Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Gledam hrvatske portale, strašno kakvi su to komentari. Tipa, dobro je što su Španci izgubili, sad im je otvoren put do finala, pa tamo sa Špancima kao 50-50 posto.

2. Zapata reko svoje, Španci mogu da se pakuju.

3. Ljudi, gotovo je. Ja tu utakmicu neću ni gledati. Izgubićemo sa 20 razlike. Posle toga, igramo sa poraženim iz duela Slovenija- Francuska, gubimo i to. Nakon toga, samo će nas dotući Italija ili neko, za konačno osmo mesto... Ništa od SP, ništa od preporoda naše košarke, ovo je kraj. Za mene, lično, ovo prvenstvo je gotovo.

4. NIJE GOTOVO DOK ŠTIMARA NE KAŽE!

5. NIJE GOTOVO JEBAĆE KRSTIĆ ŠPANCE A ŠARENAC KADA KRENE DA SE DERE SPAKUJTE IM JEDNU ZA PONETI OPAAAAAAAAAAA

6. U neku ruku mi nisu jasni ni ovi Španci. Šta, uplašili se Litvanije? Pa jebote, valjda je bolje bilo da idu na njih u četvrtfinalu, pomuče se i prođu (ipak su jači) i onda su već u finalu, pošto ih u polufinalu čekaju raspali Ukrajinci ili Hrvati. Ali dobro, ja mislim da još nismo ispali.

7. MI IMAMO ŠTIMAC DAUNOVCA!!!
    Kad igramo mi?

8. U srijedu u 15 do 6.

9. e milodarka kad kupim 2k14 opet da mi instaliraš onako haha

10. Slovenija ili Litvanija uzimaju, a mi časno peto mesto.

11. ШТА ЈЕ ВАМА ЉУДИ ПА РЕАЛНО БОГДАН ЋЕ ДА УТРПА НЕКИХ ДВАЈСПЕТ ДВОЦИФРЕНИХ ПОЕНА ДА НЕ КАЖЕМ А ЈОШ ШТИМАЦ ШТОСЕ РАЗИГРО
    ДУДА УКОМПОНОВАО ХАХА ПАРКЕР - ПАРКЕТ

12. Можда некад дочекамо првенство где ће нас се плашити, или где ће част да преовлада а не намештања. Стварно срамота.

13. ovaj zapata ko neki partizanski kapetan iz nekog filma..."ah,ljudi,gotovo je,necemo preneti ranjenike preko drine,nemci krenuli avionima...nemamo municije,a i sava je poginuo"!(tuzna muzika)vice zapata:"juuuris".tu se svi zakucaju u debelu bertu i odu u kurac,deca s'brda koja su to videla placu...(tuzna muzika,leo martin i odiseja).kraj...

14. A šta kaže markiša kako objašnjava onako čvrstu odbranu u produžetku

15. Стварно деморалишуће. Ону генерацију из 2010 уништиле су судије, а ову намештања и калкулисање. Заиста, кошаркашки, и објективно гледано, немамо апсолутно никакве шансе против Шпанаца. На свим позицијама имају по два играча бољих од наших првих опција. За нашу клупу да не причам. Штета, готиван је ово тим. Надам се макар пласману на СП, мада и то је огромно питање... Шта ћеш, опет од нуле крећемо. Можда некад и стигнемо негде.

16. ШТИМЕ ВЕЋ МАСТИ КУРЧИНУ ДА БУДЕ ВАЉАНА!

17. kako si ti patetican covek sa mnogo deftistickim mislima...

18. Zamislite samo situaciju Vasa Micic cuva Rubia...kekekke funny isn't it

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.