Dragi moji i drage moje, predstoji nam jedno brzopotezno takmičenje. Ovo će biti tema za prijave. Op, op, zaključano je, gde ćeš pošo? Prvo da ukratko objasnim o čemu se radi.
U pitanju je takmičenje u pisanju definicija, gde je cilj napisati što originalniju, smešniju, vispreniju i ovsebujniju verziju definicije svog protivnika. Dakle, kada budu određeni parovi (njih 16 u prvom krugu), vaš zadatak u naredna 24 časa je da iskopate najzanimljiviju, zgodno će biti i najpoznatiju, definiciju svog protivnika i napišete parodiju na nju. Ne moram pominjati da će lakši zadatak imati slabije plasirani autori protiv onih poznatijih.
Za razliku od prošlog takmičenja, kada smo imali "VF" na kraju definicije, u ovom slučaju će na kraju pisati "PK", a kroz tu oznaku ćete linkovati originalnu definiciju protivnika.
Kako je ideja da takmičenje ne traje duže od desetak dana, učesnici mogu biti samo najbrži!
Prijave će biti otvorene u večeras, u nekom trenutku između 22 i 23h, a samo prva 32 autora koji se prijave biće duelisti. PRATITE KADA ĆE BITI OTKLJUČANA I BUDITE BRZI.
Takmičari će se sortirati po plasmanu. Najbolje plasirani na rang listi će u gornji deo žreba, drugoplasirani u donji.
Jedini uslov za učestvovanje na takmičenju je da prijavljeni autor ima najmanje 20 napisanih definicija.
Za sada toliko, ako se takmičenje pokaže interesantnim, moguće je da ćemo ga ponoviti u većem obimu.
DODATNO PRAVILO:
Preko reda (da ne kažem veze) se mogu prijaviti samo oni s mogućnošću da pišu u zaključanim temama.
Prijavljeni autori (sortirani po plasmanu na rang listi):
Dragi moji i drage moje, predstoji nam jedno brzopotezno takmičenje. Ovo će biti tema za prijave. Op, op, zaključano je, gde ćeš pošo? Prvo da ukratko objasnim o čemu se radi.
U pitanju je takmičenje u pisanju definicija, gde je cilj napisati što originalniju, smešniju, vispreniju i ovsebujniju verziju definicije svog protivnika. Dakle, kada budu određeni parovi (njih 16 u prvom krugu), vaš zadatak u naredna 24 časa je da iskopate najzanimljiviju, zgodno će biti i najpoznatiju, definiciju svog protivnika i napišete parodiju na nju. Ne moram pominjati da će lakši zadatak imati slabije plasirani autori protiv onih poznatijih.
Za razliku od prošlog takmičenja, kada smo imali "VF" na kraju definicije, u ovom slučaju će na kraju pisati "PK", a kroz tu oznaku ćete linkovati originalnu definiciju protivnika.
Kako je ideja da takmičenje ne traje duže od desetak dana, učesnici mogu biti samo najbrži!
Za sada toliko, ako se takmičenje pokaže interesantnim, moguće je da ćemo ga ponoviti u većem obimu.
DODATNO PRAVILO:
Preko reda (da ne kažem veze) se mogu prijaviti samo oni s mogućnošću da pišu u zaključanim temama.
Prijavljeni autori (sortirani po plasmanu na rang listi):
- СМарко
- glavni
- Gusti sok
- zyclon
- nesss
- StefanKostić
- MileBubreg
- Remac
- urrad
- Maksimilijan Morel
- Srkletnik
- Стеван
- Ninka92
- Boxer
- highlander007
- Count Zero
- AndreyArlovski
- taedium_vitae
- Kajtezzz
- diskretanbg
- Puzzlefox
- TheWaveRider
- Radijacija
- (....KrajsleR...)
- pseto88
- ishmih
- Leprikon
- Usain Bolt
- Rahmetli babo Atif
- Larry Underwood
- Truleks Krpa
- uraczaganje
Eto onda da se prijavim, kad smo tako u mogućnosti. :)
Nisam skoro učestvovao ni na jednom takmičenju, pa ajd'.
Kad sam i ja već tako u mogućnosti.
Prijava
'Ajde i ja da uđem preko reda kad sam u mogućnosti.
Zero is in!
PU!
ja
Ja
Prijava
ПРИЈАВЉУЈЕМ СЕ, ОПА
ja
Zuuuuum!
Upadam
ja
Moja malenkost.
Jea