Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. Ja sam jebao tolstoja, ali ne i troša nažalost...

2. kad dobijem trojku od sreće sam plakao, jebote kao da sam dobio 10 :)

3. Ја сам написао дефиницију поспан и нервозан. Чисто самохејтерско просеравање. После ме је било срамота, хтео сам да избришем дефку, али после јебања нема кајања. Него нема везе иоанко не бих имао много шанси против Вокасија, а и пораженима се бришу дефиниције. А и Стеван је сам очекивао неки усрани састав па да му испуним жељу. Све у свему, има много добрих састава и нема много сличних.

4. Bacih i ja. Uživajte, ljudovi!

5. Пичке рекламерске.

6. а и пораженима се бришу дефиниције

Gde to piše?

7. Јбт, прочитао сам до сад можда десетак, а има их 70+. Па јеботе, каћу књигу да прочитам, морам да вратим у библиотеку!?

8. Ja čitam izražajno, sa razumevanjem, i sve beležim da mi se ne pomeša: taj i taj autor crtica manijak, vanzemaljac, mučenik, radnik, genije, zaljubljen, žrtva pedofilije, kockar, Solunac...

9. Marcipan, leba ti kakav sam ja epitet dobio ako si pročitala? :) Živo me zanima!

10. a đe se glasa ? jel izašla tema ?

11. Jebač, skoro svi na temi su se zapljunuli da su okačili, ne znam koji je tvoj problem. Bajdvej, kul ti defka al' moja bolja...

12. Marcipan, leba ti kakav sam ja epitet dobio ako si pročitala? :) Živo me zanima!

haha Žbunko :)

I mene zanima.

Čekaj, sada sam na malom odmoru. Mislim da sam malo više od trećine pročitala. Sa'ću. :)

13. haha Žbunko :)

Moram priznati da sam se nadao nečem muževnijem. Ili bar bolesnijem ako ništa drugo :)

14. Ja čitam izražajno, sa razumevanjem, i sve beležim da mi se ne pomeša: taj i taj autor crtica manijak, vanzemaljac, mučenik, radnik, genije, zaljubljen, žrtva pedofilije, kockar, Solunac...

Kuku, ti radiš za Udbu ili neku vojnu službu? Bolje da im čitaš horoskope i da kažeš šta žele da čuju, tu su veće pare.

15. Moram priznati da sam se nadao nečem muževnijem. Ili bar bolesnijem ako ništa drugo

Mnogo čitam pa mi utiče. :(

Ti, Useine Bolte, si zaveden pod: Usein Bolt. Letnji raspust provodiš na Vukajliji!! :)

Kuku, ti radiš za Udbu ili neku vojnu službu? Bolje da im čitaš horoskope i da kažeš šta žele da čuju, tu su veće pare.

Ja ne znam da li postoji neka izreka: ko je jednom čitao dečije sastave, pakao će mu biti siguran raj, ali znam da se sada pomalo saosećam sa Udbašima. :)

16. диландог има сиду!

17. Do kad mogu da napišem?!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.