A propo mog bugarstva, odem kod kuma u Pirot malo za vikend, setamo centrom, ulicni prodavac mi se obraca na bugarskom da mi uvali karticu za telefon, ja kao ne ja nisam bugarin turista, al bilo je vec kasno, elem imam novi broj
Koji će mi pa kurac nikakva vajda od njih hehe. Formirao mi se ogroman hematom s unutrašnje strane butine i još uvek ćopam kao debeli dr haus. Naravoučenije: ne budi debeo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
experienced*
Ikspirijensd grandmaster atlas pejn hotul
Tnx smo
u, upravo se djovakovi advokati ogradjuju antivakcinastva.
da, gledam rijaliti, sacu ugasim.
oslobodice djovaka.
Jbt i nije avax. Avaxi ne postoje.
Postoje samo vacceri
treba unajmim ove djovakove advokate da mi brane da jedem pre spavanja
Avaxe su izmislili vaxeri da bi obezvredili drugacije stavove
Celte nemoj, mozda bi te drkali da ne uzmes bustera. Ne bi im valjda za tako nesto dao pare
Mnogo ti spel čekuješ, mali debeli, mož se sapleteš od neki ćutek, će bude posle jao, primicač
lolo, brao zap. Realno djembeli smo je gramar nazi.
mali ti ga uvali opaaa
neko djembeli smo lool
Ja to iz najbolje namere ne zamerite hej haj. I naučite da spelujete kako treba i neće biti problema.
https://www.youtube.com/watch?v=U6uEuGNyIAA
KOJI SI CELT OD OVE DVOJICE
Bugari su fascinantna stvorenja
jel ti se opravila muda smokljo?
A propo mog bugarstva, odem kod kuma u Pirot malo za vikend, setamo centrom, ulicni prodavac mi se obraca na bugarskom da mi uvali karticu za telefon, ja kao ne ja nisam bugarin turista, al bilo je vec kasno, elem imam novi broj
Koji će mi pa kurac nikakva vajda od njih hehe. Formirao mi se ogroman hematom s unutrašnje strane butine i još uvek ćopam kao debeli dr haus. Naravoučenije: ne budi debeo.
Smo je neka varijanta kada se upljujes a on dodje i obrise ti slinu i izgovori umesto tebe
Fin manir
Dr House*