Ноло

1. чекамо да видимо остале грен слемове ко сме да учествује
    видећемо је л му битнија каријера или карактер

2. jeste mozda za caramele, poneke srbe, al konkretno ostatak sveta boli kurac za ono sto on ima da kaze.

hotulijanski pristup svetu. Imaš one koje misle kao i ja i one druge nepostojeće.

3. celt
    inace, dopinguje se. kao i svi profi teniseri.

Sig se dopinguje. Samo je pitanje dal je u pitanju legalan ili ilegalan doping.

Takav kakav jeste vec bi isplivala afera o dopingu da je postojala sobzirom na količinu krvi na hotuliziranim očnjcima

4. ne konju, kazem da djovakovo misljenje o vakcinama nije bitno. nije ni moje. pa ja jos i mogu da prodjem kao neki pseudointelektualac, iako pojma nemam o tome, djovak ni to ne moze al ljudi se loze da cuju na televizoru da neko artikulise ono sto misle pa onda jebi ga, trazimo idole.

u principu, mnogo imamo misljenja

5. чекамо да видимо остале грен слемове ко сме да учествује
    видећемо је л му битнија каријера или карактер

Ove je sama srž suštine.

Ili je true ili je pička.

Inače, da se vakciniso od starta i da je promovisao svejedno bih navijao za njega. Poenta je u doslednosti.

6. Takav kakav jeste vec bi isplivala afera o dopingu da je postojala sobzirom na količinu krvi na hotuliziranim očnjcima

to mi je i cim, da ga ne ucene tako da zavrsi karijeru, ako mogu.

ne sekiraj se, nece to nikad da izadje javno. to kad izadje javno obicno je jer oce BTP da zameni ATP pa onda ups, pazi sad svi se dopingovali jebem ti, kuku lele, kako se desilo?

7. mada i djovak zna to. kao i ostali. to za doping je opasna igra kad izadje u javnost, povuce puno toga.
    ovo za antivaks je bukvalno bio zicer za australijance u poredjenju sa ovim drugim.

8. ne konju, kazem da djovakovo misljenje o vakcinama nije bitno. nije ni moje. pa ja jos i mogu da prodjem kao neki pseudointelektualac, iako pojma nemam o tome, djovak ni to ne moze al ljudi se loze da cuju na televizoru da neko artikulise ono sto misle pa onda jebi ga, trazimo idole.

u principu, mnogo imamo misljenja

njiiiiii

Celt>Novax jer celt ima dr diplomu. Jaka muda vs no1 planete u bilo kojoj delatnosti, uvek mozes vise ocekivati od lika koji je magnet za kvalitetne ljude u svom okruzenju vs average nubara koja je malo bolja od drugih nubara.

I obj novax ni ne priča o vacama niti iskazuje misljenje jbt.

9. Presveti djovak je van svih tih doping pričica..

Kakva caramel spika ovde sta je ovo

10. PEDs-i su postali essential, ja ne znam kome to više nije jasno. I tako treba da bude jer bi gledao 70% bedniji svaki sport jer to daje čar današnjem sportu a tebi ni iz dzepa ni u dzep samo gledaj i uzivaj

11. jok, smatram da se i djovax dopinguje u legalnim vodama. To čini bitnu razliku. Kontrolisaće ga vs nadala neće

jbt planetarno se vidi favorizovanje svega zapadnog na svaki način po principu leba i igara.
    I sada neko očekuje da ce bilo koji istocnoevropski sportista imati isti tretman kao random zapadni miljenik.

ajmo nejest govna pls.

12. pricam samo da ni ja ni ti, ni djovak nemamo svoje misljenje o vakcinama samo mozemo da prenosimo tudje. al djovak kad prenese ono bucno, pa treba pazi sta prica i sta radi.

13. pricam samo da ni ja ni ti, ni djovak nemamo svoje misljenje o vakcinama samo mozemo da prenosimo tudje. al djovak kad prenese ono bucno, pa treba pazi sta prica i sta radi.

Sve u redu.
    Djovak nije preneo nista, preneli plaćeni histerizirani mediji jedan razgovor kada je srao po vakcini kada nije bila ni napravljena.

Nakon toga se nije vakcinisao i ispao skandal. Nije ga novax napravio napravili ga mediji radi hotula.

A ti sada razmisljas kao hotul umesto kao dr i ponavljas tudje msiljenje da je novax izrazio misljenje i da je random mesija. Bzvz

14. caro jel si tolko naporan i u rl?

verovatno nisi. ne bi imao ni jednu jedinu vezu sa drugim covekom :)

dodjes ovde da se isprdis samo.

15. skrećeš temu jbt.

16. skrecem, smara vise o ovome pogotovo sa tobom. krenemo o novaku i dopingovanju ti nastavis svoju pricu o planetarnoj hotulizaciji, vakcine rge.

17. Zato sto se od svih kuraca ti uvatis za onaj peti aka od punog dzaka picke uvatis se za kurac.

18. Ocu da neko snimi apokalipticni film, tipa asteroid treba da udari u zemlju, i jedina dva covjeka koja mogu spasiti covjecanstvo su celt i cara, i onda cijeli film njih dvojica sjede i drve kurac o vakcinama i na kraju asteroid padne i pobije sve

19. ako neko drvi jedno te isto ovde to si ti.

20. Ne znam sto me atakujes i uopste pricas sa mnom ako sam takva nubara. Pricas sa aspekta kao da vuka drvo ispod kojeg samo tvoj plejs drugi gosti

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.