Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kolko si visok šmo. Ako si preko 180, necu da cujem price o incelima, sta mi sa 163cm da kazemo
185, svi ispod 192/193 smo manlets.
Sta jedes smokljo dan te jebo ja 24 godine ne mogu 85kg da prebacim
Smo nije debeo samo ima krupne hosti level
Hosti - hotul level hostiju
Sta jedes smokljo dan te jebo ja 24 godine ne mogu 85kg da prebacim
Ima tu i do metabolizma brate, moj jebem li ga kao da je PUŽEĆI. Vi što jedete ko ale a držite se na 85 kila, vas posebno mrzim. Ništa lično.
Doduse pazim sta jedem izbjegavam slatko ali i kad treniram i to bas slabo kila dobijam
Šmolf Lungren
Šmo jedi 5 malih obroka i ubrzaće se i krenuti da topi sam.
Brt ima 185 i tu kuka, ajde gubi se. Taj jebe ko lud.
Ja sam u deficitu sa kilama brate, visok sam bas i zelja mi je da prebacim 90 al nema do 30 i neke izgleda a sve sam pokusao i suplementacija al opet ide tipa kila godisnje jbg
A druuže 125 kg na 185, jebeni nerast, haos.
Ja već dez godina pokušavam da dođem do stotke, rekord mi je 90kg
Na 190
Ja već dez godina pokušavam da dođem do stotke, rekord mi je 90kg
Na 190
Zašto upropašćavati savršenstvo Adonise?
Inače, kako stoji brapoo Đoko zna li se šta još
Trenutno mrsavi
https://vukajlija.com/forum/teme/69762-nolo?strana=132#post_4090690
To u jednom periodu, sad jedva 85
Čak ni bračni ćivot ne pomaže da nabacim koje kilo
Boli te kurac šmo, nosi oversajz majice i šorceve i gegaj se kroz kraj, bit ces ko Action Bronson
Evo pominju vučića na sudu i smeju se
Nek potraje još nekih dva sata suđenje taman da se prebacim na konjušar vs lebitch
Stalker ima kucku od zene koja 5/7 provodi kod mame.