@celt
Uopšte se ne radi o sistemu na koji ti misliš :)
Ne zahteva nikakve baterije
A samo zaplavi ovo što sam napisao i google kaže sve ,)
Zakon je nastao davnih 50tih (kada i tehnologija kojom je moguće to ostvariti) a updateovan je negde 99 i 2000 i neke na zahtev Defense Departmenta i Department of Homeland Security pod izgovorom opasnosti od atomske energije i bezbednosti
хаха људи једноставно не могу да сконтају да су садашњи извори енергије једноставно тренутно најисплативији, него увијек неке глупе теорије. поготово јер је сва инфраструктура изграђена за то
хаха људи једноставно не могу да сконтају да су садашњи извори енергије једноставно тренутно најисплативији, него увијек неке глупе теорије. поготово јер је сва инфраструктура изграђена за то
Teraj se bre u picku materinu, sad si ti kao neki veliki strucnjak pa znas tajne koje krije americka vlada i neces da delis na vukajliji jer mozda hoces ti da napravis ili se plasis da cia slusa.
Bar da si reko hladna fuzija ili tako neko sranje pa da nastavim neku pricu sa tobom, ovako ti samo reci da si debilcina.
celt
Teraj se bre u picku materinu, sad si ti kao neki veliki strucnjak pa znas tajne koje krije americka vlada i neces da delis na vukajliji jer mozda hoces ti da napravis ili se plasis da cia slusa.
Bar da si reko hladna fuzija ili tako neko sranje pa da nastavim neku pricu sa tobom, ovako ti samo reci da si debilcina.
Vracamo se na emigrante...
Prvo hvala na lepim rečima
Drugo nije samo USA
Treće nije u pitanju cia nego obavezujući ugovor o poslovnim tajnama vrlo jake koorporacije
Četvrto zar si ti i vuka vredniji od mardelje? Zar ti ja ličim na Snoudena?
Peto seti se za jedno 6 do 7 godina ovog razgovora
Šesto procentualno je efektivnije od hladne fuzije i ne zahteva nikakvo dodatno hladjenje ili grejanje ,)
Sedmo ...
emigranti
"Belgijska policija traga za najmanje desetoricom terorista koji prete da će počiniti atentate slične onima u Parizu, a dvojica njih nose spremnu bombu, javljaju danas, drugog dana vanrednog stanja, belgijski mediji."
@celt
Uopšte se ne radi o sistemu na koji ti misliš :)
A samo zaplavi ovo što sam napisao i google kaže sve ,)
Zakon je nastao davnih 50tih (kada i tehnologija kojom je moguće to ostvariti) a updateovan je negde 99 i 2000 i neke na zahtev Defense Departmenta i Department of Homeland Security pod izgovorom opasnosti od atomske energije i bezbednosti
molim te kazi mi o kom sistemu pricas, iskreno si me zainteresovao sad.
A ako ti ne treba niikakva infrastruktura?
Kazi mi bre leba ti o cemu pricas
PERPETUUM MOBILE, LA DONA E MOBILE!
@celt
Postoje 2 pristupa istom problemu
Ako ti kažem da su u suštini problema sinterovani materijali koji su široko dostupni i previše sam ti rekao ,)
Od mene toliko
Vraćamo se na emigrante...
ajeroplan, daj link da se grejemo
grejemooooooooooooo
baci linka da roštiljamoooooooo
roštiljamooooooooooooooooooo
jebena granjka
Prvo hvala na lepim rečima
Drugo nije samo USA
Treće nije u pitanju cia nego obavezujući ugovor o poslovnim tajnama vrlo jake koorporacije
Četvrto zar si ti i vuka vredniji od mardelje? Zar ti ja ličim na Snoudena?
Peto seti se za jedno 6 do 7 godina ovog razgovora
Šesto procentualno je efektivnije od hladne fuzije i ne zahteva nikakvo dodatno hladjenje ili grejanje ,)
Sedmo ...
emigranti
jebi se granjka
stavi ključne reči
da ih guuuuuuuuuglamo
guuuuuuuuuuuglamoooooooooooooooooo
To su one energetske kocke
http://namirnice.ba/magazin/jednostavni-i-zdravi-deserti-napravite-odlicne-energetske-plocice-sa-tri-sastojka-recept-foto/
tacno jbt, sinterovano
http://www.vijesti.me/vijesti/bojovicev-agregat-jos-jedan-pokusaj-da-se-napravi-perpetuum-mobile-103207
Ima tih aparata kolko hoces ali to se krije
"Belgijska policija traga za najmanje desetoricom terorista koji prete da će počiniti atentate slične onima u Parizu, a dvojica njih nose spremnu bombu, javljaju danas, drugog dana vanrednog stanja, belgijski mediji."
http://goo.gl/DyGMtP
ode pani u mardelj