Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. Leprikon je žensko. Đembelo žensko.

то што имам већу дојку од твоје рибе не значи само да сам ја ђембео, него и да је она даска, ОПААА, ЛИИИПЧИ

2. Vokasi-Truleks ubedljivo najteži par.

3. Vokasi-Truleks ubedljivo najteži par.

Jel i tebi? Aj ti glasaj za Truleksa, ja sam za Vokasija, pa da umirimo savest.

4. Vokasi-Truleks ubedljivo najteži par.

Па кад је онај мој пар фендер одустао. ТО ДА СЕ ЗАБРАНИ!

5. Glas'o sam za Truleksa Nato al sad mi žao Anastasije.

6. To! Anastasiju sam ja podmirila :)

7. Mislim da je poenta takmičenja najviše postignuta ovog puta. Em ima dosta meni nepoznatih takmičara, em ste ih uparili sa poznatijima, em će se truditi, em će se čuti za njih. Baš zbog toga mi neće biti žao ako izgubim od Dimitrija, treba momak da se promoviše.

8. Bešte bre, viš da karamo đembelog!

9. Ovaj bata gugi dobija isto ortacke pluseve

PI POSEREM TI SE U SISTEM GLASANJA

10. niena, jesi li siguran??? meni u svakom takmičenju lete kraci posle drugog, eventualno trećeg kola... nemo' da z'bavaš

11. није истина, проверено знам да бата гуги нема ортаке

12. takoJe lepri, reci im

13. Prvi duel Dobre obe, Bilijeva malo više pada pod neki šablon, Dmitrijeva malko interesantnija, plus na obe, glas Dmitriju
    Drugi duel marerereaareatova dosadnjikava, ali ima neki Stand by me - Stiven King - šmek, realnija, glavni preterao sa Jupiterima i Venerama iako je preokret na kraju solidan. Glas marerereratu
    Treći duel Dekijeva odlična, Divlji bučak isto dobro napisao ali mu poenta oko tableta škripi. Glas dekiju
    Četvrti duel Txe Prof zbrzao defku, vidi se da je bio u obavezama, ispod njegovog standarda. glas njegovom protivniku.
    Peti duel Obe prilično dosadne, šablonske, glas L@kiju ozbiljnija defka, Radmilova je očaj.
    Šesti duel Nesss nedovršen rad, i mislim da bi mnogo interesantnije bilo da si pisao iz lica nekog beskućnika koji se zavlači u školu za vreme raspusta nego iz perspektive školske table, klupe... omanuo si. Glas dokle višeslavu.
    Sedmi duel Illmaticova dosadna do zla boga, čitam dva pasusa privuče mi reč ''ekstazi'' pažnju reko tu je radnja, kad on bio u ekstazi što ide kod kuma. Ali ipak glas za njega pošto znam da Šotak neće ni da glasa, tako da ko ga jebe, neka sisa kurac.
    Osmi duel Glas Ironičnom jer mi je uštedeo dva minuta više od Valdemara
    Deveti duel Aleksov opis sa rakijom ojebo. Leri isto pio neke rakijice ali ga za nijansu slabije inspirisale. Glas Aleksu.
    Jedanaesti duel Vučica napisala definiciju kako joj je protekao OVAJ raspust, što je prilično originalno, svi smo se vraćali po ko zna koliko godina unazad bla bla. Glas Vučici, Sreta Šteta, onako, može+

14. bezi bre kad vidim ovog gugija i nessa sa ortackim plusevima ...

15. ја тек сад кад прочитам пар дефиниција видим колико сам омашио тему. јеботекрв, ја реко' то оно, бар у првим колима, пишемо школски, дрканција, кад оно износе се озбиљни животни ставови. мислио сам да су то кечеви из рукава за касније. но, најбољи дуел (од првих 8) је дуел несс-а и доклевише-а.
    А ЛАКИЈУ НИКАД НЕ БИХ ДАО ГЛАС ЈЕР ЈЕ ПИЧКА ПАТЕТИЧАРСКА! ПА ГДЕ СУ ТИ МУДА, РОЂАЧЕ? ПОЈЕЛА ХЕМИЈА, А? ЈЕБИГА!

16. Vokasi-Truleks ubedljivo najteži par.

+1
    Glasah na kraju za Truleks.

17. Dobre defke. Divlji bučak i YeahBatch napisali najbolje u ovoj grupi, po mom mišljenju. U paru 6. (nesss i dokle_vise) mi je bilo najteže da se odlučim, obe definicije neobične, i obe odlične.

Радмило Топола
    ја тек сад кад прочитам пар дефиниција видим колико сам омашио тему. јеботекрв, ја реко' то оно, бар у првим колима, пишемо школски, дрканција, кад оно износе се озбиљни животни ставови.

Hehe, ovo sam i ja pomislio kad sam krenuo da čitam definicije.

18. U paru 6. (nesss i dokle_vise) mi je bilo najteže da se odlučim, obe definicije neobične, i obe odlične.

19. Lepri se hefta u bulju.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.