Prijava

Da ne dužim previše, evo spiska polufinalnih parova i izraza koje treba da definišu:

Par broj 1 definiše izraz Barska mušica:
glavni
vs.
Count Zero
-------------------------------------------------
Par broj 2 definiše izraz Izlizati opanke:
MileBubreg
vs.
proviron
-------------------------------------------------

Rok za definisanje je do četvrtka, 09.05., do 17:00 časova.

Zyclone, valjda polufinale?

Jes', jes' - polufinale. Nego ne ispravih kada sam kopirao sa stare teme.

Ma, nek' si ti nama živ i zdrav, ko radi taj i greši. :)

biće zajebano! tri favorita su mi ovde, i još Džoni što je ispao lolo

Zanimljiva tema, nema šta. Na prvi pogled deluje da više leži Bubregovom stilu, ali videćemo.

provi, zemljace, ja cu mojim stilom, pa kako bude. nek ti je sa srecom :)

Склепах своју. Доста озбиљна тема. Размишљао сам могу ли је некако прекренути у неку шалу, али није ишло.

provi, sad kad smo napisali obojica, iskreno, meni je prvo pao na pamet onaj stari vic kad srbin krese hrvaticu, i ona u po posla vice: straga, straga!, a gedza ce: ma nije me stra, nego mi se klizaju opanci hehehe...

mislim da smo obojica pokrili dobru tematiku, e sad sta kome vise legne. Castis u Divljakovcu ako udjes u finale, Danac :)

Kako je jedan od vas dvojice (par broj 2) mogao ispasti šmeker sad, pa da napiše kratež u polufinalu. Naslov je baš pogodan za tako nešto.

Išli ste na sigurno, obojica, sva sreća pa umete da pišete dobro, lolo.

Уф, избацих и ја некако.

Ciklone, zapocinji glasanje, napisali su svi.

Za finale spremam kokice.

@Agilni,
iskreno, i mene je iznenadio trend ovakvih defki, ali zadati izrazi su tome doprineli. Svako se potrudio da kobjasni sto bolje ume i moze, svi se slazu da je kvlt iznad proseka, ne znam sto tebi toliko bode oci? Uostalom, najavljeno je takmicenje u kratezima, a ne verujem da je sajt izgubio pisanijem u ovom kupu...

@ glavni, remi? :pruza ruku:

@ Luks, koji si Trgovcevic, samo ne ide da cerka usvaja majku/macehu, ostalo se slazem.

sva sreća pa umete da pišete dobro, lolo.

Толико је добро притајен да сам на једвите јаде уочио сарказам овде. :)

ne znam sto tebi toliko bode oci?

Ma sve je kul, može nekome i da se ne sviđa trend ka kojem se vuče, prosto više volim na Vukajliji da vidim drugi fazon (defke iz prvog kola od Niene, Džonija, Perovića...). Kod većine je proradio takmičarski nagon, umesto uživanja u definisaju. Ipak, zanimljivo je šta su pojedine teme izvukle iz autora (posebno mi je maestralna Jebačeva defka u prvom krugu, transformacija Glavnog u svakom). Smeta mi što povremeno imam utisak da sam teleportovan u neku opštinsku halu gde se čitaju radovi sa godišnje revije najboljih pismenih sastava srednjih škola u moravičkom okrugu (ne jer to ne valja, nego jer sam se nadao nečem drugom).

Nije da ne uživam čitajući, ispratiću i sve do kraja. I ne potcenjujem, da me ne shvatite pogrešno, možda ne bih ni pola definicija izbačenih tokom kupa umeo upola toliko dobro da napišem :)

ne znam, izgleda malo prenapregnuto u nekim slucajevima, istina, ali sa kojom ozbiljnoscu se pristupilo, izneverovo sam i sam.
reci kako je diskretni ojebo, za Nultog samo ocekivao, decko je u formi, a glavni je otkrovenje, sad necemo moci da se spasimo od njegovog spisateljstva lololo

kad pises na zadatu temu, izgleda ponekad kao pismeni, pristupas tematici na svoj nacin. ja volim da vidim razlicite forme, moja prva je bila eksperiment, pa sam jedva grupu prosao, tako da... dobro je ovo, bolje nego sto se iko od nas nadao, rekao bih, a i citanost nikad veca.

reci kako je diskretni ojebo

Kod njega sam prepoznao potencijal za najveća dela još prvu defku kad sam mu poslao na groblje linkom da je plagijat. Bez zajebancije :D

diskretnom treba da se odabere ona defka sa takmicenja.
ja iskreno mislim da sam nadmasio sam sebe onom defkom protiv dzonija i mlate.

Pišu ljudi samo tako, svaka čast momci! Izrazi su diktirali tempo i to jako dobri izrazi, zahtevni, dostojni takmičenja. Ja sam prezadovoljan takmičenjenjem i nadam se da će se uskoro održati novo. Samo da se ubaci utimatum da bude i žena jer stvarno nema smisla da ukrštamo, da se tako duhovito izrazim, koplja tu pred narodom.