Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Srpski pravopis nalaže da transkribujemo lična imena i prezimena, ali slažem se dragi doktore da bi trebalo da preuzmemo metode naše ustašoidne braće. Jer aj napiši ti na srpskom Larry Bird.
u jbt, sta si uradio to sebi? jesi bio kod doktora?
Izeda celt bio u pravu za bruh.
Perhaps BRUHAPS
Kako stoji Novak, je l i treći čelendž iskoristio?
Nisam još, mirovaću još par dana pa baš ako ne bude poboljšanja otići ću. Mislim da nije tolko zajebano, samo treba da se odleži. Sam svoj doktor metoda.
Trenutno koristi imigracijski tajm aut. Ima pravo na dva komata ukupno
Smo, takve stvari ne odlezavaju.
A što federalni sud ima na grbu emua, kad su australijanci ratovali protiv emua i izgubili. Jedina nacija koja je izgubila rat od ptica. Mi smo izgubili od šiptara, i to je za sramotu, al šiptar bar ume da koristi vatreno oružje
nije se iskilavio, al je nesto sjebao i to konkretno.
ono pitanje je kolko doktor tu moze bilo sta da uradi, osim ovo sto i sam radi a to je da sedi i da cuti da prodje. al ono, ako imas hematom, a nisi imao neki konkretan udarac na to mesto gde je, nije bas uobicajena stvar
Emus rule that country though.
Šmokljo mogu neke čajeve da ti preporučim.
Vae victis
Šmokljo mogu neke čajeve da ti preporučim.
Pošalji neku teglu SKETCH
mogu ja da ti preporucim da kad ti prodje to da podignes guzicu i da odes da trcis, plivas ili na neke lakse vezbe u teretani a ne da sedis 2 meseca pa da izadjes da igras fudbal.
ne moze da se odrzi fizicka sprema samo od jebanja.
Ček da slikam
Celt ubacio u ćale lvl humor mod
mogu ja da ti preporucim da kad ti prodje to da podignes guzicu i da odes da trcis, plivas ili na neke lakse vezbe u teretani a ne da sedis 2 meseca pa da izadjes da igras fudbal.
A radim ja to sve brt (osim teretane) preko leta i kad je lepo vreme, al onda kad dođe ova kurčeva zima pada mi sve to u vodu. Letos sam skinuo nekih 25 kg sig (sig) i onda čim zaladnelo yo-yo efekat.
Lele pa koki si sve te jeblo
Sad sam ponovo na nekih 120 definitivno, na vagu više ni ne stajem jer koj će mi kurac kad znam da sam masan. Ishrana jebe najviše jbg.
Rodjak iz HR mi je šampion u bodibildingu već duže vreme (U HR, Italiji i Sloveniji pobedio). U srednjoj je bio bullied kid od nekih 120kg. Sve se može Šmo, samo je početak malo rough