Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
И ја једва чекам да се и ова тема претвори у препуцавање око гласова, недостаје ми то на теми која је замишљена да се коментаришу дефиниције и такмичење.
Ja se zbog toga i takmičim :)
ja sam u prošlom takmičenju, kao što sam i rekao davao pojene onima koji su bili bašbaš slabi, naravno iz zajebancije... nikoga nisam oštetio što je bilo i nemoguće...
sad sam glasao normalno
i ne glasam za imena, što se videlo u prvom kolu mizantropije... jest da mi se obilo o glavu, da su se neki i naljutili al' šta da radiš...
deky_aod i divlji bucak mi zadali najvise glavobolja. obe dobre.
Kad pogledaš ne valja ni da glasaš, oštetiš nekog, naljuti se (ljudi se ljute), narušiš prijateljski odnos, ali jebiga, a i neglasanje je neka vrsta taktiziranja i pičkastog virtuelnog ophođenja. Evrovizijski sistem je ipak jana majka.
bezi bre nesss dobija ortacke pluseve
Гласање треба да иде по систему "ни по бабу, ни по стричевима", гласа се за квалитет, а не за "пријатеља", поготово не ако је јебено виртуелни пријатељ у питању...
+12345678910
Samo Truleksu moram da se izvinim jer je Вокаси od mene dobio glas na eci peci pec. Jedini ste par oko čijih sam se definicija dvoumila prilikom glasanja...
I Z V I N I !!!!
Znam gde živiš uhoditelju, ako hoćeš mogu da svratim da ti operem prozore, da ti opeglam nešto, napravim kiflice...
Jesu li turska_kafa i Bez Šećera duplaci istog naloga?
lolwut?
Јок море, што би били? :Д
moj me insekt nikad ne vara :)
Није цукер дуплак, ово прво немам појма...
Turska i bez šećera? Može nesss.
јете говна! срање су вам дефке, ДИЛАНЕ ДОЖЕ, БИЋЕШ ЈЕБАН ТЕШКО!!!
Srdačan pljesak.
leprikone puši kurac. pozz
НЕ ДИРАЈ МИ ЂЕМБУ! ЧОЕК ЈЕ ПОТПУНО У ПРАВУ! ПРЕВИШЕ ЈЕ ЛИЗАЊА ВУДЕ!
СВИ АУТОРИ СУ КО КУРАЦ! ПА СЕ ЛИЖУ МЕЂУСОБНО! ЛИЖУ КУРАЦ, КАПИРАТЕ?! ХЕХЕ
Leprikon je žensko. Đembelo žensko.
Leprikon je mrga od čoeka i nemoj da čujem da ga je neko prozivo