Prijava

Punjac
rajderu opet transferises

Što? Što sam rekao da ne pijem i ne pušim?

Onda izvoli, samo napred, okači moj post u Transferu blama, ponosno ću tamo da branim svoj stav...

Sećam se, pre koju godinu, blejimo ortaci i ja u kraju. Opuštena bleja, sprdamo se. Uveliko svi studenti. Prilazi 5,6 klinaca, 8. razred, 1. srednje. U fazonu "Iz kog ste vi kraja,a". Mi mislili zajebavaju se, i kažemo im da smo iz tog. Međutim oni, " Ma nismo vas nikada pre videli" I krenu da se unose ortaku u facu. On lik prsne od smeha. Životinja od 190 i kusur i klinja od 15 kg.

Jedan klinac tu skapira da mu je sestra išla sa nama u osnovnu, i kaže "znamo ih, nećemo da ih diramo! Imate sreće" E tu smo svi umrli od smeha.

E sad, da sam ja prišao u tim godinama likovima u kraju, verovatno bih sad bio u kolicima ili bi dugo pamtio šamare. Otišlo sve u kurac

RockyPadreJGD
Мали је поштовање ставио у мали џеп, јер таман ту може да стане, баш га заболе, ко се од тога овајдио...

И то онај мали што се на левискама шио за кондоме.

Jedan klinac tu skapira da mu je sestra išla sa nama u osnovnu, i kaže "znamo ih, nećemo da ih diramo! Imate sreće"

Hahahahahha

Što? Što sam rekao da ne pijem i ne pušim?

Onda izvoli, samo napred, okači moj post u Transferu blama, ponosno ću tamo da branim svoj stav...

ne zbog toga sto ne radis te stvari,nego sto im se grozis ko da kenjas bela govna...nemaju te stvari veze sa osnovnom kulturom koju te nauce roditelji koju znas i kad overavas od pajda...cak i moja baba koja je totalno patrijarhalna ne gleda tako...a i jos si transferiso,necu da ti brojim i izdvajam...a u temu transfer blama ralno svaki drugi tvoj post bi mogao da ide...hahahahah

E i ozbiljno ne tripujte se da je vaša generacija "bolja" od današnjih klinaca bilo je takvih i iz vaše generacije

Imate sreće, Gusti! :D

E i ozbiljno ne tripujte se da je vaša generacija "bolja" od današnjih klinaca bilo je takvih i iz vaše generacije

U svakoj imaš pojedince koji odskaču. Ne može se ni porediti. A i nema smisla porediti.
Imao sam dosta sreće :)

nego sto im se grozis

Uopšte nisam rekao da se grozim ljudi koji piju i puše, već sam rekao da je to za mene čisto pomodarstvo. Bilo bi glupo da se grozim i sopstvenog ćalca i brata koji vole da popiju. A kad bih se grozio, verujem da ne bih imao s kim da se družim.

I da, uopšte nemam nameru da se prepucavam sa tobom, slobodno me kači u transfer kad god misliš da treba...

Млади су стока, то све треба побити... Јеботе, одем на баскет са друштвом и долазе неки клинци као хоће терен. Ја им кажем да ћемо им дати кад завршимо. Они као ту нешто искулирају и уђу на терен. Па пичка ли вам материна да вам пичка материна, ја кад сам био у основној кад видим старије склоним се, чак и кад ми играмо ако они дођу склоним. Такав је закон природе. А сад још нас старије терају. Јеботе, ја сад кад видим неке ликове који су старији од мене се склоним, евентуално ако их је мало па питамо да играмо са њима, иначе раус!

Нема нико поштовања. Комшије су исто стока безрепа, мрзим кад неће да се јаве чак и кад се ти први јавиш. Ма сви ме нервирају, нико нема поштовања, од тоталних странаца до људи које ја познајем и гледам како се понашају. Знам код мене у школи како причају са професорима, јеботе, као да се свађају са ортаком а не особом старијом од себе...

Иста ствар, Цоле, чекамо ми неке клинце да заврше баскет и они нас намерно прцају са резултатом, сваки трећи кош рачунају као поен да би остали. Истерамо их, они зајебавају са стране. И онда сам почо да се дерем ко лудак на једног изузетно безобразног који нас је називао ботинама и разним курцима, иначе сам живчан јебига, могао сам и да га ударим па да најебем после. Ту се ови клинци усрали и отишли.

Безобразно бре, од малена им медији пуне главу како треба да размишљају само својом главом, да не слушају родитеље него њих, испирају им мозак неким дечјим правима, пичкама материнама, каче бројеве телефона за пријаву насиља, они то злоупотребљавају за сваке ситнице... Свачега има, мислим да су главни фактор електронски медији, прво ТВ па интернет, који такође и на младе родитеље доста утичу свакаквим срањима, довољно је видети како се данас мала деца одгајају и колико кошта то. Сто неких кураца мораш да му купујеш, па ово сме да једе, па ово не сме, па те играчке нису добре, па неке књиге о подизању деце и васпитању. Како су са мном моји радили јеботе, оставе ме у колицима напољу, ја ту седим миран, они оду негде нешто раде, мајка кува ручак итд. И како су њих њихови родитељи одгајали, довољно је било само да га нараниш, опереш и понекад спичиш популарним Мирком, чисто да запамти шта сме а шта не сме. Тако да сад маторе коње од 15 година не вреди тући ни диреком, фраза је али и тачно да се гвожђе кује док је вруће.

Доста пута сам рекао да све млађе од 18 треба или побити или затворити у логоре на вишегодишњи период ради преваспитавања, ово је боже сачувај. Довољно је ући на чувени аск.фм и видети каква нам је омладина.

