Ја сам написао дефиницију поспан и нервозан. Чисто самохејтерско просеравање. После ме је било срамота, хтео сам да избришем дефку, али после јебања нема кајања. Него нема везе иоанко не бих имао много шанси против Вокасија, а и пораженима се бришу дефиниције. А и Стеван је сам очекивао неки усрани састав па да му испуним жељу. Све у свему, има много добрих састава и нема много сличних.
Ja čitam izražajno, sa razumevanjem, i sve beležim da mi se ne pomeša: taj i taj autor crtica manijak, vanzemaljac, mučenik, radnik, genije, zaljubljen, žrtva pedofilije, kockar, Solunac...
Ja čitam izražajno, sa razumevanjem, i sve beležim da mi se ne pomeša: taj i taj autor crtica manijak, vanzemaljac, mučenik, radnik, genije, zaljubljen, žrtva pedofilije, kockar, Solunac...
Kuku, ti radiš za Udbu ili neku vojnu službu? Bolje da im čitaš horoskope i da kažeš šta žele da čuju, tu su veće pare.
Moram priznati da sam se nadao nečem muževnijem. Ili bar bolesnijem ako ništa drugo
Mnogo čitam pa mi utiče. :(
Ti, Useine Bolte, si zaveden pod: Usein Bolt. Letnji raspust provodiš na Vukajliji!! :)
Kuku, ti radiš za Udbu ili neku vojnu službu? Bolje da im čitaš horoskope i da kažeš šta žele da čuju, tu su veće pare.
Ja ne znam da li postoji neka izreka: ko je jednom čitao dečije sastave, pakao će mu biti siguran raj, ali znam da se sada pomalo saosećam sa Udbašima. :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ja sam jebao tolstoja, ali ne i troša nažalost...
kad dobijem trojku od sreće sam plakao, jebote kao da sam dobio 10 :)
Ја сам написао дефиницију поспан и нервозан. Чисто самохејтерско просеравање. После ме је било срамота, хтео сам да избришем дефку, али после јебања нема кајања. Него нема везе иоанко не бих имао много шанси против Вокасија, а и пораженима се бришу дефиниције. А и Стеван је сам очекивао неки усрани састав па да му испуним жељу. Све у свему, има много добрих састава и нема много сличних.
Bacih i ja. Uživajte, ljudovi!
Пичке рекламерске.
Gde to piše?
Јбт, прочитао сам до сад можда десетак, а има их 70+. Па јеботе, каћу књигу да прочитам, морам да вратим у библиотеку!?
Karaću te Ljepri.
Marcipan, leba ti kakav sam ja epitet dobio ako si pročitala? :) Živo me zanima!
I mene zanima.
a đe se glasa ? jel izašla tema ?
U ponoć Lukac
Jebač, skoro svi na temi su se zapljunuli da su okačili, ne znam koji je tvoj problem. Bajdvej, kul ti defka al' moja bolja...
haha Žbunko :)
Čekaj, sada sam na malom odmoru. Mislim da sam malo više od trećine pročitala. Sa'ću. :)
Moram priznati da sam se nadao nečem muževnijem. Ili bar bolesnijem ako ništa drugo :)
Mnogo čitam pa mi utiče. :(
Ti, Useine Bolte, si zaveden pod: Usein Bolt. Letnji raspust provodiš na Vukajliji!! :)
Ja ne znam da li postoji neka izreka: ko je jednom čitao dečije sastave, pakao će mu biti siguran raj, ali znam da se sada pomalo saosećam sa Udbašima. :)
диландог има сиду!
Do kad mogu da napišem?!