Ноло

1. Da. Ni ja. Samo australian open taj neki rad

2. tv se upali ovde i radi tako u pozadini da drobi nesto kad dodju tako iz srbije stariji roditelji pa navikli

Znaci bude i dm nekad

3. Gledao sam za docek srpske zadrugu prvi put u zivotu i uopste se nisam pokajao, cak planiram da mi udje u redovni meni sto se tv-a tice.

4. Ok izbor kimi.

Zapadni realitiji su krsina nasprem naseg blaga

5. nemam to jbg. njima svejedno, samo da pravi nesto buku tako u pozadini

6. Nemas dm. Daaaaj jbt.

7. Aca informacija podočnjaci ko ja sutra ujutru posle jokića

8. Kirgios podrzo kokaru i napusio nadala.

Reko mu da je hotul i prozvao druge hotulijance i rekao da ga je sramota od njih.

Nice

9. Šešelj se prevrće u grobu.

10. Caro, definiši “hotula” kad budeš imao inspiracije

11. Jesam pill.

Hotul - basic zap level

12. Ocekujem da ostane kokara.

Pricamo o britanskoj koloniji, eksperimentu. Oni nisu drzava ni na koji nacin. Britanski protektorat.

Cilj nije deportacija i mars jer vec bi se desilo da je trebalo. Ne bi bio ni pozvan. Cilj je dokazati avarege non hotulu da se ne isplati jesti govna vec da treba da slusa i postane hotul. Odnosno ne ljutiti postojece hotule.

Dalja saga se nastavlja kroz mentalnu jebacinu da no1 igra tenis i misli o svemu drugome a ne o tome. Sve i da osvoji izjebati ga izmaltretirati ga do levela da random hotul kaze meni ovo ne treba

NISAM MAJMUN VAKCINISAO SAM SE I VAKCINISACU SE

13. Aca Info uopšte ne izgleda zdravo. Nije ovo običan umor

14. e pa kad cara kaze ovako, onda budite sigurni da ce u zatvor da ide djovak

15. Šta rade ovi likovi hahahhahahah spominju ou džej simpsona i prave paralele sa suđenjem hahahhahahah majku ti jebem novinarstvo je takva kurčina od zanimanja. Uuuu on je sportista, i ovaj drugi je bio sportista wow jebote ajmo da prozborimo po koju na tu temu.

16. Celt - expirienced hotul level. Grandmaster sa bolovima u atlasu loooool

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.