Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. lartpturtatizam

    ahahahahahha

    +∞

  2. A Gasola može samo Gober da zaustavi.

    hahahahaa pa kuzmic bi ga spustio na 7 poena i to 5 iz penala a to cete bogami i videti jer su cigani dobili infuziju i sad ne misle da stanu pre finala gde se gasolova labudova pesma zavrsava

    Ako nije labudova pesma nego neki drugi labudov kurac ispravite me kapirate stilsku figuru jbg zab sam

  3. Ma kakav spanulis budjavi serem mu se u usta celava od pocetka mi je na fantaziju a u fazon jednom kolu je imao dobar indeks sta je odigrao koji kurac procenat suta 28 posto

  4. Nego jeste se spremili za fasovanje ceskih kondiloma?

  5. Ми смо имали исти проблем код Дуде Ивковића са безидејним нападом и статичним играчима, кад је водио тим на прошлом Еврпском првенству, зато смо и завршили раније него што се очекивало такмичење.

    Jesmo bili statični, ali smo 2013 ispušili zbog nedostatka kvaliteta, i mladosti reprezentacije. Plus je Marković igao povređen celo prvenstvo, i to ne povređen kao Bogdan sada, nego baš povređen. Tako da su nam ekipu vukli Krstić i Bjelica.

    Spanulis je juče bio gomno na terenu, kao i uvek, barem ga ja tako vidim. Ciganin grčki, neka mu je, jebali ga čergari španjolskocigani, puca mi kurac.

    Pa i mi smo spustili Gasola na 15 poena i 5 do 7 skokova, a tada je bio svež, plus je bio kriminal šta se sve sviralo Kuzmari kao lična greška.

  6. ja stvarno ne vidim kako bismo mogli da izgubimo ovo danas, više sam se plašio finske nego čeha. ubeđen sam da će veseli da završi sa pet faulova (već mu se dvaput desilo na prvenstvu), kapiram da će đorđević da startuje raduljicu, bjelica neka gleda ulaz i da se traže dva brza faula. posle kad njega izbaciš to je to, samo marković da zaključa satoranskog i doviđenja, 20 razlike

  7. Što se neko logike tiče, Veselog treba prebiti, onako sportski. Čovek očajno izvodi bacanja u Feneru, a koliko sam video, ništa bolji nije ni u Češkoj. U nekim situacijama ubacimo Milutinova da vrši hekašek taktiku na njemu i mirna Bačka. Svaki put kad si u bonusu, jedna seljačka po desnoj ruci, i neće mu ni bacati loptu ako bude na oko 50% kao što ume. E sada ako bude bio bez greške, protiv judeomasonskih zavera se ne može lolo.

    Ovo sve naravno ako je neizvesno, ako ih nagazimo od starta neće biti problema.

    EDIT: 45.8 % slobodna bacanja. Lol

  8. само пумпрла да нас не сјебе

  9. Jesmo bili statični, ali smo 2013 ispušili zbog nedostatka kvaliteta, i mladosti reprezentacije. Plus je Marković igao povređen celo prvenstvo, i to ne povređen kao Bogdan sada, nego baš povređen. Tako da su nam ekipu vukli Krstić i Bjelica.

    Слажем се ово за поврједе, али су ми баш синоћ Грци заличили на нас. Ја не критикујем Дуду, само мислим да је оставио фину базу играча Ђорђевићу на располагању. Дуди капа доље.

  10. Свиђа ми се ова идеја око прављења шутерског фаула над Веселим. Надам се да ће Марковић направити духа од Саторанског на терену.

  11. Samo se opustite i gledajte kako prebijaju veselog ko pickicu od starta zbog kriterijuma. Mada mozda pocnemo i sa dve cetvorke da bjelica cuva veselog a erceg tu drugu "cetvorku" ali nisam siguran da ce sale imati muda za tako nesto. I kako stefi hapsi satoranskog, stefi verovatno pocinje. Silb bolje da ne igra protiv nas su sve "trojke" ubedljivo najgore bile tu smo defanzivno najjaci

  12. Veseli će da se pogubi od sreće što igra protiv nas i usraće se.

  13. ali nisam siguran da ce sale imati muda za tako nesto.

    Saša Đorđević i nemanje muda u istoj rečenici, da sam moderator sada bih te banovao. lolo

  14. Napali ste me ko SNS botovi Olju Bećković. Spanulis je za mene klasa i odigrao je korektno, a šta je problem s tim što sam rekao da je Gasol doneo pobedu Špancima. Ok, imali su i drugi solidan učinak, ali Gasol je takav da u startu daje prednost svojoj ekipi tako što tera protivnike da se maksimalno usredsrede na njega i tako u značajnoj meri olakša i posao svojim igračima, koji su rasterećeniji u svakom smislu. Tvrdim da je Gasol na ovom prvenstvu najbolji pojedinac na Evrobasketima od Novickog od pre deset godina.

    Što se nas tiče, Đorđeviću svaka čast i za svaki uspeh mu se treba klanjati. Naravno, i zasluge Đilasu koji je Đorđevića postavio. Naša reprezentacija igra ili maksimalno koncentrisano protiv slabijih protivnika da izbegne iznenađenje, ili na 100% kad igra protiv ozbiljnih ekipa. To znači da je Đorđević jedini trener na prvenstvu koji pravi razliku. Što se samog tima tiče, osim Tea i Bjelice, sumnjao sam u kvalitet svakog igrača. Bogdan je u grču zobg leđa što se vidi, Radulja jedva i da je igrao prošle godine. Neke likove jedva da priznajem za igrače, ali to je moje mišljenje. Po individualnom kvalitetu smo ispod Francuza, Španaca i Grka (možda čak i Italijana), ali Đorđević je napravio tim koji može da tuče svakoga.

    Nemojte me tući :'(

  15. Lool miki se lozi na spanulisa lool

  16. Провирон је толико желео да му пост буде а ла његов филмски, што би реко Денда, да је скроз запоставио шта ће да каже. Био му је битан само стил. Лупање глупости, али ларпурлартистичко лупање глупости.

  17. Saša Đorđević i nemanje muda u istoj rečenici, da sam moderator sada bih te banovao. lolo

    burazeru ako neko gotivi saleta to sam ja. Ako se setis samo pre mesec dana su svi komentarisali sastave i ambicije jrdino sam ja reko da verujem saletu i za jedno i za drugo

    Mislio sam na to da ne znam da li ce imati tolika muda da se tako kocka u cetvrtfinalu. Da ja postavljam utakmicu tako bi je postavio

  18. Mislim da nema potrebe prilagođavati se Česima, nije to taj kvalitet ekipe, idemo naša standarda petorka i cepaj. Svi su u svojim ulogama, nikom nije problem da li je starter ili rezerva, što je super.

    Samo udri Veselog i toliko, a ne kao Ante mlitvasisa Tomić.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.