Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Meni se čini da je tako, mislim da je tu zapravo najskuplje održavanje glasačkog aparata... Da on ne mora da kupuje vlast na izborima, ostajao bi mnogo veći deo kolača za investiranje u državnu infrastrukturu... Ali pošto ovaj retardirani narod samo zna da tera inat, jbg
ovo je najopasniji rezultat xd
cg je imala jaku opoziciju godinama, prošli su kroz sve i svašta i razradili tako dobar sistem da dps jednostavno nije mogao da ukrade. tj. ukrali su oni puno glasova ali nedovoljno. ja u Srbiji ne vidim nikakvu opoziciju...
Ma boli me kurac za tvojih 15 kvadratnih kilometara krša i kamenja i 300k stanovnika, debilčino
i inače mnogo me nerviraju beograđani i novosađani koji glume neku produhovljenost, progresivnost neizlaženjem na glasanje. pa lolčina jebote. brat moj iz novog sada bio tu u petak i nije htio do nedelje da ostane na glasanje jer "šta je jedan glas". da, tako razmišlja čitava država pa ste zato i u govnima. i onda mi se javlja i priča too srušili smo mila... mislim se druže nisi ga ti srušio.
i inače mnogo me nerviraju beograđani i novosađani koji glume neku produhovljenost, progresivnost neizlaženjem na glasanje. pa lolčina jebote. brat moj iz novog sada bio tu u petak i nije htio do nedelje da ostane na glasanje jer "šta je jedan glas". da, tako razmišlja čitava država pa ste zato i u govnima. i onda mi se javlja i priča too srušili smo mila... mislim se druže nisi ga ti srušio.
+1
Crna Gora nije imala jaku opoziciju, već demokratiju koja je opoziciji omogućavala da predstavi sebe i svoj program. Jedva čekam da i mi čistimo našu bandu, pre nego što mislite kreće...
kakvu bre demokratiju, krecu sa minus 50k glasova u zemlji od 500k glasaca
gledam sad rezultate po gradovima, u herceg novom, beranama, budvi i pluzinama su doslovni strpali masnu kurcinu rezimu
u herceg novom na primer sve rezimske stranke zajedno jedva prebacile 25% uz sve drzavne resurse i kradju
da vidiš kako će da prođu na sledećim izborima, ni pola ovoga što imaju sad :)
Što reče drugar - ko je pobedio, škaljarski ili ovaj drugi :D
Kaži mi je l' Vučić pada u septembru, kao i svake godine
hahaha gotov je pre zime
JA KAPIRAM DA OVAJ SCENARIO JOŠ NIJE ISKLJUČEN
https://www.youtube.com/watch?v=1tWS4aoGQaI
ko je to meni tuyan
https://twitter.com/VladimirStev/status/1300375649832579083
Al da se ne lažemo.
Milo kad se pojavi ima stila čovek, da budeš ponosan da te takav predstavlja. I krupan i ima stav nadrkan, odela skupa, satovi.
Kad vidim žvalavog i brnabićku muka mi pripadne.
Pa gde mu je vizionarski oproštajni govor kad je toliki gospodin?
youtube.com/watch?v=kx_Yhofedag
Da kaže kako će sad srbi zajahati montenegro i srušiti sve što su gradili, da će sada postati srbijanske sluge itd
IMA VREMENA SLEDI GOVOR POSLE PREDSEDNIČKIH IZBORA
SLOBA JE ZA OVE SADA BIO GOSPODIN I VELIČINA
https://www.xxzmagazin.com/public/ck/uploads/images/2018/07/810xauto/515399260.jpgLično verujem da je ova slika jedna od najznačajnijih za ovaj narod, ikada. Tito pali kubansku cigaru usred bele kuće, na opšte zaprepašćenje prisutnih. Nije mi za cilj da ukazujem na činjenicu kako je bravar bio dovoljno opasan da može sebi da priušti ovakve ispade (dok ovog sadašnjeg domari uvode na zadnja vrata, ako uopšte i udje), već ne mogu da se otmem utisku da je Nikson, u prvom zgodnom trenutku, pozvao jednog od onih ljudi na stranu i rekao - zapiši u podsetnik da ovu zemlju vratimo u kameno doba prvom prilikom. Koštala nas ta cigara bar jedno dva miliona upropaštenih života, ali šta je to naspram jedne stope u istoriji? I posle se čovek pita - zašto ovaj narod voli da ima vodju, pa makar kakvog? Zato što je prosečnom Srbinu ovaj gest obesti, sa kojim se tako rado identifikuje, dovoljan da zaboravi na svu nevolju i nedaće što su mu se sručile na glavu poslednjih 40 godina. Kao kad Joksimović otpeva lane moje na eurosongu - sve stane, postoje samo ta tri minuta. Mogu sutra i ćuskije da padaju sa neba, čitav svet se juče divio andjeoskom glasu iz jedne male zemlje sa brdovitog Balkana, takvom da su i dušmani Hrvati morali da mu udele 10 bodova.
Ameri su s druge strane teška zlopamtila. Nije važno što smo se samo branili za vreme bombardovanja i što su prošli bez žrtava - po njima, mi smo jedini beli ljudi koji su pucali na njihovog vojnika nakon DSR, i taj stav se neće promeniti ni za 1000 godina...Tako da, kad sve saberu, i kad vide ovu pičkoustu nakazu i ovog Brnabića (šta god on bio) na čelu države, kontam da pomisle - postavili smo baš odgovarajuće, gledaj na šta liče.