Ноло

1. i nadal je objektivna spika za doping, 6 sati danas blejo na kortu posle svega vozio bicikl i ono u fazonu daj mi jos.

Ovaj mrsavi atleta gladijator se raspo posle 2 seta a nadal oznojio 10litara znoja i sve kul proradio posle 3h. Primio je neku svemirsku energiju sta li

2. Primio je neku svemirsku energiju sta li

Isao i on kod Osmanagica u piramidu lol

Inace ako jeste na dopingu, onda je jos tuznije, i ovako je bila pobjeda na jedvite jade

3. Ova troica nemaju naslednike. Poslednjih 15 godina ownuju ovaj sport.
    Posle njih biće kao postsamprasagasi era, imaćemo razne hjuite, raftere, kafenjikove, kuertene, hasove pretedente za koji GS, i to je dobro, biće učestalijih smenjivannja br 1 i vazda neodbranjenih turnira

4. Ceo turnir je prejadan zbog novaxa. Na kraju u kjubu komentrisali voditelji kao svi su zaboravili na novaka da nije bio bla bla.

Naravno da su svi zaboravili. Hotuli ne znaju sta su jutros doruckovali.

Sustina jeste da je ovaj turnir bio u politickoj zombi senci i tu samo debil moze kaze nije se desilo.

5. Svi su na dopingu, nemojte da se zajebavamo

6. Svi su na dopingu, nemojte da se zajebavamo

Ne mogu svi biti na dopingu. Na dopingu mogu biti oni za koje se zna da nece biti kontrolisani. Na ilegalnom dopingu ofc, legalan doping se ne smatra dopingom

Nesto kao ameri na OI, mogu da rade sta hoce kontrolise ih njihova drzava. Objektivno.

I tu se isto pokazala ciganija za doping kao i ovo sa novakom, umesto da 50% drzava bojkotuje OI zbog nepravde prema ruskom savezu svi ko picke idemo zbog svoje guzice. Tako se i ovi imbecili brze bolje vakcinisali jer mora da se igra turnir. Kada oni prebogati tako savijaju kičmu onda me random hotul ni najmanje ne čudi

7. Ne kenjaj bre, autore Caro
    Svi se fiksaju, svi profesionalni sportisti, ne osuđujem nikog, ne može telo ljudsko da izdrži te napore.
    To je nešto sa čime se pomiriš u jednom trenutku, kao dete da nema Deda Mraza.

8. Jbt.

Ofc se dopinguju, ali postoji nesto sto se zove lista dozvoljenih sredstava i ona druga koja se zove lista nedozvoljenih sredstava.

Problematična su ova nedozvoljena vs nad kome se vrsi kontola/ ili ne. To je real doping.

Baš kao američki olimpijski tim. Mogu uzmu sta god oce kontrolisu sami sebe vs svi ostali koje kontrolise nezavisno telo.

9. u profesionalnom sportu je najnormalnije kontrolisano dopingovanje uz doktore i strucnjake koji postoje da ne ubiju sportistu.

mislim, ako zamisljate dopingovanje kao ono, u wc-u udjes pa se bodes u dupe steroidima, to nema u vrhu (ima nize), ali da zive ko vegani i lade noge, pa izadju i igraju svaki 2. dan utakmicu to ne moze.

10. Novax se dopinguje bananama i piramidama, nadal uzima nesto iz kesice i istiskuje u vilicu.

Sig je nesto iz prodavnice. Tečna čoko bananica.

11. proslo amatersko vreme kad das saigracu spric da te ubode u dupe a on ti da duplu dozu. sad to rade doktori.
    mislim, rade i poluamateri, zato i ima toliko umrlih na terenima. ¿ili je od vakcine?

https://www.youtube.com/watch?v=s5vKgdi_KEA

dobar je film btw

12. e vidis nije do kraja scena kad na kraju odustane i padne u jarak...

13. sad to rade doktori.

Zato novax ima srecu ima doktora koji kaze nemoj uzmes to sranje

14. novax je vremenom dosao u situaciju da odrzava to sto jeste. kapiram i da nece vakcinu, ko ga jebe.

ali od sve te transedentalne holisticke medicine, prvo ga je povadio dobar dopingmajstor 2011 il kad ono bese prestao da jede gluten, a onda posle hirurg za lakat, nakon onog pacenja sa imazom od pola god, posle cega je pazsad plakao 3 dana jer je morao da ide pod noz.

15. pa izadju i igraju svaki 2. dan utakmicu to ne moze.

Znam nekoliko vegana.
    Bukvalno su svi u fazonu imam vise energije, zivim zdravije, nemam x razoraznih problema itd. Nisu instant vegani vec x godina i to posao lajfstajl, ko djovax

U sustini ja bih voleo da sam jebeni vegan sa aspekta zdravlja i zivotne energje ali me jebe sto vilim sve da jedem.

U sustini ja sam vegan koji jede i sve ostalo.

16. ma nije poenta u veganisanju, ok je to. ne mozes ni sa veganstvom ni sa mesom da igras premijer ligu svaki drugi dan jbt.

jebem ti, kako se od 5 stvari uvek uvatis za nebitni kurac za pricu, nije mi jasno. uvek tako.

17. ali od sve te transedentalne holisticke medicine, prvo ga je povadio dobar dopingmajstor 2011 il kad ono bese prestao da jede gluten, a onda posle hirurg za lakat, nakon onog pacenja sa imazom od pola god, posle cega je pazsad plakao 3 dana jer je morao da ide pod noz.

To je kao ona spika koristis automobil, mobilni i kanalizaciju al nećeš vakcinu level.

18. Jbt nije, nego ti izignorises poentu.
    Poenta je da nekog radi veganstvo a nekog rostilj. Ne znaci striktno da je samo jedno ispravno.

Jok, na ćevapima će osvaja slemove. Vrv i nadal jede ista govna ko novax samo ne prica o tome jer je klasicni glupander ko cicipas kojem sve drugi kaze sta da radi.

19. pa i novak je to, nego se vremenom kao srpski demigod umislio da nije, i da mu je misljenje bitno.

jeste mozda za caramele, poneke srbe, al konkretno ostatak sveta boli kurac za ono sto on ima da kaze.

20. inace, dopinguje se. kao i svi profi teniseri.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.