Dobra stvar je što su Slovenci zadržali onih 162. pa sad i mi filterišemo i MK. Doduše moglo bi doći do nereda na granici ali bolje i to nego da uđu teroristi u državu.
Ne mogu zbog Mirande
Ai je uobičajeno da ga koknu dok pruža otpor ili ga daju crnim zatvorenicima u zatvoru kao kučkicu. Ni jedan ne dočeka ni sudjenje
Ono ako pogledaš malo bolje u USA svaki redneck ima bar 4-5 komada duge i kratke cevi očišćen i okačen kod ulaznih vrata pa bi lov bio dva ili tri dana i ENDE
Jes' ti cuo za Gvantanamo? Znas li da to jos uvek postoji i da oko 300 njih tamo mardelja? I je li pomoglo?
Gitmo je isledni a ne popravni mardelj
Napadnute i prostorije RT u Tel Avivu. Terorista ubio nožem dvoje, ranio više.
U Tel Avivu već dva mjeseca Palestinci rokaju jevreje noževima i autima, nema to veze sa ovim dešavanjima.
E moj bože ko je nama ministar bezbijednosti....
Hahaha čitam Metkić i mislim se ovo neki njuz.ba loooool
Hahahahahahahah
Daj još koji fazon.
Ušlo ispod 1000, naši primaju samo Iračane,Sirijce i Avganistance.
Pakistanci, Bangladešanci i ostali kurci su na granici i ne daju im da pređu.
Stvaraju se gužve u Grčkoj jer ni Makedonci ne puštaju.
Pa bolje da puštaju Pakije nego ove jebene teroriste
meni javio bog da je uslo njih 2000
Ја бих крстио све обрезане и обрезао све крштене. Нећу да ми религија смета када хоћу некога да истребим.
Situacija se unekoliko usloznjava, ali sve je bilo za ocekivati.
Amerikanci prave celu trodnevnu manifestaciju u Dejtonu sa sve familijom pok. holbruka koja je snimila film o njemu i njegovim "uspesima" uz bosansku hatala hatala delegaciju, i naravno najvece govno od svih bila klintona, i kaze govno da posao u bosni nije zavrsen. Izrazio je zaljenje zbog napada , ali to nije terorista to je maji musliman i Srbi su krivi jer zbog njih su bezbednosne agencije previse komplikovane.
Nemci sa druge strane predlazu da u Bosni angazuju svoje govno mihaela stajnera kome je ponestalo love koju su mu siptari dali dok je bio civilni administrator na kosovu, mada dali su mu i siptarku kao zenu, sace i bosnjoci da mu uvale neku bulu.
Sustina je, sada ih treba odjebati brutalno i u Srbiji i u RS. Za klintonove su bosna i kosovo od posebnog znacaja jer to su njihovi "uspesi", i sada pred izbore u USA bi oni da ukazu na njih ponovo. Treba im se posrati na merak maksimalno
Danas opet manje, profilterisano je dosta.
Oko 800 ušlo.
Поздрав, расни господине о/
Pa da vidiš onda kad će neko ovako pobiti ljude.
добра идеја, чуди ме да то нису пробали нпр. американци.