SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Čak osam migranata je prilikom ulaska na teritoriju Evrope koristilo papire na ime Ahmeda Almuhameda, kako se predstavio i jedan od napadača iz Pariza, koji je prošao kroz Srbiju.

2. Rasni, radiš li ti išta osim što mrziš Sirijce? Bolje da mrziš komšije muslimane, od toga može ispasti neki konstruktivan pokolj i rat, a ovako nemaš šansu da deluješ uopšte, mislim, uporedi šansu da se zakačiš sa bosanskim muslimanom sa jedne strane, i sirijskim muslimanom sa druge... Neuporedivo manja je šansa da se zakačiš i kolješ sa sirijskim. Zato otvori temu na kojoj se mrze bosanski muslimani, jer to je realnije.

3. Sad gledam McDonalds sad nasao da uvede pileci hamburger... Slucajnost kur moj...

4. Rasni, radiš li ti išta osim što mrziš Sirijce? Bolje da mrziš komšije muslimane, od toga može ispasti neki konstruktivan pokolj i rat, a ovako nemaš šansu da deluješ uopšte, mislim, uporedi šansu da se zakačiš sa bosanskim muslimanom sa jedne strane, i sirijskim muslimanom sa druge... Neuporedivo manja je šansa da se zakačiš i kolješ sa sirijskim. Zato otvori temu na kojoj se mrze bosanski muslimani, jer to je realnije.

Ja sam zbog nož žica Jablanica dobio 10 dana.

5. Šta je deset dana... To si u doba komunizma mogo da dobiješ i vičući "Dole Hamdija Pozderac!" ili "Dole Raif Dizdarević!" Sića, nema tu prave akcije, nema strasti, suštine.

6. Jbg da neko pokrene akciju ja bi se pridružio.

7. On je međed.
    Iz čega je pucao kratka ili duga cev?

8. Не лупај, није код нас, код међеда је.

Не вјерујем да ћеш имати снаге за скечеве кад ти се произвољни Абу Муса разнесе на сред Кнез Михајлове и побије 20 људи

9. Pu majku im jebem!
    Nadam se da je svadja u pitanju a ne napad.
    Žao mi obojice.

10. Pojedini mediji su objavili da je ubica imao bradu, nosio kožnu jaknu i skraćene pantalone

Au sunce ti jebem. Počelo i kod nas. Valjda muslimani kontaju da je ovo opasno i za njih.

11. Ludak je ranio i 3 osobe u autobusu.
    Pravi teroristički napad.

12. Ovo je Uzas. Bosnjaci se trebaju najprije obracunati sa pripadnicima tog pokreta. Sve na brod potrpati i poslati u zaljevske zemlje pa nek tamo pucaju.

Na najvećem muslimanskom portalu ovaj komentar ima 46 pluseva i 2 minusa.
    Ajde nešto iznenadjujuće od njih.

13. HAHAHHA pa dal me jebeš rasni? Ideš na random klanjajućki sajt i gledaš odnos ocena najpopularnijih komentara na random vesti?

Jel to pokušavaš da shvatiš neprijatelj misli?

14. није све тако сјајно, коментар добио и трећи минус

15. haridžija hahahahahhaha

http://i.imgur.com/ReqikiC.png

hajde da se haridžimo, da nam oči sjaje

16. ALLAh najbolje zna

Hahahha, u njega je Allah znao da se on drogira.

17. Idem na klix zato što su oni balijski blic, najvrži su i imaju najviše informacija.

18. Hahahahaha dionysio

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.