ŠAH

1. https://lichess.org/EyUWnLFWxJye

Ne se sekiram batkeee, nisam igrao dugo, u prve 2 partije sam stalno kaskao po minut za njim jer sam igrao sporije, treba mi malo da se podsetim ko gde sta

kamenofilaju

haha

2. Naravno, ja sam se ukamenofilio u ćošu i čekao kad će mlađahni skauzer platiti danak svom šahovskom neiskustvu. I platio ga je, uzeo je mog topa, kojeg sam ja "slučajno" stavio pred pijuna. Da se razumemo, zgazio me tu partiju i trebao je pobediti, ali jbg. Zato ja u tim situacijama maknem sve nepotrebne figure ili ih žrtvujem.

3. koji batke, za partiju ili drugi?

4. Drugi. Ne vidim jesi li duhovit :(

5. To mozes reci i bez gledanja slike, NJET

Ma stavio sliku aragorn sa ekipom ispred black gate or mordor okruzen orcima i pobedio, tako i ti

6. Oće neko šaha partiju

7. Ja povukao potez na onoj ne znam čijoj gore :D

8. Jbg trenutno Catan igram, drugi put.

9. Sta ti znaci ova nova profilna ne kontam nista

10. Konačno pročitao The Boys stripove. Ovo je isečak iz jednog. Stripovi kidaju, bolji od serije mnogo. Plus što su završili priču, nema onog marvel preseravanja i beskrajne radnje.

11. Saće bolan izbori, mijenjaj to odma'.

12. Haha ovog Hansa mucenika pretresaju na ulazu ko teroristu, sad je magnus pokrenuo lavinu ima da ih skidaju gole dok igraju za tablom

https://i.imgur.com/bU3PbVY.png

13. Kraljica je žensko, a pijuni se mogu unaprediti u kraljicu, što znači da su i pijuni žensko. Oni se isto mogu unaprediti u bili koju drugu figuru, što znači da su i one žensko. To znači da su kraljevi tu samo da bukvalno i figurativno drkaju kurac, a kad ga ugleda neka žena sa protivničke strane, mora se sakrit. Digo mise.

14. Pijuni nisu zensko, oni su gender neutral sve dok se ne unaprede a mogu se unaprediti u bilo sta pametnom dosta cija je sah agenda

15. kraljica nije zensko, u orginalnoj igri to je bio kraljev savetnik, a kralj se svao šah.

16. Pijun je random lower middle class emo isfrustrirani mučenik koji je zarobljen u telu muškarca, i mora da prodje dug put kako bi promenio pol i postao olmajti kraljica. Ima smisla.

17. Crni pijun, paradigma woke kulture. Afroamerička gender-fluid, hendikepirana individua.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.