SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. jbt ovu kocku kad ubacis u rezevoar, golf dvojka dobije 1000 konja

2. kit lengford zatrpa himkija, bruka

3. Svako se danas Snoudenom nazvati može.

4. opet kazem, bolje generalno za svet.

Thanks to America, ...

živimo u najboljem od svih mogućih svetova

Ili pak najgorem?

5. Postaviću ti samo jedno pitanje:
    Šta bi se desilo kada bi npr danas u 20:00 objavili da je svetu dostupan izvor el energije koji je potpuno nezavisan od bilo čega, nije radioaktivan, staje u kocku veličine 50x50x50cm i košta 3000eu ????

Не знам тренутну вредност црних робова на тржишту, али не заборави, и црнца мораш да храниш да би могао да окреће педале и тиме ствара какву, такву енергију.
    Не знам да ли се назире мој одговор на твоје питање, али да, сматрам да си идиот.

https://youtu.be/KUzLcbiImWY

molim te kazi mi o kom sistemu pricas, iskreno si me zainteresovao sad.

Па ништа, кења, ово ти је она класична прича "молер из Мојковца осмислио концепт четке која складишти енергију док молер кречи, али ово не одговара светским моћницима".

Zar ti ja ličim na Snoudena?

Не, личиш на кретена.

6. Сантјаго Коровјов
    Pametni ljudi kažu da u nedostatku pravih reči ljudi vredjaju i psuju
    Verovatno si frustriran što ne razumeš o čemu se radi. Da si uložio trud da pronadješ..vidim da jesi i to je pozitivno. Samo nastavi, možda reči kasnije dodju same

7. Da si uložio trud da pronadješ

Samo nastavi, možda reči kasnije dodju same

Treće nije u pitanju cia nego obavezujući ugovor o poslovnim tajnama vrlo jake koorporacije

Једва чекају велике корпорације да своје пословне тајне окаче на нет.
    Немој ме спрдати. Кења ми се од тог "е али ја знам нешто што ви не знате приступа". Фора је што у 99% случајева, ни ти људи немају благе везе ни са чим. Тако да оно, верујем да лупаш.

8. http://vukajlija.com/forum/teme/67776-sranje-sa-imigrantima?strana=173#post_3363018

te stvari se redovno ovde ima mnogo mafijasa,vrv su i ti likovi bili,cak i neki nemafijasi to rade...ne bi povezivao sa napadima

9. e fora kod likova kao sto su aeroplen je smoriti sagovornika...ne kapiram odakle im tolika jebena sigurnost u stvari koje govore,kao medije su suplje bacaju laznu pricu,MOZDA,ali sta cini tvoju istinitom,nikakvu chvrstinu nema,nista,samo pretpostavnke vrlo slabe,moras imati nesto stvarno cvrsto da podrze to sto govoris,mora imati tvdu pozadinu tvoja prica,ne znam sta toliko cini te price mnogo crvscim od medija i slicno,cisto baljezganje,prazan govor,al dobro na vukajliji je na ceni prazan govor generalno

10. pijane pajdo teorije zavere

11. ajde da se ponasas kao da je teorija dok pricas i da si u MOZDA fazonu,ali posto su u tako je i tako mora biti ne moze drugacije vi ste ovce jer mi ne verujete fazonu,vreme je za neki lekitj xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

12. Једва чекају велике корпорације да своје пословне тајне окаче на нет.

Skoro pa u centar..

Тако да оно, верујем да лупаш.

"Tako da ono, verujem da" ti ne bi shvatio o čemu se radi sve i da ti nacrtam.
    Ne zato što mislim da si glup, nee...daleko bilo
    Nego zato što to sadrži tehnološke postupke i materijale čije nazive nisi čuo a kamoli da si upućen dublje o tome i zato što to ne treba ni da znaš dok ne bude vreme
    Tj dok oni ne odluče da je vreme da svi saznaju
    Takvi kao ti su upravo idealni "konzumenti" onoga o čemu pričamo
    Liberalnog kapitala
    Svako ima pravo na svoje mišljenje, mnogo je lepše ako je to i kulturno rečeno
    Zar ne?

@ollanik
    Izvini, tri puta pokušavam da sklopim suštinu ali mi ne polazi za rukom
    Tek iz četvrtog puta
    odgovor:
    Možda radim to o čemu pričam?

13. на вукајлији је проблем што ликови желе по сваку цијену да просипају своје знање а нема пуно људи на сајту, па почну да се убјеђују са најобичнијим троловима и не сконтају то.
    јебемти, ник АЈЕРОПЛАН, шатро пије кафу са амбасадорима и атешеима по блиском истоку, не смије да објављује тајне патенте јер ради за велику корпорацију, и неки се и даље као расправљају с њим умјесто да га напуше масном курчином

14. podsecas me na jednog biciklistu sa bezanije koji nekad zabode satima na trafici i cita novine,pa ljude kojima je glupo da mu kaze ae ne smaraj jebeno vise prica 4 sata o raznim teorijama zavere nema pustanja kod njega sve dok ga agresivno i neprijatno ne oteras...te teorije su preterano duboko,rotsildi,rokfeleri,masoni,zilion toga,preduboko i poredetaljno...ali nije da nema smisla to sto govori,prilicno pametno je sklopio sve,ali nikako ne obraca paznju na to da je samo jebena teorija i jedna od 5674 mogucnosti,za njega su sve to cvrst6e cinjenice

15. Nego zato što to sadrži tehnološke postupke i materijale čije nazive nisi čuo a kamoli da si upućen dublje o tome i zato što to ne treba ni da znaš dok ne bude vreme

ЛОЛ, едукуј ме економисто молим те.

16. Сантјаго Коровјов
    ЛОЛ, едукуј ме економисто молим те.

Koju ti logiku imaš?
    Ako neko priča i ima svoje mišljenje o ekonomiji i kapitalizmu mora da je ekonomista?

17. Ako neko priča i ima svoje mišljenje o ekonomiji i kapitalizmu ne mora da priča bilo šta smisleno.

18. nije, preskupo je. nema dovoljno litijum jonskih baterija na svetu koje bi to podrzale, a nema boljeg nacina da se skladisti, i kako god uradio ispasce skuplje od uglja.

A onaj "energetski zamajac"?

https://en.wikipedia.org/wiki/Flywheel_energy_storage

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.