U fazonu "Iz kog ste vi kraja,a". Mi mislili zajebavaju se, i kažemo im da smo iz tog.

E ovakve stvari ja ne trpim, kada neko glumi jebenog inspektora. Šta njega boli kurac što ja sedim tu gde sedim. A tek policajci kakvi su, prolazi lik kolima pored košarkaškog terena, ja sa mlađim bratom igram basket, on nas smara za lične karte i pita nas šta radimo ovde. Pa šta šta radim jebote, šta mogu raditi na košarkaškom terenu sa loptom. Ni oni više nemaju poštovanja.

Dok sam bio mlađi dobio sam par lekcija u vidu šamara i šaketanja od starijih iz ulice, a roditeljima nisam smio ni da se požalim jer bi verovatno dobio još koji. Elem, sad kad sam veliki i znam poneke stvari s ulice gledam da dominiram verbalno pa te klince iznapušavam toliko da im dupe pomerim, bilo da je u pitanju kafana, fudbal, basket, red u pošti, ili šta god. E sad, imao sam situaciju da su mi dvojica baš napravili problem, neki osamnaestogodišnjaci u kafani, šatro tek počeli da rade, i još hteli da biju mene i rođaka, šatro zbog nekih riba. Ja im još zvao piće i gledao da izgladim stvar, međutim, kad je vrag odnio šalu poslo sam ih na bolovanje po sedam dana. Naravno, kao i svaki savesni građanin potražio sam ih da vidim da li imaju težih povreda ali su bili samo dobro ugruvani, sa dva zuba manje kumulativno, ništa opasno.

A tek policajci kakvi su

Oftopik jedan. Uzima mi pandur ličnu kartu, onu staru, pre nekoliko godina. I gleda. Pita gde živiš, kažem ja u Cvijićevoj. Sve to lepo piše tamo gde gleda. I sad on da me "proveri". A koji broj?! Pa nisam degen pizda ti materina.

Retko kad sam otimao klincima loptu i te munje. Šta znam, nama su to radili pa valjda bilo glupo kad smo odrasli. Ali jednom uzeli u školskom loptu nekim klincima, fazon 2. osnovne lolo I mali se zaleti na mene da me zabode. Nije mogao da me dohvati, zakucao se u mene i pao. Bilo mi ga žao pa sam mu vratio loptu :)

malo je bezveze da tizahvaljuje za rak pluća, možda je klimnuo glavom u znak zahvalnosti sve vreme stiskajući cigaretu zubima da mu ne ispadne slučajno ako progovori.
A i ovo što kaže valdemar, veći problem su likovi od autoriteta koji ne poštuju one ispod sebe nego pišaaaaju. Do skoro su učitelji i nastavnici lemali klince kako im se prohte, ja mislim da ni danas ne mogu da prežale što su im ukinuli tu beneficiju.
Moja učiteljica nosila uvek prut (koji je specijalno naručila od jednog učenika btw), sećam se kad je čestitala jednoj drugarici rođendan tako što je lupila dva put i izgovorila ''srećan'' (pljus), ''rođendan'' (drugi dinge), meni tad nije bio rođendan samo jedan dinge je pao po vugla.
nepoštujem starije, a ni mlađe.

A što panduri ne poštuju seljaka, to je tek posebna priča...
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/334028/Zatvor-zbog-cuvanje-stoke-bez-licne-karte

Ма глупост, шта је он бољи од мене па он не мора да носи личну карту а ја морам? И сад као јадан он мора у затвор... ПА кад неће да плати, него се инати, господин сељак, већи од закона.

Нису само клинци такви, немамо ми те манире генерално, бар је то нека моја теорија. Мени је рецимо фасцинантна надрканост на лицима пролазника (и старих и младих), комшија, радника у продавницама. Сви са неким намрштеним фацама ходају около, кад ти се сусретне поглед са другом особом имаш осећај као да ће да извуче нож и почне да витла по улици. Многи то називају "лажна љубазност", али рецимо у земљама као што су Америке ће сваки комшија да ти се јави. Заправо јавиће ти се свако ко прође поред тебе 1 на 1 у холу зграде на пример. Код нас ми се до сад милијарду пута десило да кажем неком комшији "Добар дан комшија!" и да добијем "дркшиј". Сличне одговоре добијаш и кад кажеш "Добар дан" у продавници, кад се продавцима захваљујеш и отпоздрављаш приликом изласка из радње.

А што се тиче клинчадије, тај фазон са баскеташким и уопште спортским теренима ми је познат. Тамо где ја играм углавном се играју солидно јаки баскети, добар део играча су високи, крупни и старији, али су фини момци, тако да увек пустимо клинчадију да заврши, макар два клинца играли 1 на 1. Оно што ми је интересантно са друге стране је речник клинаца, кад чујем да једни другима јебу мајке и прскају им по устима, а онда деле исту флајку сока.

виш како се потрефило...
синоћ одведем сина на шишање код неке рођаке женине. имају сина 20 година, ја му дођем теча. седео 2 и по сата и дечко се није удостојио да изађе и да се поздрави ни кад сам долазио, ни кад сам одлазио, све време преблејо у соби за компјутером, еееј.
све је то из куће, јебем ти жено мајку. још ја намерно, при одласку, поздравте сина, не видех га... ништа они, као ''очемо, фала''.

испиздео сам страшно, клепио сам сину мацолу уместо чврге.. па шишо се, јбг.

Ма глупост, шта је он бољи од мене па он не мора да носи личну карту а ја морам? И сад као јадан он мора у затвор... ПА кад неће да плати, него се инати, господин сељак, већи од закона.

Ma nemoj, a rudar da li nosi ličnu kartu na posao?