U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Јест, ово је тачно! Мада је код мене већа фора да ме прве дефке одушеве, јер је ново, онда за другу гласам само ако је баш покидала. Има две дефиниције које се могу ставити праме уз раме са било којом и опет бих гласао за те две, осим ако би биле заједно у пару, онда бих се жив појео.
Срећом, такмичење је освежено системом неким новим, ко квадрат бинома лептејебо.
Много људи гласа на основу ранг позиције такмичара и по систему "памти па врати", мало ко гледа квалитет к'о квалитет дефке... Тужно, стварно тужно....
Sugarfree, tačno, vrlo tačno, samo ne znam čemu sad to. Tek je počelo glasanje, ne vidim da su glasovi značajno različiti, svi poprilično slično glasaju, pa i ti. Samo u jednom duelu si kontrirao svim ostalim glasačima.
Upravo.
Šugerfri, to ti baš i ne stoji, mislim, glasao si slično kao i svi, pa te ne pratim baš najbolje, jedino ako si i ti glasao tako. Ne razumem?
NE ŠLIHTAJ SE ZA GLASOVE PIČKO KOVRDŽAVA!!1
Da, Шећеру, запамтићу ти то лоло:-)
Ja ovaj put baš nisam stekao takav utisak.
Без Шећера, то иде касније, кад се деца пробуде и крену да гласају.
Стварно нисам обратио пажњу како су други гласали...:)
Површно сам само погледао и то је то... Мада имам утисак да многи једноставно препишу гласове, јер неко други боље зна него они сами, Боже мој... Плус сам пратио нека претходна такмичења из офа и видео доста таквих случајева, које сам навео у претходном посту...
И како сад човек Шећеру да да глас кад он дође на ред, мислиће да смо уцењени? :)
ČAK ŠTA VIŠE, NA DRUGI POGLED VIDIM DA IAKO SI GLASALA ZA SKOLSA GLASALA SI I LA LAKIJA KOJI JE BOLJE RANGIRAN OD RADMILA TOPOLE IAKO RADMILO ZA SADA IMA VIŠE GLASOVA!!1 KOGA LAŽEŠ MENE ILI SEBE, NE MOŽE SE TAKO NEPRIPREMLJEN U BITKU ZA GLASOVE!!1
Гласао* :)
ЕДИТ: Елем, увек сам гласао на основу квалитета дефке, прво прочитам, оценим, па тек онда гласам, штавише свима сам, мислим, чак и плусеве дао, што би се рекло "за труд"... Име аутора никада није било пресудно за глас, као што многима јесте...:)
Jeste, ne ide se golim dupetom na gargiju !
Јел ти то хоћеш да кажеш да сви од мене преписују? :)
Што тролујесх од раног јутра, децхко?
Јеботе, како смо ми уопште живели овде без цитата пре 3-4 године????
ЕДИТ: Елем, увек сам гласао на основу квалитета дефке, прво прочитам, оценим, па тек онда гласам, штавише свима сам, мислим, чак и плусеве дао, што би се рекло "за труд"... Име аутора никада није било пресудно за глас, као што многима јесте...:)
VATAŠ SE ZA TU JEDNU REČ KAO MOJU GREŠKU JER NEMAŠ ODGOVOR SMISLEN KONSTRUKTIVAN VALIDAN KACAM TE IZVALIJO JER
Таман посла...:Д
Само сам изнео своје мишљење на основу претходних такмичења, не видим да ће ово нешто да се разликује од осталих, што се гласања тиче...:)
Време ће показати... Мада, оно, битно је да се играмо, бар је циљ такмичења јасан, а то је мало побољшање читања и оцењивања на које се сви редовно жале и плачу за који плус више, јебо то ко ће да победи, и онако неће јебати више због тога...:)
Čekam Niennu(valjda se tako piše) da dođe da kaže da se nesss-u daju ortački poeni pa Pazla da dođe da ga brani olololo