Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. диландог има сиду!

da onda glasamo za tebe?

2. Арловски куцај одма' нешто. Твоја писанија се увек добро котирају.

3. Sad bar znam da mi je kolačić pročitala definiciju ... :)

4. И мени је неко прочит'о дефиницију, добио сам плус пре неких сат времена. Изгледа Марципанка, не верујем да још неко чита. хехе Да чујем анализу? Ако је нешто озбиљно, онда на певете хехе

5. Sreto, dobro si me podsetio. Nije lepo lagati, dobićeš ukor. :)

A jesam, sviđa mi se opis posete Soluncima, Simo :)

6. неке сам сад прочитао тј. оне на које сам налетео а све дефке ћу да ишчитам кад буду на окачене на теми

7. He, he, jednom bio tamo, devet puta pisao o tome, "zaradio" devet petica, od toga četiri kod iste nastavnice. Izgleda da se opasno ložila na Solunce. :)

8. Sreto, dobro si me podsetio. Nije lepo lagati, dobićeš ukor. :)

Сад испада да сам те зезнуо. :Ѕ Нисам, такмичим се против Вучице, ал' с дуплог. :Д

9. Karaću te Ljepi. Imaćeš i ti!

10. реците која ће параноја бити основцима кад буду тражили састав на гуглу, а оно изађе 80 резултата са вукајлије лоло

11. Је л' има негде списак свих дефки до сад написаних?

12. Kafice, samo ukucaj u pretrazi Kako sam proveo letnji raspust i izbaciće ti sve defke, među kojima su obeležene one za takmičenje... :)

13. Ма знам, него сам мислила ако је по паровима разврстано, да одма' видим и за гласање, па да читам тим неким редом. Хвала.

14. TheWaveRider

Kafice, samo ukucaj u pretrazi Kako sam proveo letnji raspust i izbaciće ti sve defke

E, prc ! ... Probaj da to uradiš pa vidi šta pretraga izbacuje ...

15. S kim sam ja u paru obzirom da mi protivnica nije izašla na megdan?

16. Pazle, ljutiš se što sam te pomenuo u defki ?

17. E, prc ! ... Probaj da to uradiš pa vidi šta pretraga izbacuje ...

A jesi li probao sa pretragom ispod kalendara? :D

18. ma samo klikni iznad naslova bilo koje, na onaj duplirani naslov...

19. Како сам провео летњи распуст

Кликнеш на ово жуто или горе у урлу после вукајлија.цом/ додаш наслов, само уместо размака ставиш минусе (-)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.