cthoughtz.files.wordpress.com/2012/08/facepalm.png
Severnu Albaniju, naravno, klasicna strategija u tower defense igrama.
Не знам чиме се овај Кизо дрогира, али је много лудо. Кизо, ајд прошетај од мог Београда мало даље, нека падају бомбе мало на твоју припиздину и свратикуриште. И поведи своје геаке са собом, нема их 7 и по милиона, и 3 примерка су много.
Царе, не нервирај се, нашао си у циркусу да постављаш озбиљне теме. Сам си крив.
I kad istjeramo svih sedam miliona bugarorumunskih mađerosutaških ciganošiptara koji žive u Srbiji. mi pravi Srbi iz RS naselimo našu konačno oslobođenu zemlju. I onda bombardujemo Beograd za svaki slučaj. Nećemo bombardovati katastr, pretvorićemo ga u klabing.
I ja sam za klabing i biću Kvinsling, kolaborator vlade RS koja preuzima Srbiju.
SAMO KLABING SRBINA SPAŠAVA!!!!
TO DŽONI!
Znao sam i da među vama ciganošiptarskim okupatorima ima izdajnika koji bi rad bombardovali beograd konzumirali klabing srpske proizvodnje.