Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pises bosancicu a nisi Jovo.
Zasto?
Da, uzima nesto. Jede fetus majmuna i celije raka. Koji su inace jedni od medijuma na kojima se prave vakcine. I ljudski ofc
Osim toga izbegava gluten koji je inace lekovit.
a to... pa istina je da su kod nas nadimci uglavnom na -O, a ne na -A, kao u Srbiji, ali konkretno kod ovoga "Jova", znam dosta likova koje su baš tako zvali. Mene tako inače ne zovu, nego sam ja eto sebe prozvao, po prezimenu, prije mi je bio nik Jovičić, pa sam onda u jednom trenutku skonto da možda bolje da se ne eksponiram baš previše sa prezimenom... pa sam skratio...
Mirises mi na ujedinjenje. Za pocetak sa nama vojvodjanima
to je sad već druga tema... možda i bude nešto od toga u nekoj budućnosti
mijenjaju se vremena...
Slazem se. Kao jova vec delujes izbalansirano 2-3gen unapred. Laka asimilacija.
Ako si iz bjeljinskog kraja onda prva sledeca. Ako bg i dole onda si odma prilagodljiv. Msm tamo ne ovde
ЯOVOR
Jbt celt sad gledam neke ranom pvtee
Treba izbacimo neku temu random pvt da ko ima sta izbaci al da ne bude klasiscna kompromitacija tuzakanje jesenje govana nego averidz aspekti proslosti
Prelol na sta sam naleteo
Msm vrv nisi relevantan jer si nubara ko bi ti sta zanimljivo poslao ali sig ima bar nessto
https://www.facebook.com/borislav.bane/videos/387636443165904/
https://www.youtube.com/watch?v=alDYehYgT_8
Volio bih samo jednu stvar da provalim u vezi svega ovoga... koji je mentalitet tipičnog hejtera i pljuvača i šta im je u glavi? Ono u suštini, zanima me pravi uzrok i porijeklo tog hejta... i da li se zaista radi o iskrenoj moralnoj osudi, kao zato što je pokušao zajebat sistem, išao pozitivan bez maske, ili je to samo povod, izgovor, a pozadina je da ga prosto MRZU i da su jedva dočekali da za to imaju kao neko opravdanje...
Stvarno bi volio to psihološki da shvatim... šta je porijeklo i pozadina takvog stava kod prosječnog zapadnjaka, novinara, komentatora, šta li...
Jer jebiga, pokušavam razumijeti tu drugu stranu, ali mi ne polazi za rukom. Ono što mi je najteže da shvatim je taj poriv da dotučeš čovjeka koji je već u debelim govnima, i koji itekako već ima poslijedice zbog svega ovoga.
Interesantno je da hejt nije bio ništa manji ni prije nego što su isplivale te slike sa tim novinarom gdje je bio pozitivan... Znači hejt je kreno čim su mu prvi put ukinuli vizu... tad još nije bilo ni tih slika, ni onoga da je navodno dao lažne podatke o boravku u Španiji... Ništa od toga nije postojalo 5. januara, a bio je isti hejt kao i sad...
I onda su oni dobili poriv, da mu pročeprkaju sve profile na društvenim mrežama, dok ne nađu bilo šta kompromitujuće...
Stvarno me zanima neka dublja psihološka pozadina svega... Neću da se zadovoljim jeftinim objašnjenjima tipa, mrze ga zato što je Srbin, ili što ruši Snješka Federeru i Nadalu... To je najlakše tako misliti i u to vjerovati... ali možda nije baš tako jednostavna stvar. Volio bi da tim hejterima dam "benefit of doubt"... prije nego što donesem te neke pojednostavljene zaključke...
benefit of the* doubt
Hvala na ispravci. Nikad mi članovi nisu bili jača strana u engleskom.
On se meni plazi
To ima smisla za Australijance, koji su pretrpili sve i svašta zbog tih mjera...
Ali nisu ni ovi iz drugih zemalja puno bolji.
Pritom nikom ne pada na pamet, da se neka vrsta opresije ne može ni zaustaviti dok se neko ne pobuni.
Ljudi u današnje vrijeme zaboravljaju neke misli velikana iz prošlosti, npr.
1) Oni što bi se odrekli slobode, da time kupe malo privremene sigurnosti, ne zaslužuju ni slobodu ni sigurnost...
- Benjamin Franklin
Zar se ovo ne može primijeniti na obaveznu vakcinaciju, zaključavanje itd...
2) “Gadi mi se ono što govoriš, ali ću se boriti do smrti za tvoje pravo da to govoriš” - Volter
Zar se ovo ne može odnositi na stav prema antivakserima...
Znači sad bukvalno otvoreno priznaju da oće da ga otjeraju zato što bi njegovo prisustvo ohrabrilo antivaksere...
pogledaj u sebe, i iskreno kazi koji bi osecaj imao, da recimo onog sudiju sto je sudio srbija svajcarska na fudbalskom prvenstvu, sto nas je usro u mozak krenu da jure zato sto je namestao neku utakmicu ili nije platio porez.
pokusavam da postavim nekako stvari, svestan sam da nije paralela.
jel bi u bilo kom trenutku i pomislio da procitas i pogledas dalje, da vidis detalje da li je, ili nije kriv, da vidis nijanse koje neminovno postoje, posto je polu kriv ili bi bilo:
"ko ga bre jebe picka mu materina, tako mu i treba"
moras da budes iskren prema sebi. djokovic je onima koji navijaju protiv njega milion puta naneo neku nepravdu. ni prici onome sto mu sad rade, ali nikom od njih ne pada ni na pamet da ulazu dalji mentalni napor od "nek pusi kurac antivakser"
ili federera da krenu da drkaju bukvalno za bilo sta u trenutku kad se klao sa djokovicem i pobedjivao.
nasladjivao bi se ko lesinar, ako navijas za djokovica.
Jovo je isuviše dobar za ovaj svet..
Haha